P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 00:46

P4 - 06 Oct 19 kl. 19:14

NAV-ansatte reagerer på nye kutt

NAV-ansatte reagere kraftig på at regjeringen vil kutte minstesatsen for unge mottakere av arbeidsavklaringspenger.
De under 25 år skal ikke lenger få 198 000 kroner i året, men bare 130 000.
Nestleder Torgeir Homme i Norsk Tjenestemannslag NAV sier til Dagsavisen at mange ansatte nesten er sjokkert da det ikke er mulig å overleve på ytelsen etter dette..
Les mer på P4


Les mer om:
NAV, Torgeir Homme, Norsk Tjenestemannslag NAV, Dagsavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NAV-ansatte, reagerer, nye, kutt
P4 - 18 Oct 19 kl. 13:34

Reagerer på kutt i politiutdanningen

Arbeiderpartiet og Senterpartiet reagerer på at regjeringen kutter i politistudiet. I statsbudsjettet for 2020 kommer det frem at regjeringen vil kutte i antall politistudentplasser fra 550 til 400, og foreslår samtidig at kuttene skal komme på Politihøyskogen i Oslo, skriver NRK. Senterpartiets Marit Arnstad mener det er et unødvendig kutt..

E24 - 17 Feb 20 kl. 14:24

Frykter Widerøe-kutt vil ramme næringslivet

Næringslivet reagerer på kutt i kortbanenettet: – Alvorlig for jobber og verdiskapning i nord, sier NHO..

E24 - 05 Feb 20 kl. 10:09

Cathay Pacific ber 27.000 ansatte ta ulønnet permisjon

Flyselskapet ber alle ansatte om å bidra etter voldsomme kutt i antall flyvninger..

Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 14:52

Her informerer TV 2-sjefen de ansatte. På skjermen sto det et klart budskap.

Slik reagerer TV 2s ansatte etter Premier League-nyheten..

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:07

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 07:19

Ansatte mener Avinor-kutt svekker sikkerheten

Bergen lufthavn Flesland har manglet én brannmann på jobb seks ganger på én måned. Piloter og ansatte ved flyplassen mener det går ut over sikkerheten..

E24 - 23 Sep 19 kl. 11:17

Fagforening: – Ansatte er stukket ned bakfra

De ansatte i Thomas Cook reagerer med raseri etter konkursen i reiseselskapet og mener den britiske regjeringen burde ha kommet dem til unnsetning..

E24 - 08 Dec 19 kl. 08:17

Ansatte mener Avinor-kutt svekker sikkerheten

Bergen lufthavn Flesland har manglet én brannmann på jobb seks ganger på én måned. Piloter og ansatte ved flyplassen mener det går ut over sikkerheten..

P4 - 12 Dec 19 kl. 05:45

SAS kutter bonus til ansatte

Flyselskapet SAS kutter i bonusen de hadde lovet til ansatte som takk for god innsats. Ansatte fikk i fjor beskjed om at de skulle dele en bonus på 100 millioner kroner før jul i år, etter at mange hadde jobbet ekstra mye gjennom 2018 da det var pilotmangel. Men bonusen er nå kuttet til 29 millioner kroner.

NRK - 07 Jan 20 kl. 01:51

Tine investerer i Irland

Meierikonsernet Tine investerer 800 millioner kroner i Irland, mens 430 norske ansatte må gå. Ledelsen sier årsaken er kutt i eksportstøtte for ost, skriver Klassekampen. Tine skal kutte 10 prosent av de ansatte i Norge innen utgangen av 2021..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

- Giske innstilles likevel

Trondheim Arbeiderparti vil ikke ta til følge ønsket fra Trond Giskes eget lokallag, om ikke å innstille han til styret i Trøndelag Ap overhodet. Ifølge Adresseavisen innstiller Trondheim Ap tvert imot Giske som sin lederkandidat. Tidligere har det vært kjent at Giske var ett av seks innspilte navn til styret, men nå i kveld opplyser laget at det er ledervervet de ønsker Giske inn i..

P4 - 3 timer siden

400 tonn egg kan bli grisefor

400 tonn egg kan nå bli grisefor. Nortura har et altfor stort egg-lager, og nå har de fått tillatelse til å bruke eggene, som var ment å være menneskemat, til dyremat i stedet, melder NTB. Ifølge Nortura er det ikke mulig å få brukt opp eggene på andre måter før de blir for gamle, og det statlige Omsetningsrådet innvilget søknaden med åtte mot to stemmer..

P4 - 2 timer siden

Ishockey: Bunnlag slo topplag

Det var bunn mot topp - og det endte topp for bunnlaget i Get-ligaen i ishockey i kveld. Oslolaget Grüner slo den suverene seriemesteren Stavanger Oilers 4-3. Kveldens øvrige kamper endte slik: Storhamar – Manglerud Star 4-2 Vålerenga – Narvik 4-1 Stjernen – Lillehammer 1-2.

P4 - 2 timer siden

- Stone har gode sjanser for å bli renvasket

Roger Stone blir ikke benådet umiddelbart, men han har en god sjanse til å full renvaskelse. Det sa president Donald Trump i kveld - bare timer etter hans tidligere nære rådgiver ble dømt til vel tre års fengsel. Dommen var langt lavere enn aktoratets opprinnelige påstand om sju til ni års fengsel.

P4 - 5 timer siden

Ranet i sitt eget hjem

En mann i 20-årene ble ranet i sitt eget hjem i Stavanger i kveld. Flere ungdommer tok seg inn i leiligheten hans i Skredbakka, opplyser politiet til TV2. De skal ha truet mannen, men han skal ikke ha blitt fysisk skadd.

P4 - 4 timer siden

Giske skal ha blitt vraket av sine egne

Trond Giskes eget lokallag har vraket han som kandidat til Trøndelag Arbeiderparti. Det opplyser kilder både til Adresseavisen og VG. Mens krefter i Trøndelag Ap har jobbet for å få Giske som kandidat, skal hans lokallag, Trondheim Arbeidersamfunn, ha levert en liste uten hans navn.

P4 - 4 timer siden

Nedturen fortsetter for Høyre

Nedturen fortsetter for Høyre. I Dagbladets ferske partibarometer er de nede i en oppslutning på 18,8 prosent. Det er 0,9 prosentpoeng lavere enn forrige måling da de for første gang på mange år falt under 20 prosent.

P4 - 5 timer siden

Pågrepet med skytevåpen i Trondheim

Bevæpnet politi rykket ut og pågrep tre menn i 20-årene i Trondheim, etter at de ble observert med et skytevåpen i Midtbyen. Våpenet ble funnet i bilen i forbindelse med pågripelsen. Det regnes ikke for å være skarpt, og det var ikke meldt om noen trusselsituasjon.

P4 - 5 timer siden

Moser oppretter Alzheimer-senter

Nobelprisvinnerne Edvard og May-Britt Moser skal drive et nasjonalt senter for forskning på demenssykdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen gir 22,5 millioner kroner til senteret, som har som mål å finne en kur mot sykdommen, melder NRK. Rundt 50 millioner mennesker i verden lever med Alzheimer i dag..

P4 - 6 timer siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt