VG > Utenriks

Tuesday, 02 June, 09:29

VG - 08 Nov 19 kl. 14:01

Nå vil Tyrkia sende IS-fanger tilbake til Europa

Tyrkia vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene, uansett om landene vil ta imot dem eller ikke. Hjemsendelsene kan begynne allerede mandag, varsler AFP og Reuters..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IS, Syria, AFP, Reuters, Tyrkia, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , vil, Tyrkia, sende, IS-fanger, tilbake, til, Europa
P4 - 12 Nov 19 kl. 19:16

Truer med å sende IS-fanger til Europa

Tyrkia truer med å frigjøre flere IS-fanger og sende dem til Europa om ikke europeiske ledere endrer holdningen sin til Tyrkia. Det sa president Recep Erdogan på en pressekonferanse i dag. Tyrkia begynte i dag med å deportere flere av de 1200 IS-fangene som holdes i Tyrkia og Syria..

NRK - 28 Feb 20 kl. 13:25

Bulgarske soldatar sende mot Tyrkia

Bulgaria er klare til å sende 1000 soldatar til grensa mot Tyrkia for å hindre ein straum av flyktningar, seier den bulgarske forsvarsministeren, ifølge Reuters. Tyrkia sa torsdag at dei ikkje ville stanse syriske migrantar som ville til Europa..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 14:31

Tyrkia har started deportering av IS-medlemmer. Vil sende alle hjem.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkia vil sende nærmere 1500 fengslede IS-medlemmer til Europa..

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:42

Vil sende 2 mill. syrere hjem

Tyrkia ønsker at syriske styrker trekker seg tilbake fra områder nær grensen slik at Tyrkia kan sende tilbake og bosette to millioner flyktninger i Nord-Syria. Dette bekrefter en talsmann for den tyrkiske presidenten overfor nyhetsbyrået AP..

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:42

Erdogan vil sende 2 mill til Syria

Tyrkia ønsker at syriske styrker trekker seg tilbake fra områder nær grensen slik at Tyrkia kan sende tilbake og bosette to millioner flyktninger i Nord-Syria. Dette bekrefter en talsmann for den tyrkiske presidenten overfor nyhetsbyrået AP..

NRK - 28 Dec 19 kl. 22:00

Tyrkia sender fremmedkrigere hjem

Tyrkia har deportert to nederlandske fremmedkrigere til sitt hjemland som ledd i planene om å sende utenlandske IS-krigere ut av landet. Hittil har Tyrkia foretatt 112 deportasjoner..

NRK - 18 Feb 20 kl. 18:01

Tyrkia skal sende styrker til Idlib

Tyrkia skal sende flere styrker til Idlib-regionen i Syria. Dette kommer som et svar på angrep fra syriske regjeringsstyrker i området den siste tiden. Samtidig er Tyrkiske og russiske representanter i dialog om situasjonen, melder Reuters..

P4 - 11 Nov 19 kl. 14:50

Sender IS-medlemmer til Europa

Tyrkia har nå begynt å deportere IS-medlemmer til Europa. Myndighetene har uttalt at Tyrkia ikke skal fungere som et hotell for europeiske IS-medlemmer, og vil sende 1.500 personer er fengslet i Tyrkia til Europa.

P4 - 24 Sep 19 kl. 23:03

Vil sende flyktninger til Nord-Syria

Tyrkias president Recep Erdogan gjentar nå at han vil sende én til to millioner syriske flyktninger til et område i Nord-Syria. Det sa han da han talte til FNs generalforsmling i dag. Det befinner seg i dag fem millioner flyktninger i Tyrkia, ifølge presidenten, som vil sende mange av dem til området i Syria som han beskriver som en fredskorridor..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 minutter siden

Bil traff politimenn - to skadet

En SUV med to skuddskadede personer kjørte inn i en gruppe politimenn i Buffalo..

VG - 7 timer siden

Trump i tale til folket: Vil «løse problemet» for guvernører som nekter å samarbeide

USAs president har fått massiv kritikk for ikke å adressere krisen som nå rammer USA. I en tale mandag kveld svarer han med å kalle opptøyene for innenlands terrorisme, og lover å gjenopprette lov og orden i landet..

VG - 10 timer siden

Innfører portforbud og dobler politistyrken i New York

New York-guvernør Andrew Cuomo innfører nå, som en av de siste storbyene, portforbud under de nasjonale protestene etter Gerge Floyds død. Han dobler også politiberedskapen i byens gater..

VG - 12 timer siden

Floyds familie om ny obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene gjør at familien ønsker at alle politimennene involvert blir siktet for drap..

VG - 12 timer siden

Floyds familie om obduksjonsrapport: – Han døde som følge av trykk mot nakken og ryggen

Etter at den første obduksjonsrapporten viste at George Floyd ikke bare døde av kvelning, bestilte familien en privat rapport. Funnene ble lagt frem mandag kveld norsk tid..

VG - 15 timer siden

Trump til guvernørene i lydopptak: – Dere kommer til å se ut som en gjeng idioter

USAs president Donald Trump langer ut mot landets guvernører i et lekket lydopptak, og sier at de kommer til å se ut som «idioter» om de ikke beordrer at demonstrantene blir arrestert..

VG - 17 timer siden

Putins talsmann benekter at Russland står bak USA-opptøyer

USAs tidligere FN-ambassadør Susan Rice beskylder Russland for å støtte opptøyene. Vladimir Putins talsmann benekter påstandene..

VG - 19 timer siden

Aminat (44) ble smittet og døde: – Har ikke beskyttelsesutstyr - og tør ikke snakke om det

Tusenvis av russiske helsearbeidere har blitt smittet corona-viruset, og ifølge en nettside er godt over 300 døde. Nå slår helseeksperter alarm - men mange leger er redde for å snakke om det..

VG - Igår: 09:16

Politisk ordkrig om USA-opptøyer

I kjølvannet av de omfattende protestene i USA forsøker begge sider av det politiske spekteret å gi hverandre skylden for de mest voldelige demonstrantene..

VG - Igår: 03:00

Lastebilsjåfør pågrepet etter å ha kjørt mot demonstranter i Minneapolis: – Noe av det farligste jeg har sett

Mellom 5000 og 6000 demonstranter var samlet på motorveien i Minneapolis da en tankbil kom kjørende mot folkemengden. – Kunne endt i en tragedie med mange døde, sier Minnesota-guvernør Tim Waltz..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt