VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 07:25

VG - 23 May 20 kl. 17:31

NTNU-studenter fikk utdelt fasit sammen med eksamen – måtte avlyse

Studenter ved NTNU må ta eksamen på nytt etter at sensurveilederen ble lagt ut sammen med en kjemieksamen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NTNU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NTNU-studenter, fikk, utdelt, fasit, sammenmed , eksamen, måtte, avlyse
P4 - 15 Mar 20 kl. 09:15

NTNU kaller hjem studenter

NTNU kaller hjem sine studenter som er på utvekslingsopphold i utlandet. De studentene som ikke har tilstrekkelig dekning i forsikringen når det gjelder hjemreise, vil få merkostnadene sine dekket. Stipend og lån vil ikke bli stanset, opplyser universitetet.

P4 - 10 Mar 20 kl. 12:36

Uavklart koronasituasjon på NTNU

Studenter ved helse- og medisinfag på NTNU er sendt hjemt på grunn av en uavklart situasjon med koronasmitte. Undervisningen ved campusene Tunga og Øya blir derfor avlyst ut dagen, opplyser fakultetet i en e-post til studenter og ansatte..

NRK - 15 Mar 20 kl. 08:12

NTNU ber studenter komme hjem

NTNU ber alle sine studenter i utlandet om å komme hjem. Universitetet er redd studenter som blir ikke vil komme seg hjem om pandemien blir enda mer alvorlig og flere land stenger grensene sine..

NRK - 10 Mar 20 kl. 12:21

NTNU sender hjem studenter

Studenter ved helse- og medisinfag ved to av NTNUs campus på Tunga og Øya i Trondheim sendes hjem på grunn av «uavklart situasjon med koronasmitte blant studentene». Studenten fikk beskjeden i en epost tirsdag. Undervisningen er avlyst for i dag..

P4 - 18 May 20 kl. 09:42

NTNU frykter frafall til høsten

Universitetet NTNU frykter et frafall av studenter fordi det vil være lite fysisk tilstedeværelse til høsten på grunn av koronakrisen. Mye av undervisningen blir digital og også den populære fadderuka blir amputert. Universitetet frykter at studenter vil få kalde føtter og dropper ut, fordi de ikke får en god velkomst, skriver Adresseavisen.

NRK - 12 Mar 20 kl. 10:50

NTNU stopper all undervisning

NTNU avlyser alt av fysisk, timeplanfestet undervisning med umiddelbar virkning. Dette gjelder i første omgang til og med 20. mars.

VG - 04 Mar 20 kl. 19:20

NTNU: Avlyser studietur i coronafrykt

Mer enn 1200 studenter ved NTNU har betalt til sammen flere millioner kroner for en studietur. Nå er turen avlyst, men forsikringen dekker ikke avbestillingen fordi UD ikke fraråder reiser til landet..

P4 - 23 May 20 kl. 16:22

Eksamen avlyst - løsningen lå på nett

Eksamen for førsteårsstudentene på NTNU er nå avlyst i generell kjemi. Årsaken er at løsningen ble lagt ut samtidig med oppgaven. NTNU sier til Adresseavisen at det er beklagelig at 78 studenter dermed ikke får tatt hjemmeeksamen denne helgen.

P4 - 22 May 20 kl. 07:29

Vil avsløre eksamensfusk blant studenter

Handelshøyskolen BI kaller inn studenter for å avdekke eksamensfusk. Onsdag sendte ledelsen ut en melding der de skriver at de fra neste uke vil kalle inn både tilfeldige studenter og studenter til mistenker at har fusket til muntlige høringer, skriver Dagens Næringsliv. Leder ved BI studentorganisasjon, Jonas Økland, sier mange studenter reagerer på at skolen skal ta stikkprøver av studenter som ikke har jukset..

NRK - 20 May 20 kl. 12:13

NTNU avlyser utveksling

NTNU avlyser all ordinær utveksling til utlandet høsten 2020. Det skriver de på sine nettsider. – NTNU kan ikke garantere gode rammer for utvekslingsopphold slik situasjonen er nå, uavhengig av eventuelle endringer i UDs reiseråd, skriver de..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 10 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 13 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 18 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 19 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 20 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 22 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt