NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 07:02

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Nøttlending blir utenrikssjef i NRK

Sigurd Falkenberg Mikkelsen fra Nøtterøy er ansatt som utenrikssjef i NRK. Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Falkenberg Mikkelsen, Nøtterøy, NRK, Midtøsten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nøttlendingblir , utenrikssjefi , NRK
NRK - 02 Feb 20 kl. 18:07

EUs utenrikssjef til Iran

EUs utenrikssjef Josep Borrell skal ha samtaler med Iran kommende uke, ifølge Irans utenriksdepartement. Hensikten er å redde atomavtalen fra 2015..

NRK - 02 Jul 19 kl. 19:24

Borrell blir EUs nye utenrikssjef

EUs toppmøte har nominert Spanias utenriksminister Josep Borrell (72) til posten som utenrikssjef. Han overtar etter italienske Federica Mogherini..

NRK - 25 Jun 19 kl. 14:15

Gir seg som utenrikssjef

Knut Magnus Berge gir seg som utenrikssjef i NRK og går tilbake til stillingen som politisk reporter. Det er etter eget ønske Berge slutter som redaksjonssjef. Berge selv sier det har vært et sant privilegium å få lede utenriksjournalistikken i NRK..

E24 - 02 Feb 20 kl. 18:27

EUs utenrikssjef til Iran for samtaler

EUs utenrikssjef Josep Borrell skal ha samtaler med Iran kommende uke, ifølge Irans utenriksdepartement. Hensikten er å redde atomavtalen fra 2015..

NRK - 12 Sep 19 kl. 09:30

Falkenberg Mikkelsen utenrikssjef

Sigurd Falkenberg Mikkelsen er ansatt som utenrikssjef i NRK. Falkenberg Mikkelsen har bred og tung utenrikskompetanse, og har tidligere vært NRK-korrespondent i Midtøsten. Han tiltrer stillingen kommende mandag..

NRK - 30 Aug 19 kl. 13:54

EU-sjef bekymret over pågripelser

EUs utenrikssjef Federica Mogherini sier situasjonen i Hongkong, der flere demokratiaktivister ble pågrepet fredag, er «ekstremt bekymringsfull». Pågripelsene skjedde i forkant av en varslet ny demonstrasjon som etter planen skulle holdes lørdag..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 14:25

EU ber om maksimal selvbeherskelse etter hendelsene i Omanbukta

Enhver provokasjon må unngås for å hindre opptrapping etter at to oljetankere skal ha blitt utsatt for angrep i Omanbukta, mener EUs utenrikssjef..

NRK - 07 Jan 20 kl. 13:40

Krisemøte i Brussel om Iran

EUs utenrikssjef Josep Borrell holder krisemøte med utenriksministrene i Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Italia for å diskutere Iran og Libya, skriver NTB. Det skjer ifølge britisk UD som følge av USAs likvidering av Qasem Soleimani fredag..

P4 - 22 Nov 19 kl. 22:37

EU fordømmer bombing i Syria

EUs utenrikssjef fordømmer syriske regimestyrkers bombeangrep mot sivile mål de siste dagene. Det melder AFP. Minst 21 personer skal ha mistet livet i angrepene mot en leir med internt fordrevne flyktninger samt en helseklinikk ved grensen til Tyrkia..

NRK - 08 Jan 20 kl. 09:55

– Bruken av våpen må opphøre

EU-kommisjonens president sier våpnene må legges ned i Iran og Irak og gi rom for dialog. Ingen tjener på mer vold, sier unionens utenrikssjef. Den spente situasjonen i Iran og Irak sto øverst på agendaen da EU-kommisjonen var samlet til møte onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 14 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 4 minutter siden

Ber regjeringen om viruskriseplan

Reiselivsnæringen er bekymret for konsekvensene av utbruddet av koronaviruset og ber regjeringen om å lage en kriseplan for næringen, skriver NTB. Dersom utbruddet treffer Norge i høysesongen vil det få fatale konsekvenser, mener Virke Reiseliv..

NRK - 15 minutter siden

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..

NRK - 15 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 3 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 4 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt