NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:14

NRK - 23 May 20 kl. 15:01

Nær 900 kunder mistet strømmen

17 lyn slo ned i Lillehammer-området i 14:30-tiden i dag, og i Gausdal mistet nær 900 kunder strømmen etter lynnedslag. – Utbedring pågår, og vi beklager de ulemper det medfører, melder Eidsiva Nett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lillehammer, Gausdal, Eidsiva Nett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nær, 900, kunder, mistet, strømmen
P4 - 09 Feb 20 kl. 16:19

600 uten strøm i Skien

Uværet i dag har ført til at mange har mistet strømmen. Over 700 kunder i Skien og Porsgrunn har mistet strømmen, og det samme har 1300 husstander i Viken og Oslo. Det jobbes blant annet med å fjerne trær som har falt over strømlinjene..

P4 - 22 Apr 20 kl. 19:41

Kunder må droppe mobilen

Kunder får ikke bruke mobil når frisørene åpner opp igjen for behandlinger igjen neste uke. Det kommer frem i smitteverntiltakene for frisør- og hudpleiebransjen. Mobil en en mulig smittekilde og skal derfor ikke brukes heter det i veilederen.

Dagbladet - 03 Mar 20 kl. 08:12

En million svarte TV-skjermer

Get og Discovery har ikke klart å bli enige. Nå har en million Get-kunder mistet blant annet TVNorge, Max, Fem og Eurosport..

NRK - 18 Mar 20 kl. 11:50

Norwegian tilbyr bonuspoeng

Norwegian tilbyr bonuspoeng til kunder som ønsker å avbestille eller utsette sin reise. Tilbudet gjelder kunder som har bestilt en reise til utlandet frem til 31. mai 2020.

P4 - 08 Mar 20 kl. 15:35

Get og Discovery enig om en ny TV-avtale

TV-konflikten mellom Get og Discovery er over. Partene har blitt enige om en ny distribusjonsavtale som gjør at Get-kunder nå får tilbake kanaler som TVNorge og Eurosport. Én million nordmenn mistet Disovery sine kanaler 3.

P4 - 17 Mar 20 kl. 19:28

Begrenser antall kunder

Det skal nå maksimalt være åtte kunder samtidig i de minste matbutikken. Det opplyser Virke Dagligvare i kveld, melder VG. De innfører begrensningenfor å redusere smittepresset og sørge for at kundene kan holde en meters avstand til alle de andre som er i butikken..

E24 - 03 Mar 20 kl. 07:49

Forhandlingene mellom Get og Discovery er brutt - én million kunder får svarte skjermer

Gets kunder mister Discoverys kanaler fra og med tirsdag morgen..

NRK - 17 Mar 20 kl. 20:01

Begrenser antall kunder i butikkene

Coop, Bunnpris og Norgesgruppen er blant butikkjedene som er enige om nye tiltak for de minste butikkene. I de såkalte brustadbuene får nå kun åtte kunder oppholde seg samtidig, opplyser butikkene i en pressemelding, ifølge VG..

NRK - 30 Mar 20 kl. 21:29

Populært bok-tilbud

Den siste uka har flere bibliotek på Agder gjort det mulig for kunder å låne bøker via nett. De kaller det «takeaway»-bibliotek. I dag åpnet det i Kristiansand og mange kunder har reservert bøker.

NRK - 10 Feb 20 kl. 10:39

20.000 kunder ble trukket dobbelt

Ca. 20.000 kunder i Sparebank 1 Østlandet ble trukket dobbelt da de betalte regninger i helga.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ny video av Floyds-pågripelsen

En ny video delt på sosiale medier, viser pågripelsen av avdøde George Floyd fra en annen vinkel, der tre politimenn deltar. Videoen som hittil har vært delt, viser hvordan en politimann presser kneet sitt mot halsen til Floyd..

NRK - 1 time siden

Trump snakket med avdødes familie

USAs president Donald Trump opplyser fredag kveld at han har snakket med familien til George Floyd, mannen som døde under en arrestasjon i Minneapolis. Trump sier også at man må forhindre at det blir anarki i byen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis har besluttet å innføre portforbud i byen, etter tre dager med opprør og kraftige demonstrasjoner. Det kunngjorde ordfører Jacob Frey fredag ettermiddag, ifølge CBS Minnesota. Portforbudet trer i kraft klokka 20 lokal tid..

NRK - 1 time siden

Klasser i karantene etter smitte

Et tjuetalls elever på Kurland barneskole i Sarpsborg må i karantene etter at en lærer testet positivt på korona, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Også i Sula på Sunnmøre er to skolegrupper og en barnehageavdeling i karantene, melder Sunnmørsposten..

NRK - 2 timer siden

Ønsker ikke barnehospice

Det er full strid om Norge skal satse på barnehospice – der alvorlig syke barn kan komme med sine familier. Mens foreningen for barnepalliasjon har kjempet for hospice i en årrekke, fraråder nå flere medisinske miljøer dette..

NRK - 2 timer siden

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 3 timer siden

USA bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon (WHO) og kutter pengestøtten til organisasjonen. På en pressekonferanse sa Trump at USA bryter med WHO fordi organisasjonen ikke har gjort endringene USA har bedt om..

NRK - 3 timer siden

Bryter med WHO

President Donald Trump sier fredag at USA bryter med Verdens Helseorganisasjon..

NRK - 3 timer siden

Donald Trump møter pressen

NRK - 3 timer siden

Pågrepet politimann sikta for drap

Derek Chauvin, politmannen som knelte på nakken til George Floyd under en pågripelse i Minneapolis, er arrestert og siktet for uaktsomt drap, melder Reuters. De tre andre politifolkene som deltok i pågripelsen er under etterforskning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt