NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:44

NRK - 13 Jun 19 kl. 01:31

Nær Trump-medarbeider vitner

En av Donald Trumps tidligere kommunikasjonssjefer i Det hvite hus, Hope Hicks, har gått med på å vitne bak lukkede dører for justiskomiteen i Kongressen. Hicks gikk av som Trumps fjerde kommunikasjonssjef i februar 2018 etter seks måneder i jobben..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trumps, Det, Hicks, Kongressen, Trumps, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nær, Trump-medarbeider, vitner
Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 02:52

Nær Trump-medarbeider nektet å svare 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:44

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

NRK - 10 Mar 19 kl. 18:07

Røde Kors bekrefter død medarbeider

Røde Kors bekrefter at norsk medarbeider er savnet etter at et fly fra Ethiopian Airlines styrtet søndag mellom Addis Abeba og Kenyas hovedstad Nairobi..

VG - 21 Jun 19 kl. 04:52

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

NRK - 05 May 19 kl. 20:45

Trump vil ikkje at Mueller vitner

USAs president Donald Trump seier at spesialetterforskar Robert Mueller ikkje burde vitne for kongressen om etterforskinga av presidentvalet i 2016. På Twitter spør presidenten samstundes om demokratane i Kongressen ynskjer seg ei ny etterforsking..

VG - 10 Mar 19 kl. 18:10

Røde Kors-medarbeider savnet etter flystyrt

Røde Kors bekrefter at norsk medarbeider er savnet etter flystyrten i Etiopia.

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:20

Ønsker kontakt med hatkrim-vitner

Vitner til at en gravid kvinne ble spyttet på og hetset på grunn av hennes etnisitet i Oslo i forrige uke, bes ta kontakt med politiet. Hendelsen skjedde i Lakkegata/Breigata 27. februar kl.

Dagbladet - 12 May 19 kl. 20:25

- Jehovas vitner skremmer barn med djevelen

Noomi (22) vokste opp i Jehovas vitner: - Det tok lang tid å slippe bekymringene om at jeg levde i djevelens verden..

NRK - 01 Jun 19 kl. 05:06

Nye vitner meldt seg i Frantzen-sak

Nye vitner har meldt seg for politiet etter at de gjorde søk på en gravplass tidligere i år..

Hegnar.no - 24 Apr 19 kl. 17:42

Skal ha sparket betrodd medarbeider

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 15 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 45 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt