NRK > Nyheter

Monday, 16 September, 04:33

NRK - 13 Jun 19 kl. 01:31

Nær Trump-medarbeider vitner

En av Donald Trumps tidligere kommunikasjonssjefer i Det hvite hus, Hope Hicks, har gått med på å vitne bak lukkede dører for justiskomiteen i Kongressen. Hicks gikk av som Trumps fjerde kommunikasjonssjef i februar 2018 etter seks måneder i jobben..
Les mer på NRK


Les mer om:
Donald Trumps, Det, Hicks, Kongressen, Trumps, Trump

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nær, Trump-medarbeider, vitner
Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 02:52

Nær Trump-medarbeider nektet å svare 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:44

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

NRK - 10 Mar 19 kl. 18:07

Røde Kors bekrefter død medarbeider

Røde Kors bekrefter at norsk medarbeider er savnet etter at et fly fra Ethiopian Airlines styrtet søndag mellom Addis Abeba og Kenyas hovedstad Nairobi..

VG - 21 Jun 19 kl. 04:52

Nær Trump-medarbeider nektet å svare justiskomiteen 155 ganger

Tidligere kommunikasjonssjef i Det hvite hus, Hope Hicks, vil ikke svare på spørsmål om tiden hun jobbet for Donald Trump etter at han ble valgt til president..

NRK - 05 May 19 kl. 20:45

Trump vil ikkje at Mueller vitner

USAs president Donald Trump seier at spesialetterforskar Robert Mueller ikkje burde vitne for kongressen om etterforskinga av presidentvalet i 2016. På Twitter spør presidenten samstundes om demokratane i Kongressen ynskjer seg ei ny etterforsking..

VG - 10 Mar 19 kl. 18:10

Røde Kors-medarbeider savnet etter flystyrt

Røde Kors bekrefter at norsk medarbeider er savnet etter flystyrten i Etiopia.

NRK - 08 Mar 19 kl. 09:20

Ønsker kontakt med hatkrim-vitner

Vitner til at en gravid kvinne ble spyttet på og hetset på grunn av hennes etnisitet i Oslo i forrige uke, bes ta kontakt med politiet. Hendelsen skjedde i Lakkegata/Breigata 27. februar kl.

NRK - 10 Aug 19 kl. 08:40

Ønsker å komme i kontakt med vitner

Politiet ønsker kontakt med vitner etter en dødsulykken der en kvinne i 30-årene omkom på Notodden i går kveld. – Vi ønsker å snakke med vitner som kan ha sett en grønnfarget Mitsubishi Space Wagon forut for ulykken, sier politiet til NRK..

P4 - 30 Nov 99 kl. 00:00

Ønsker kontakt med vitner i Alta

Politiet ønsker nå kontakt med flere vitner etter helikopterulykken i Alta lørdag hvor seks personer døde. Rundt 30 vitner er så langt avhørt, opplyser politiet som nå er ferdige på ulykkesstedet. Årsaken til ulykken er ikke klar..

P4 - 31 Jul 19 kl. 09:55

Ber vitner ta kontakt

Politiet ber eventuelle vitner ta kontakt som kan ha sett noe etter at det ble avfyrt skudd mot en bolig i Bjerke i Oslo i natt. En person er pågrepet, men han er ikke avhørt ennå. Flere har hørt skudd, men per nå er det ingen vitner til hendelsen, ifølge politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

«The Cars»-vokalist funnet død

Ric Ocasek, mest kjent som vokalisten i bandet «The Cars», er blitt funnet død i leiligheten sin på Manhattan. Det opplyser politiet i New York til nyhetsbyrået AP. Det skal ikke være noen tegn til at 75-åringen ble utsatt for noe kriminelt..

NRK - 1 time siden

Sju drept i flyulykke i Colombia

Sju personer omkom og tre ble skadd da et småfly styrtet i et boligområde sørvest i Colombia søndag. Det var ni personer om bord i flyet da det styrtet. Den siste skadde er et barn som var på bakken da flyet styrtet.

NRK - 2 timer siden

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..

NRK - 2 timer siden

Søker savnet jeger

Politiet leter etter en savnet 60-åring i Namdal. Han har vært savnet fra jaktkameratene sine siden 18.30, da han ikke møtte opp til avtalt sted.

NRK - 3 timer siden

Oljeprisen stiger kraftig

På grunn av angrepet på to saudiarabiske oljeinstallasjoner natt til fredag har prisen på olje steget med 12 prosent de siste dagene. Et fat nordsjøolje koster natt til mandag i overkant av 67 dollar, opp 12 prosent fra fredag, melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Trump åpner for bruk av oljereserve

På grunn av angrepet på to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til fredag, er oljeprisen ventet å øke kraftig. Nå skriver president Donald Trump at han åpner for å bruke olje fra de amerikanske oljeresvervene for å møte etterspørselen..

NRK - 5 timer siden

En person omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter en båtlykke utenfor Averøya i dag. Mannen er en latvisk mann i 50-årene, opplyser politiet på Twitter. Pårørende er varslet..

NRK - 6 timer siden

Elvar fløymer over

Politi og brannvesen rykker ut til Oldedalen i Stryn etter melding om elvar som fløymer over. Ei elv skal ha runne gjennom hagen ved eit bustadhus. Politiet har starta evakuering..

NRK - 6 timer siden

Farevarsel avsluttet

Farevarselet på oransje nivå på vindkast i Agder og Telemark er nå avsluttet. Vinden er i minking, og under farevarselkriteriene, opplyser Meteorologisk institutt..

NRK - 6 timer siden

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt