E24 > Økonomi

Friday, 21 September, 09:57

E24 - 22 Feb 18 kl. 23:02

NSB-sjef innrømmer: Har ikke folk nok til normal rutetrafikk

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er enten innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Grunnen er at konsernet har kvittet seg med for mye personell. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NSBs, NSB

Dele artikeln

680 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NSB-sjef, innrømmerHar , ikke, folk, nok, til, normal, rutetrafikk
NRK - 02 Aug 18 kl. 18:08

Sandberg innrømmer feil

Fiskeriminister Per Sandberg (Frp) innrømmer at han ikke opererte i tråd med sikkerhetsrutinene da han tok med seg jobbtelefon til ferie i Iran. – Jeg innrømmer selvfølgelig at jeg har gjort feil, skriver han i e-post til VG..

NRK - 22 Feb 18 kl. 22:25

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

VG - 13 Apr 18 kl. 10:07

Sparket FBI-sjef innrømmer: Bekymret for Clinton-seier

Tidligere FBI-direktør James Comey innrømmer nå at han offentliggjorde opplysninger om gjenåpning av etterforskningen mot presidentkandidat Hillary Clinton i frykt for at hun skulle vinne valget..

P4 - 30 Jan 18 kl. 13:33

Putin innrømmer dopingbruk i Russland

For første gang innrømmer Russlands president Vladimir Putin doping i russisk idrett. Det melder det nyhetsbyåret AFP. Innrømmelsen kommer, ifølge nyhetsbyrået, etter en ny dokumentar gjort for den tyske TV-kanalen ARD som ble sendt denne uken.

NRK - 23 Aug 18 kl. 07:33

Trump innrømmer at han betalte

USAs president Donald Trump innrømmer i et intervju med Fox News at det ble betalt til to kvinner som hevder de har hatt sex med ham. Trump sier at pengene kom fra hans lomme, og ikke fra valgkampkassen..

P4 - 24 Jan 18 kl. 21:33

- Ektemann innrømmer krangel

Den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland skal i avhør ha innrømmet at han kranglet med kona på en fest før 36-åringen døde. Han har også forklart at det var krangelen som førte til situasjonen som gjorde at tobarnsmoren mistet livet, skriver Hamar Arbeiderblad. Politiet mener 36-åringen ble drept hjemme på gården i Brumunddal.

Klartale - 23 Feb 18 kl. 08:39

NSB har ikke nok ansatte til togene

Ti prosent av NSBs tog på Østlandet er innstilt eller kjører med færre vogner enn normalt. Sjefen i NSB innrømmer at selskapet har for lite folk. .

NRK - 09 Jul 18 kl. 10:35

Nissan innrømmer utslippsjuks

Bilprodusenten Nissan innrømmer å ha tuklet med utslippsdata på biler produsert ved nesten alle fabrikkene i Japan. Det er ikke klart hvor mange biler som er rammet..

NRK - 06 Aug 18 kl. 23:08

Gates innrømmer å ha brutt loven

I rettsaken mot Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort, innrømmer forretningspartner Rick Gates at han og Manafort hadde 15 utenlandske kontoer som de visste var ulovlige, men at de ikke meldte ifra til myndighetene..

NRK - 05 Sep 18 kl. 14:26

Innrømmer drap på kone og barn

En 38 år gammel svensk mann innrømmer å ha drept sin kone og to barn i Gøteborg søndag 2. september, skriver Aftonbladet. En kilde med innsyn i etterforskningen sier til avisen at drapene ikke skal ha vært planlagt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Kraftselskaper på Nasdaq har engasjert advokat

Advokatfirmaet Thommessen skal hjelpe kraftselskapene med å finne ut hva som skjedde da Einar Aas gikk over ende i forrige uke..

E24 - 45 minutter siden

Storbank advarer mot økonomisk kald krig: – Kina vil ikke gi etter for press

J.P. Morgan-topp er redd handelskrigen vil utvikle seg til en økonomisk kald krig, og påpeker at ingen vil vinne på sikt..

E24 - 1 time siden

Omstridt estisk filial sto for 10 prosent av Danske Banks overskudd

I flere år sto Danske Banks skandaleombruste estiske avdeling for nærmere 10 prosent av konsernets overskudd, skriver den danske avisen Finans..

E24 - 3 timer siden

Labour-landsmøte må velge brexitstrategi

Brexit er en hodepine også for Labour. Søndag samles partiet til landsmøte i Liverpool og partiledelsen er under sterkt press om å støtte en ny folkeavstemning..

E24 - 3 timer siden

Storbank tror neste renteheving kommer i juni: Tviler på Olsens plan

Storbanken HSBC tror ikke at Norges Bank vil heve renten i første kvartal 2019, men at banken vil gå mer varsomt frem. Årsaken er blant annet nordmenns høye gjeld..

E24 - 3 timer siden

Flyplassutsalgene sier like tobakkspakninger ikke påvirker salget

Siden 1. juli har alle snus- og røykpakninger solgt i Norge sett like ut, også de i taxfreebutikkene. Ifølge flysmart24.

E24 - 11 timer siden

Tidligere Enron-sjef: – Aas langt større spekulant enn oss

Den tidligere Norden-sjefen i energiselskapet Enron som kollapset i 2001, mener spekulasjonssmellen til Einar Aas får Enrons posisjoner i det nordiske markedet til å blekne..

E24 - 11 timer siden

Fondsforvalter feirer treårsdag: – De nordiske økonomiene er like dynamiske som den amerikanske

Fondsfinans-forvalter Arne Simensen feirer treårsjubileum for Norden-fondet sitt. I den perioden har han slått referanseindeksen og de fleste konkurrentene, blant annet fordi han har styrt unna Hennes&Mauritz, Danske Bank og Novo Nordisk..

E24 - 13 timer siden

Energi Norge om Einar Aas' milliardsmell: – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

Interesseorganisasjonen Energi Noirge sier at det er viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet etter at krafttraderen Einar Aas gikk over ende. .

E24 - 14 timer siden

USA med sanksjoner mot Kina og Russland

USA innfører sanksjoner mot det kinesiske militærets innkjøpsavdeling, som har stått bak anskaffelser av russiske kampfly og raketter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt