E24 > Økonomi

Monday, 17 December, 03:51

E24 - 22 Feb 18 kl. 23:02

NSB-sjef innrømmer: Har ikke folk nok til normal rutetrafikk

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Grunnen er at konsernet har kvittet seg med for mye personell. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NSBs, NSB

Dele artikeln

680 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NSB-sjef, innrømmerHar , ikke, folk, nok, til, normal, rutetrafikk
NRK - 02 Aug 18 kl. 18:08

Sandberg innrømmer feil

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) innrømmer at han ikke opererte i tråd med sikkerhetsrutinene da han tok med seg jobbtelefon til ferie i Iran. – Jeg innrømmer selvfølgelig at jeg har gjort feil, skriver han i e-post til VG..

NRK - 22 Feb 18 kl. 22:25

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

VG - 13 Apr 18 kl. 10:07

Sparket FBI-sjef innrømmer: Bekymret for Clinton-seier

Tidligere FBI-direktør James Comey innrømmer nå at han offentliggjorde opplysninger om gjenåpning av etterforskningen mot presidentkandidat Hillary Clinton i frykt for at hun skulle vinne valget..

P4 - 30 Jan 18 kl. 13:33

Putin innrømmer dopingbruk i Russland

For første gang innrømmer Russlands president Vladimir Putin doping i russisk idrett. Det melder det nyhetsbyåret AFP. Innrømmelsen kommer, ifølge nyhetsbyrået, etter en ny dokumentar gjort for den tyske TV-kanalen ARD som ble sendt denne uken.

NRK - 23 Aug 18 kl. 07:33

Trump innrømmer at han betalte

USAs president Donald Trump innrømmer i et intervju med Fox News at det ble betalt til to kvinner som hevder de har hatt sex med ham. Trump sier at pengene kom fra hans lomme, og ikke fra valgkampkassen..

P4 - 24 Jan 18 kl. 21:33

- Ektemann innrømmer krangel

Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland skal i avhør ha innrømmet at han kranglet med kona på en fest før 36-åringen døde. Han har også forklart at det var krangelen som førte til situasjonen som gjorde at tobarnsmoren mistet livet, skriver Hamar Arbeiderblad. Politiet mener 36-åringen ble drept hjemme på gården i Brumunddal.

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:35

Nissan innrømmer utslippsjuks

Bilprodusenten Nissan innrømmer å ha tuklet med utslippsdata på biler produsert ved nesten alle fabrikkene i Japan. Det er ikke klart hvor mange biler som er rammet..

Klartale - 23 Feb 18 kl. 08:39

NSB har ikke nok ansatte til togene

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Sjefen i NSB innrømmer at selskapet har for lite folk. .

NRK - 30 Nov 18 kl. 12:33

Innrømmer å stå bak dressene

Kjell Inge Røkke innrømmer at det er han som står bak den store donasjonen med luksusdresser til Fretex. Pressetalsmann for Kjell Inge Røkke sier til Minmote at Røkke ikke har hatt full kontroll etter en storopprydding for flere måneder siden..

NRK - 06 Aug 18 kl. 23:08

Gates innrømmer å ha brutt loven

I rettsaken mot Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort, innrømmer forretningspartner Rick Gates at han og Manafort hadde 15 utenlandske kontoer som de visste var ulovlige, men at de ikke meldte ifra til myndighetene..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Passasjer trodde han fikk oppgradering til syv kroner: Norwegian må tilbakebetale nær 13.000 kroner

En Norwegian-kunde trodde han kunne fly ekstra behagelig for 7 kroner. Nå må flyselskapet betale tilbake 13.000 kroner etter vedtak i Transportklagenemnda..

E24 - 8 timer siden

Sjeføkonom varsler lite futt i boligprisraketten

– Jeg tror ikke boligmarkedet får pangstarten det pleier å få i 2019, sier sjeføkonom Nejra Macic. Men meglertopp tror prisene skyter opp slik de pleier..

E24 - 10 timer siden

Overskudd på 5.000 tonn med svinekjøtt: - Betyr ikke at det blir billigere ribbe

Overskuddslageret med svinekjøtt er fylt opp, og norske grisebønder sliter. Men det er ikke nødvendigvis det som driver priskrigen på ribben før jul..

E24 - 11 timer siden

Fersk rapport: Norske småbedrifter forstår ikke hvor attraktive angrepsmål de er

Det er altfor lav kompetanse og kunnskap blant norske småbedrifter for å sikre egne verdier, advarer NorSIS i en rykende fersk rapport..

E24 - 14 timer siden

Markedet sliter med å spå skiferoljens neste steg: – Nå er alle famlende

Global vekst har holdt tritt med kraftige produksjonstall, men: – I det øyeblikket veksten faller av så blir det for mye skiferolje i markedet, sier råvareanalytiker Bjarne Schieldrop. .

E24 - 16 timer siden

Theresa May truer med å la brexit-avtalen stemmes ned etter EU-toppmøte

Storbritannias statsminister kan komme til å gjennomføre avstemningen i Parlamentet den kommende uken..

E24 - 18 timer siden

Rekordstor diamant funnet i Canada

En 522 karat stor diamant har blitt funnet i en gruve i Canada. Den er trolig den største som har blitt funnet i Nord-Amerika..

E24 - 19 timer siden

Refser regjeringens gjeldsinfo-frist: – Slutt å dulle med bankene!

Luksusfellen-profilen riser på hodet av at regjeringen er «tøffe i kjeften» og samtidig lar bankene vente helt til 1. juli med å levere opplysninger til de nye gjeldsregistrene..

E24 - Igår: 21:09

Etter et år med negative oppslag, kan Elon Musk trolig le sist

Det har vært et ellevilt år for Tesla – som ifølge Elon Musk var på randen av konkurs – og et enda villere et for toppsjefen..

E24 - Igår: 19:19

DNB bommet på nordmenns julekalender-kjøp med 290 millioner

DNBs tall på nordmenns julekalender-innkjøp i høst viste seg å inneholde en feilberegning til hundrevis av millioner. .


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt