NRK > Nyheter

Onsdag, 03 Mars, 18:22

NRK - 20 jan. 21 kl. 13:13

Nær 1000 nordmenn fullvaksinerte

Nær 1000 nordmenn har no fått begge dosane av koronavaksinen. Det syner tal frå Folkehelseinstituttet. I alt har 54 697 personar fått første dose..
Les mer på NRK


Les mer om:
Folkehelseinstituttet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nær, 1000, nordmenn, fullvaksinerte
VG - 17 jan. 21 kl. 12:05

Svein Andersen ble Norges første fullvaksinerte

Søndag fikk 67-åringen Svein Andersen andre dose av Pfizer-vaksinen..

VG - 01 feb. 21 kl. 20:54

Endelig gode nyheter: Vaksinen funker!

Av en million fullvaksinerte israelere, ble under tusen coronasmittet, viser helt nye tall fra Israel. Det lover godt for verden – og Norge..

VG - 01 feb. 21 kl. 20:54

Gode nyheter fra Israel: Vaksinen funker!

Av én million fullvaksinerte, ble under tusen coronasmittet, viser helt nye tall fra Israel. Det lover godt for verden – og Norge..

VG - 01 feb. 21 kl. 20:54

Gode nyheter fra Israel: Vaksine funker!

Av én million fullvaksinerte, ble under tusen coronasmittet, viser helt nye tall fra Israel. Det lover godt for verden – og Norge..

VG - 01 feb. 21 kl. 20:54

Nye tall fra Israel: Vaksine hindrer smittespredning

Av én million fullvaksinerte, ble under tusen coronasmittet, viser helt nye tall fra Israel. Det lover godt for verden – og Norge..

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:18

Lav smitte hos vaksinerte i Israel

Israelske helsemyndigheter melder at det er svært lite smitte blant de vaksinerte. Over 3 millioner har fått den første dosen, og 1,8 millioner har alt fått den andre. Blant de fullvaksinerte har smitten vært svært lav, skriver BBC..

NRK - 05 feb. 21 kl. 20:23

35 av 39 sykehjem ferdig vaksinert

Fra mandag kan fullvaksinerte beboere gi en klem til et par av sine faste besøkende for første gang siden mars. Beboere på 35 av 39 sykehjem i Oslo har oppnådd full effekt av koronavaksinen. I tillegg blir det flere fellesaktiviteter på sykehjemmene.

Dagbladet - 13 feb. 21 kl. 07:46

FHI: Vaksinerte kan slippe karantene

I USA kan fullvaksinerte personer droppe karantene etter nærkontakt med corona-smittede. Det samme kan skje i Norge..

VG - 23 feb. 21 kl. 11:40

Under to prosent av oss er fullvaksinerte

100.000 av Norges innbyggere har fått begge vaksinedosene som trengs for å få full beskyttelse mot coronaviruset..

NRK - 24 feb. 21 kl. 12:32

Anbefaler lettelser for eldre

Helsedirektoratet og FHI skriver i sine faglige anbefalinger til regjeringen onsdag at fullvaksinerte eldre bør få lettelser fra tiltakene. Personer i risikogruppen som er ferdig vaksinert bør nå kunne leve mindre tilbaketrukket, men bør fortsatt følge nasjonale og lokale smitteverntiltak, anbefaler de. I praksis betyr det at denne gruppen kan leve som den øvrige, uvaksinerte befolkningen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vulkanutbrudd ventet på Island

Det er mulig at et vulkanutbrudd på Island nær hovedstaden Reykjavik vil finne sted om noen timer, ifølge flere islandske medier. Utbruddet vil være trolig ikke bli en fare for innbyggere. Den siste uka er over 10.

NRK - 15 minutter siden

Anklager ICC for antisemittisme

Israels statsminister Benjamin Netanyahu anklager Den internasjonale straffedomstolen, som skal etterforske mulige forbrytelser i Palestina, for antisemittisme. Etterforskningen vil omfatte forbrytelser som hevdes begått under Gazakrigen i 2014..

NRK - 15 minutter siden

Se Dagsnytt 18 her

NRK - 45 minutter siden

Politiaksjon mot kriminelle i UK

20 personer som skal ha tilknytning til et kriminelt nettverk fra Balkan er pågrepet i en stor politiaksjon i Storbritannia. Pågripelsene i London, Birmingham, Reading Blackburn og Sunderland finner sted etter åtte måneder med etterforskning..

NRK - 1 time siden

Eiere anmeldt for å ha holdt åpent

Politiet i Oslo har stengt en butikk på Grønland, og anmeldt eierne for brudd på smittvernlovgivningen. Butikkeierne holdt åpent for normal drift, til tross for at de nye retningslinjene sier at butikker i hovedstaden må holdes stengt. Flere andre butikker holdt åpent, men var raske med å stenge dørene da politiet ankom.

NRK - 1 time siden

Smitten i Amerika synker

Den panamerikanske helseorganisasjonen melder om synkende koronasmittetall i alle land i Mellom-Amerika, i USA, Canada og i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge organisasjonen øker smitten i de nordre Amazonas-regionene i Sør-Amerika..

NRK - 1 time siden

Vurderer mistillit mot Bakke-Jensen

Rødt vurderer mistillitsforslag mot forsvarsminister Frank Bakke-Jensen etter salget av Bergen Engines, melder BT. Det har kommet kritikk fra flere hold etter at det ble kjent at britiske Rolls-Royce vil selge Bergen Engines til et russisk selskap..

NRK - 1 time siden

Toronto-tiltalt kjent skyldig

Mannen som var tiltalt for drapet på ti personer og for å ha såret 16 da han kjørte en varebil inn i fotgjengere i Toronto i 2018, er funnet skyldig. Mannen har hevdet at han var utilregnelig, fordi han lider av en form for autisme, men blir straffet..

NRK - 1 time siden

Planer om storming av Kongressen

Politiet i Washington D.C sier onsdag at de har fått informasjon om at en militis planlegger en storming av Kongressen torsdag, ifølge Reuters. Følgere av konspirasjonsteori-gruppa Qanon tror at tidligere president Trump vil ta tilbake makta 4.

NRK - 2 timer siden

Flere smittet på skip

Fire nye har testet positivt for covid-19 på skipet «Tertnes» i Mekjarvik i Randaberg, opplyser kommuneoverlege Ole Bernt Lenning. Totalt er 11 av mannskapet på 17 smittet. De er i isolasjon og karantene på skipet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt