P4 > Nyheter

Monday, 22 July, 12:03

P4 - 21 Apr 18 kl. 18:35

NAF krever gjennomgang av veier

NAF krever nå full gjennomgang av fylkesveiene her til lands.
De mener fylkene ikke klarer å ivareta veiene som står til forfall i milliardklassen, melder NRK.
Flere fylkesordførere mener dette skyldes manglende penger fra staten.
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sier at regjeringen har lovet mer penger til fylkesveiene enn i forrige Nasjonale transportplan..
Les mer på P4


Les mer om:
NAF, NRK, Ketil Solvik-Olsen, Nasjonale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NAF, krever, gjennomgangav , veier
NRK - 16 Feb 18 kl. 22:38

Krever gjennomgang av FBI

USAs justisminister krever en gjennomgang av hvordan det føderale politiet håndterer tips, skriver CNN. FBI har fått mye kritikk etter at de fikk en bekymringsmelding om 19-åringen som skjøt og drepte 17 på en skole i Florida, allerede i januar..

NRK - 19 Oct 18 kl. 14:20

Trøen krever full gjennomgang

Stortingspresidenten krever full gjennomgang av regelverket for reiseregninger, skriver Dagbladet. Det skjer etter at det ble kjent at Frps Mazyar Keshvari har levert udokumenterte reiseregninger..

P4 - 13 Mar 18 kl. 08:12

Krever gjennomgang av lønnsavtaler

SV, Senterpartiet og Krf vil kreve en full gjennomgang av helsetoppenes kontrakter og etterlønnsavtaler i Stortinget..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven- krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsministerkandidat..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven nå - krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsminister..

NRK - 09 May 18 kl. 10:29

Ap: Krever ny gjennomgang

Arbeiderpartiet krever hastetiltak fra regjeringen i striden rundt luftambulanseflyene. Partiet skriver i en pressemelding at ser svært alvorlig på situasjonen i den nordlige landsdelen og mener den utgjør en nasjonal beredskapskrise..

VG - 13 Mar 18 kl. 05:49

Krever gjennomgang av lukrative lønnsavtaler i Helse-Norge

SV, Sp og KrF vil kreve en full gjennomgang av helsetoppenes kontrakter og etterlønnsavtaler i Stortinget..

Dagbladet - 21 Jun 18 kl. 17:39

Regjeringspartiene ber klimaministeren ta palmeolje-grep

Høyre, FrP og Venstre krever gjennomgang av «alle mulige virkemidler»..

Aftenposten - 28 Dec 17 kl. 19:15

Krever full rapport etter dødsbranner i omsorgsboliger

Øverste brannmyndighet krever full gjennomgang etter to dødsbranner i omsorgsboliger før jul..

NRK - 18 Aug 18 kl. 16:16

Krever garanti for sikre veier

Under den nasjonale sørgedagen etter brokollapsen i Genova, krevde Italias president Giuseppe Conte en garanti for at alle landets veier er trygge. Dødstallene etter kollapsen har steget til 42, etter at fire nye personer ble funnet døde under steinmassene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Menn reddet opp av sjøen

Tre menn er reddet opp av sjøen etter at båten deres sank ved Hvaler i Østfold i formiddag. De tre skal være i god behold, men er nedkjølte etter å ha ligget i sjøen i rundt en time, melder politiet. Uhellet skjedde mens de var ute for sette teiner..

P4 - 1 time siden

- Noen kommer til å benekte at 22. juli skjedde

- Noen kommer til å benekte at 22. juli skjedde og derfor er det viktig å ta vare på historien. Det sier tidligere statsminister Jens Stoltenberg.

P4 - 30 minutter siden

- Har brutt loven

Fylkesmannen i Innlandet har konkludert med at Sanderud psykiatriske sykehus ved Hamar har brutt loven. Sykehuset har sagt nei til flere fengselsinsatte som trengte akutt psykiatrisk hjelp. Pasientene ble blant annet avvist fordi de hørte hjemme i en annen region, melder NRK.

P4 - 30 minutter siden

Veier vil koste 600 milliarder

Det vil koste 600 milliarder kroner å sette i stand norske fylkesveier. Sprekker og hull i veien, og farlige tunneler er blant de store utfordringene i dag, ifølge en rapport fra Rådgivende ingeniørers forening. Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nordland og Troms har til sammen halvparten av det totale vedlikeholdsetterslepet, skriver VG..

P4 - 45 minutter siden

1800 mistet strømmen

1.800 Hafslund-kunder mistet strømmen etter en kortslutning i en trafostasjon i Asker i formiddag. Hafslund jobber nå med å rette opp i feilen..

P4 - 1 time siden

Enorm etterspørsel etter vannfilter på Askøy

Etterspørselen etter vannfilter har skutt i været etter vannskandalen på Askøy. Det melder TV2. Bakterien som startet vannskandalen på Askøy var E.

P4 - 1 time siden

340 millioner i premiepotten i dataspillmesterskap

Premiepotten for VM i dataspillet Fortnite er større enn Tour de France, The Masters i golf og New York Maraton til sammen. Om fire dager starter finalen i New York og totalt er det 342 millioner kroner i premiepotten for turneringen. Vinneren får 26 millioner.

P4 - 1 time siden

Anholdt etter å ha forstyrret 22. juli-tale

Politiet måtte anholde en mann som ropte høyt og forstyrret statsminister Erna Solbergs tale under minnemarkeringen for 22. juli foran regjeringskvartalet. Politiet har kontroll på ham, men det er ikke tatt stilling til om han blir pågrepet og brakt til arresten, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Funn av død mann i havet

En omkommet person ble funnet i havet på Andenes i går kveld. Det bekrefter politiet. Det var forbipasserende som fant mannen i havet og mannen ble erklært død på stedet.

P4 - 3 timer siden

Trønderenergi truer med millionkrav

Trønderenergi vurderer erstatningskrav i millionklassen mot vindkraftaktivister. Vindkraftutbyggingen har lenge vært en omstridt sak på Frøya og det har blitt arrangert gjentatte demonstrasjoner mot utbyggingen. De stadige avbrytelsene koster mye penger og fremover vil selskapet vurdere å reise økonomiske krav mot enkeltpersoner som tar seg ulovlig inn i området.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt