P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 11:23

P4 - 21 Apr 18 kl. 18:35

NAF krever gjennomgang av veier

NAF krever nå full gjennomgang av fylkesveiene her til lands.
De mener fylkene ikke klarer å ivareta veiene som står til forfall i milliardklassen, melder NRK.
Flere fylkesordførere mener dette skyldes manglende penger fra staten.
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sier at regjeringen har lovet mer penger til fylkesveiene enn i forrige Nasjonale transportplan..
Les mer på P4


Les mer om:
NAF, NRK, Ketil Solvik-Olsen, Nasjonale

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NAF, krever, gjennomgangav , veier
NRK - 16 Feb 18 kl. 22:38

Krever gjennomgang av FBI

USAs justisminister krever en gjennomgang av hvordan det føderale politiet håndterer tips, skriver CNN. FBI har fått mye kritikk etter at de fikk en bekymringsmelding om 19-åringen som skjøt og drepte 17 på en skole i Florida, allerede i januar..

NRK - 19 Oct 18 kl. 14:20

Trøen krever full gjennomgang

Stortingspresidenten krever full gjennomgang av regelverket for reiseregninger, skriver Dagbladet. Det skjer etter at det ble kjent at Frps Mazyar Keshvari har levert udokumenterte reiseregninger..

P4 - 17 Dec 19 kl. 16:36

Krever gjennomgang av raset ved E18

Vegdirektøren krever nå en ekstern gjennomgang av det store raset som gikk ved E18 i Larvik. I en pressemelding opplyser Ingrid Dahl Hovland at hendelsen er alvorlig og at man trenger å gå grundig inn i hendelsen. Derfor har hun satt ned et hurtigarbeidende ekspertutvalg er nedsatt og skal levere en foreløpig rapport innen 15.

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:43

Krever full gjennomgang av tilsyn

- Det må bli full gjennomgang i sakene til bønder som har fått kutt i tilskudd etter tilsyn av Mattilsynet. Det krever en tillitsvalgt i Nortura, melder Nationen. Forrige uke ble det lagt fram en granskingsrapport der det er avdekket systemsvikt hos Mattilsynet etter at de leverte en feilaktig tilsynsrapport hos en minkbonde.

P4 - 10 Feb 20 kl. 23:39

Krever gjennomgang av valgresultat

Både Bernie Sanders og Pete Buttigieg krever gjennomgang av deler av resultatene fra Demokratenes nominasjonsvalg i Iowa. Det opplyser Det demokratiske partiet. Selv etter at alle stemmene er talt opp, er det tvil om resultatet stemmer.

P4 - 13 Mar 18 kl. 08:12

Krever gjennomgang av lønnsavtaler

SV, Senterpartiet og Krf vil kreve en full gjennomgang av helsetoppenes kontrakter og etterlønnsavtaler i Stortinget..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven- krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsministerkandidat..

VG - 14 Jan 19 kl. 10:11

Regjeringsdramaet i Sverige: Vil ikke støtte Löfven nå - krever politisk gjennomgang

SVs søsterparti Vänsterpartiet mener Stefan Löfvens forslag til regjeringavtale er urimelig, og krever en ny politisk gjennomgang før de vil støtte Löfven som statsminister..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 17:23

Vil bygge jernbane slik Nye Veier bygger motorveier

Sammenbruddet for Intercityplanene får nå fem partier på Stortinget til å kreve full gjennomgang av norsk jernbaneutbygging. Flere roper på en parallell til regjeringens veiselskap Nye Veier..

NRK - 09 May 18 kl. 10:29

Ap: Krever ny gjennomgang

Arbeiderpartiet krever hastetiltak fra regjeringen i striden rundt luftambulanseflyene. Partiet skriver i en pressemelding at ser svært alvorlig på situasjonen i den nordlige landsdelen og mener den utgjør en nasjonal beredskapskrise..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Avgjørelse om Palme-drapet 10. juni

Onsdag neste uke kommer den svenske påtalemyndigheten til å offentliggjøre sin beslutning når det gjelder etterforskningen av drapet på Olof Palme. Da vil vi få svar på om etterforskningen skal henlegges etter 34 år - eller om noen skal tiltales..

P4 - 1 time siden

Norwegian-fall på 97,8 prosent

Norwegian kan bekrefte at mai var en elendig måned for flyselskapet. 97,8 prosent færre passasjerer fløy med Norwegian i mai i år, i forhold til samme måned i fjor. Selskapet har kun et begrenset antall innenriksflyginger i drift.

P4 - 17 timer siden

Gjort funn i området der mann var savnet

Politiet har funnet levninger i et område i Sogndal, der en 37 år gammel mann forsvant 9. mai 2016. Mannnen har vært sporløst borte i over fire år, og hans pårørende er varslet om funnet.

P4 - 1 time siden

Nye detaljer fra trusselbrevet

Nye detaljer fra det angivelige trusselbrevet etter Anne Elisabeth Hagens forsvinning er nå kjent. VG skriver at den såkalte motparten i brevet skrev at de ville slippe Hagen henne langt fra huset hvis ektemannnen Tom Hagen bekreftet betalingsvilje innen to uker. Hvis ikke, ville hun dø.

P4 - 1 time siden

Flertallet vil ikke åpne for reiser til Sverige

Hele tre av fire vil ikke at regjeringen skal åpne for fritidsreier til Sverige før sommerferien. Det viser en undersøkelse fra Opinion, som tror den viktigste grunnen til det er kritikken mot svenskenes håndtering av koronakrisen. Antallet koronarelaterte dødsfall i Sverige er på nesten 4600.

P4 - 1 time siden

Twitter fjernet video fra Trump-kampanje

Twitter har fjernet en video som er lagt ut av president Donald Trumps team. Videoen viser bilder og videoklipp av demonstrasjoner og voldshendelser i kjølvannet av dødsfallet til George Floyd. Den er lydlagt av musikk og uttalelser fra presidenten.

P4 - 1 time siden

Ber kommunene åpne opp raskt

- Kommunene må åpne opp og sikre at de har et tilstrekkelig tilbud for utsatte barn. Det er den klare beskjeden fra barne-og familieminister Ida Lindtveit Røse En fersk rapport fra barne,-ungdoms,-og familiedirektoratet viser at helsetjenesten og barnevernet er for trege med å åpne opp igjen etter koronakrisen. Røse ber kommunene ta grep..

P4 - 1 time siden

Christer lager danske frikadeller

Slik lager du danske frikadeller på smørbrød med poteter, pikled løk og rødbet salat  .

P4 - 2 timer siden

Lett å jukse med bompengesystemet

Det er lett å jukse med bompengesystemet. Hvis man legger en bombrikke for elbil i frontruten, så kan man passere norske bomstasjoner med diesel- og bensinbil og likevel bare betale elbiltakst. Det dokumenterer magasinet Motor i en reportasje i dag Verken Autopass eller bompengeselskapene fører jevnlig kontroll med hvilken biltype som bruker hvilken brikke.

P4 - 3 timer siden

Rekordlav rente i flere år

Vi kommer til å ha rekordlav rente i flere år framover. Det mener Statistisk sentralbyrå som i dag har lagt fram sine prognoser for økonomiutvklingen i Norge. SSB understreker at norsk økonomi er i en dyp krise, men at utsiktene har bedret seg de siste ukene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt