VG > Økonomi

Friday, 05 June, 02:30

VG - 08 Apr 20 kl. 17:22

NFF-presidenten krever krisepakke-endring

Norges fotballforbund (NFF) krever kompensasjon for tapte inntekter av mat og drikke, samt reklame- og sponsorinntekter i forbindelse med avlyste arrangementer i mars og april. Det får de ikke med nåværende retningslinjer..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NFF

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NFF-presidenten, krever, krisepakke-endring
VG - 25 Apr 20 kl. 18:07

Skoleansatte: Krever krisepakke til skole-gjenåpning

– Vi klarer ikke å organisere en skolehverdag i tråd med smittevernreglene med den bemanningen vi har, sier forbundsleder i Skolenes landsforbund, Anne Finborud. Hun krever en egen krisepakke..

P4 - 25 Apr 20 kl. 18:37

Skoleansatte krever krisepakke

Skolenes landsforbund krever en krisepakke til skolene for å klare å organisere den nye skolehverdagen. For mandag åpner skolene igjen for 1. til 4.

E24 - 19 Mar 20 kl. 16:14

Anslår tap på 620 mill. for treningsbransjen – krever krisepakke

Over natten stengte hundrevis av treningssentre i hele Norge etter pålegg fra myndighetene. Nå ønsker bransjen seg samme krisepakke som kultursektoren fikk onsdag..

P4 - 26 Mar 20 kl. 19:55

Krever egen krisepakke for Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen vil ha en egen krisepakke for Oslo. Johansen sier til VG at hovedstaden både er hardest rammet av viruset og den økonomiske krisen. Han ber også regjeringen om å stille like mye opp for hotellarbeidere som for oljearbeidere i 2014, og doble perioden de kriserammede er permittert til 52 uker..

P4 - 05 Mar 20 kl. 07:51

Redd Barna krever endring

Redd Barna krever endring, etter nye tall som viser at stadig flere barn vokser opp i fattigdom. Nesten 111.000 barn bodde i familier med lav inntekt i 2018, det er 5.

P4 - 10 Mar 20 kl. 08:49

SV krever grønn koronakrisepakke

SV krever nå at regjeringen legger frem en korona- krisepakke i milliardklassen i forbindelse med revidert statsbudsjett. Den må i tillegg bidra til en grønn omstilling, sier partiets finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski til Klassekampen. Hun forventer at regjeringen går i gang med arbeidet når de møtes til budsjettkonferanse neste uke..

P4 - 25 May 20 kl. 11:34

Reiselivet reagerer på ny krisepakke

Reiselivet reagerer på ny krisepakke for sesongbedrifter. Verken overnatting, transport, attraksjon eller servering omfattes av den nye ordningen som skal redde sesongbedrifter. Det er særlig kravet om at virksomheten helt eller delvis må foregå utendørs, som vekker reaksjoner.

VG - 27 Mar 20 kl. 14:20

«25 under 25»: Studentenes krisepakke er en god løsning

Det har vært rettet mye kritikk mot regjeringens krisepakke for studenter som ble lansert i går. Jeg er student som er avhengig av deltidsjobb for å få økonomien til å gå rundt. Dette er hvorfor jeg likevel mener regjeringens krisepakke for studenter er til samfunnets beste..

NRK - 09 Apr 20 kl. 22:29

Enighet om krisepakke i EU

EUs medlemsland er enige om krisepakke til en verdi av 500 milliarder euro. Det opplyser Frankrikes finansminister..

NRK - 19 Mar 20 kl. 10:06

Enighet om ny krisepakke

Partiene på Stortinget er enige om en ny krisepakke for å håndtere koronakrisen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Prinsesse Märtha Louise med åpenhjertig rasisme-oppgjør

I et innlegg på Instagram torsdag kveld forteller prinsessen at hun som Durek Verretts kjæreste har fått et krasjkurs i rasisme..

VG - 4 timer siden

Vil spille for 800 gjester – Høie reagerer på Sabeltann-løsning

Kaptein Sabeltann skal etter planen spilles for 800 personer per forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. – Du kan ikke dele et arrangement opp i ulike arrangementer, sier helseminister Bent Høie..

VG - 4 timer siden

Skal ha brukt rasistisk uttrykk etter å ha skutt svart jogger

Ahmaud Arbery (25) ble skutt og drept på joggetur. Da han lå på bakken skal en av de siktede ha kommet med en rasistisk uttalelse..

VG - 6 timer siden

Filmstjernen Mary Pat Gleason er død

Skuespilleren ble 70 år gammel..

VG - 6 timer siden

Vålerenga-seier i treningskamp-maraton

(Mjøndalen-Vålerenga 0–2) Vålerenga fikk en bra start på en fotballmaraton med tre treningskamper på fem dager..

VG - 6 timer siden

Haaland ønsker seg Carew-kroppen: – Han er litt mer maskin enn meg

Erling Braut Haaland (19) ønsker seg fysikken til John Carew og vinnermentaliteten til Mats Hummels. Og bekrefter at han er snart er spilleklar..

VG - 10 timer siden

Ap-Raymond om Ap-ja til E18: Bare trist

Ap går inn for en slankere E18 gjennom Bærum, og sikrer flertall på Stortinget. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller partikameratenes overkjøring for «bare trist»..

VG - 8 timer siden

Dennis Hauger (17) hasteflytter til England for å følge strengt corona-regime

AURSKOG (VG) Det norske Formel-håpet Dennis Hauger (17) må flytte hjemmefra de neste månedene for å følge det strenge corona-regimet i motorsporten..

VG - 9 timer siden

Forbes: Kylie Jenner mest innbringende kjendis det siste året

Det amerikanske finansmagasinet har laget sin årvisse liste over de hundre kjendisene som drar inn mest penger. Topplasseringen går til den tredje yngste på listen..

VG - 10 timer siden

Norsk fagblad avslørte svensk skandale: – Kutter nerve så hesten ikke skal føle smerte

Det er full granskning etter at Propulsion vant Elitloppet og innkasserte tre millioner kroner. Den niårige superhesten skal ha fått kuttet nerver i frambeina så den ikke kan føle smerte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt