E24 > Økonomi

Søndag, 01 November, 01:55

E24 - 29 sep. 20 kl. 15:48

NHO Transport: 8.000 streikende bussjåfører utgjør fortsatt ikke fare for liv og helse

Arbeidsgiversiden mener det fortsatt ikke er fare for liv og helse etter at streiken ble trappet opp. Partene er kalt inn til møte hos riksmegleren onsdag klokken 12..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NHO Transport

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NHO, Transport, 8.000, streikende, bussjåfører, utgjørfortsatt , ikke, fare, for liv og helse
VG - 29 sep. 20 kl. 08:42

NHO-rapport: – Krisen er foran oss

I en ny rapport fra NHO varsler rundt én av fem bedriftsledere at de tror krisen for norsk næringsliv vil forverres. NHO-sjefen frykter tusenvis kan miste jobbene sine..

E24 - 29 sep. 20 kl. 08:52

NHO-rapport: – Krisen er foran oss

I en ny rapport fra NHO varsler rundt én av fem bedriftsledere at de tror krisen for norsk næringsliv vil forverres. NHO-sjefen frykter tusenvis kan miste jobbene sine..

P4 - 02 okt. 20 kl. 15:47

NHO Reiseliv om tiltak for reiselivet: – Helt nødvendig

NHO Reiseliv er fornøyde, men mener tilskuddsordningen blir aller viktigst. – Det er svært gledelig at flere tiltak for reiselivet blir forlenget ut året. Det sier administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold.

P4 - 06 okt. 20 kl. 05:41

NHO frykter større ledighet om Rødt får viljen sin

NHO frykter høyere arbeidsledighet i Norge om det blir forbudt med bemanningsselskaper slik Rødt ønsker. Rødtleder Bjørnar Moxnes sier til Aftenposten at ingen andre bransjer har brudd på arbeidsmiljøloven som forretningsmodell, og at den bør bli forbudt. Men NHO sier det store flertallet av bedriftene driver på en ryddig og lovlig måte, og at mange av de som har mistet jobben under koronakrisen har fått nye muligheter gjennom bemanningsselskaper..

P4 - 12 okt. 20 kl. 11:30

- Reiselivet har tapt 41 milliarder

Norsk reiseliv har tapt 41 milliarder kroner på koronakrisen. Det kommer frem i en ny analyse fra NHO Reiseliv. Pandemien førte til bråstopp i turismen, og fra januar til august falt antall utenlandske turister med 68 prosent fra samme periode i fjor.

P4 - 25 okt. 20 kl. 10:39

NHO gir støtte til Wizz Air

NHO Luftfart går nå ut og gir støtte til det utskjelte ungarske flyselskapet Wizz Air. De mener det er myndighetene som må ta sin del av ansvaret for at selskapet ikke vil tilby tariffavtaler for sine ansatte, skriver Flysmart24. NHO viser til myndighetenes ønske om fri konkurranse, som gjør at selskapet kan bruke mannskap fra utlandet og slippe å forholde seg til norske krav.

P4 - 28 okt. 20 kl. 12:25

NHO: - Full forvirring

De nye koronatiltakene fører til full forvirring for næringslivet. NHO omtaler situasjonen som kaotisk i næringslivet etter at de nye innstrammingene ble kjent mandag. NHO-sjef Ole Erik Almlid sier til E24 at det har vært et ras av meldinger fra deres medlemmer.

VG - I førrgår: 08:03

NHO med nytt tilbud til vekterne: - Bedre tilbud enn industrien

Onsdag kom NHO med nytt tilbud til vekterne. Nå tar de bladet fra munnen etter å ha tiet i hele den seks uker lange vekterstreiken: – Det har blitt sagt ting i media om hva vi har tilbudt som vi ikke kjenner oss igjen i, sier administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn..

NRK - 26 sep. 20 kl. 14:06

Ber folk finne alternativ transport

165 bussjåfører i Finnmark ble tatt ut i streik lørdag. De streiker for bedre arbeidstidsordninger, høyere lønn og bedre sikkerhet. Tillitsvalgt i Fellesforbundet i Alta, Jan Eriksen, ber folk finne seg alternativ transport til uken..

VG - 27 sep. 20 kl. 17:21

Busstreiken: Fortsatt ingen kontakt mellom partene

Arbeidstagersiden etterlyser et nytt tilbud fra arbeidsgiversiden én uke etter bruddet i bussmeglingen. – De kan også ta initiativ, sier NHO Transport..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Apple advarer mot smell for pengemaskin

Apple står i fare for å måtte endre på avgiftsmodellen for salg i App Store. Det kan gi en betydelig inntektssmell, advarer teknologigiganten i årsrapporten sin..

E24 - 6 timer siden

Norske oljeleverandører med kraftig eksportvekst i fjor: Neste gang blir i 2022

Etter bunnen i 2018 var det stor vekst i den norske leverandørindustriens salg til utlandet. Coronapandemien har gitt et nytt fall, men om noen år kan Midtøsten og Afrika bidra til ny vekst..

E24 - 7 timer siden

Amerikansk restaurantgigant kjøper 20.500 utsalgssteder av rivalen

Eierkonsernet bak restaurantkjedene Buffalo Wild Wings og Arby’s svelger selskapet bak Dunkin’ Donuts og iskremkjeden Baskin-Robbins for over 100 milliarder kroner..

E24 - 7 timer siden

Amerikansk restaurantgigant sluker 20.500 utsalgssteder av rivalen

Eierkonsernet bak restaurantkjedene Buffalo Wild Wings og Arby’s kjøper selskapet bak Dunkin’ Donuts og iskremkjeden Baskin-Robbins for over 100 milliarder kroner..

E24 - 9 timer siden

Tangen mener fornybar energi er dyrt: – Det er mange om beinet

Oljefondet skal bruke opp mot 100 milliarder kroner i fornybar energi, men Oljefondets leder Nicolai Tangen sier det er krevende å finne gode prosjekter..

E24 - 10 timer siden

Biden-supporter om Trumps coronagrep: – Ikke bidratt til å stimulere økonomien

FINDLAY, OHIO (E24) Marie Smith blir 50 på valgdagen 3. november, og det eneste hun ønsker seg i bursdagsgave er en ny president i Det hvite hus..

E24 - 11 timer siden

– Det blir like hett i 2021

Smilene er bredere og omsetningstallene høyere enn noen gang..

E24 - 12 timer siden

Har fått 37 mill. tilskudd: Herbjørn driver et av landets største økologiske familiebruk fra rullestolen

Bonde Herbjørn Kolstad er lam fra brystet og ned. Nå leder han et av landets største økologiske familiebruk fra rullestolen. – Landbruksstøtten betyr ikke alt, sier han..

E24 - 12 timer siden

Ap og Sp advarer mot taxireformen som trer i kraft søndag

Søndag trer regjeringens taxireform i kraft og flere kan begynne å kjøre taxi. Ap og Sp er uenige i reformen og mener det er uhørt å sette den i gang nå..

E24 - 14 timer siden

Nordic Choice har sendt ut oppsigelser

Nå har Petter Stordalens Nordic Choice begynt å sende ut oppsigelser. Hotellkjeden vil ikke si hvor mange ansatte som sies opp..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt