NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 13:05

NRK - 13 nov. 20 kl. 03:05

NHO frykter mange permitteringer

Så mange som 20.000 nordmenn kan bli permittert i løpet av de nærmeste dagene på grunn av de nye koronatiltakene. Det frykter NHO. Ifølge en NHO-rapport kan Norge stå overfor en eksplosjon i permitteringer, skriver Klassekampen..
Les mer på NRK


Les mer om:
NHO, Norge, Klassekampen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NHO, frykter, mange, permitteringer
NRK - 24 jan. 21 kl. 22:05

NHO Frykter konkursras

NHO krever tiltak for bedriftene som stenges ned i Oslo-regionen på grunn av koronapandemien. NHO-direktør Ole Erik Almlid sier til NTB at han frykter flere konkurser i 2021. I alt 25 kommuner har nå strengere tiltak på grunn av det muterte viruset..

E24 - 12 jan. 21 kl. 14:05

Har varslet 700 permitteringer siden nyttår

Varslene om permitteringer og oppsigelser har skutt i været etter de nye, strengere korona-restriksjonene. Men én ting er annerledes enn da Norge stengte i mars i fjor, sier Nav i Rogaland.

E24 - 07 feb. 21 kl. 12:28

Nav Vestland: – Vi får nok et ras med permitteringer

Bergen og 12 omkringliggende kommuner må stenge delvis ned, og får samme ringsystem som Østlandet. Det kan føre til masseoppsigelser og nye permitteringer, ifølge Nav-sjefen i regionen..

NRK - 24 jan. 21 kl. 22:05

NHO vil ha kompensasjon

NHO krever tiltak for bedriftene som stenges ned i Oslo-regionen på grunn av koronapandemien. NHO-direktør Ole Erik Almlid sier til NTB at han frykter flere konkurser i 2021. I alt 25 kommuner har nå strengere tiltak på grunn av det muterte viruset..

E24 - 14 april 21 kl. 11:26

NHO bekymret for vaksine-utsettelse: – Åtte til tolv uker er kritisk

NHO frykter at utsettelse av massevaksineringen på opptil 8–12 uker kan gi rom for en fjerde smittebølge. – Det kan gjøre at man må holde smitteverntiltakene stramme lenger, sier NHO-sjeføkonom Øystein Dørum..

Aftenposten - 16 des. 20 kl. 14:09

NHO: Hver syvende bedrift frykter fortsatt konkurs

Like mange bedrifter frykter konkurs i dag som for en måned siden. Frykten for å gå over ende er størst blant mindre bedrifter. – Krisen er ikke over, advarer NHO-sjef Ole Erik Almlid..

E24 - 16 des. 20 kl. 14:09

NHO: Hver syvende bedrift frykter fortsatt konkurs

Like mange bedrifter frykter konkurs i dag som for en måned siden. Frykten for å gå over ende er størst blant mindre bedrifter. – Krisen er ikke over, advarer NHO-sjef Ole Erik Almlid..

E24 - 16 feb. 21 kl. 08:15

Strenge innreiseregler: – Det er veldig dramatisk for bedriftene

Mange bedrifter får problemer som følge av mangel på utenlandsk arbeidskraft, prosjekter blir utsatt og NHO tror det går mot permitteringer..

Aftenposten - 18 nov. 20 kl. 06:53

Enighet mellom Nito og NHO – ingeniørstreik avverget

Ingeniørorganisasjonen Nito og NHO ble sent tirsdag kveld enige i mekling hos Riksmekleren, dermed blir det ingen ingeniørstreik i NHO-bedriftene..

E24 - 07 jan. 21 kl. 06:55

Norge fjerde best på grønn vekst i fersk analyse: NHO ønsker bredt forlik om energi, industri og klima

Danmark og Sverige er bedre vertsland for grønn vekst enn Norge, ifølge en fersk analyse fra BCG og NHO. – Det kommer til å koste mye, men det kommer til å være verdt det, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 3 minutter siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 2 minutter siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..

NRK - 15 minutter siden

500.000 til Oslo Pride

Regjeringen gir 500.000 kroner til Oslo Pride for markeringen av at det neste år er 50 år siden lovparagrafen som forbød sex mellom menn ble avskaffet. Det melder regjeringen i en pressemelding.

NRK - 30 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 30 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 1 time siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 1 time siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 1 time siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt