VG > Utenriks

Friday, 15 November, 15:47

VG - 08 Nov 19 kl. 14:01

Nå vil Tyrkia sende IS-fanger tilbake til Europa

Tyrkia vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene, uansett om landene vil ta imot dem eller ikke. Hjemsendelsene kan begynne allerede mandag, varsler AFP og Reuters..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IS, Syria, AFP, Reuters, Tyrkia, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: , vil, Tyrkia, sende, IS-fanger, tilbake, til, Europa
P4 - I førrgår: 19:16

Truer med å sende IS-fanger til Europa

Tyrkia truer med å frigjøre flere IS-fanger og sende dem til Europa om ikke europeiske ledere endrer holdningen sin til Tyrkia. Det sa president Recep Erdogan på en pressekonferanse i dag. Tyrkia begynte i dag med å deportere flere av de 1200 IS-fangene som holdes i Tyrkia og Syria..

NRK - 09 Oct 19 kl. 12:48

Den arabiske liga advarer Tyrkia

De arabiske liga advarer Tyrkia mot å sende styrker inn i Nord-Syria og sier at det vil være en åpenbar krenkelse av syrisk suverenitet. Tyrkia står klare til å sende soldater inn Syria for å drive den kurdiske YPG-militsen bort fra grenseområdene..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 14:31

Tyrkia har started deportering av IS-medlemmer. Vil sende alle hjem.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkia vil sende nærmere 1500 fengslede IS-medlemmer til Europa..

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:42

Vil sende 2 mill. syrere hjem

Tyrkia ønsker at syriske styrker trekker seg tilbake fra områder nær grensen slik at Tyrkia kan sende tilbake og bosette to millioner flyktninger i Nord-Syria. Dette bekrefter en talsmann for den tyrkiske presidenten overfor nyhetsbyrået AP..

NRK - 20 Oct 19 kl. 00:42

Erdogan vil sende 2 mill til Syria

Tyrkia ønsker at syriske styrker trekker seg tilbake fra områder nær grensen slik at Tyrkia kan sende tilbake og bosette to millioner flyktninger i Nord-Syria. Dette bekrefter en talsmann for den tyrkiske presidenten overfor nyhetsbyrået AP..

P4 - 11 Nov 19 kl. 14:50

Sender IS-medlemmer til Europa

Tyrkia har nå begynt å deportere IS-medlemmer til Europa. Myndighetene har uttalt at Tyrkia ikke skal fungere som et hotell for europeiske IS-medlemmer, og vil sende 1.500 personer er fengslet i Tyrkia til Europa.

P4 - 24 Sep 19 kl. 23:03

Vil sende flyktninger til Nord-Syria

Tyrkias president Recep Erdogan gjentar nå at han vil sende én til to millioner syriske flyktninger til et område i Nord-Syria. Det sa han da han talte til FNs generalforsmling i dag. Det befinner seg i dag fem millioner flyktninger i Tyrkia, ifølge presidenten, som vil sende mange av dem til området i Syria som han beskriver som en fredskorridor..

P4 - 02 Nov 19 kl. 16:51

Tyrkia vil returnere IS-fanger

Tyrkia varsler at de snart vil sende utenlandske IS-krigere som sitter fanget i Syria, tilbake til hjemlandene. Kurdiske styrker har tidligere holdt terroristene fengslet i Nord-Syria, men etter invasjonen har Tyrkia sagt at det er en ordning som vil ta slutt. Flere EU-land har tidligere vist liten vilje til å hente tilbake sine statsborgere som har kjempet for terrorhæren..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 14:31

Tyrkia started deportering av IS-medlemmer. Førstemann står allerede fast i ingenmannsland.

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkia vil sende nærmere 1500 fengslede IS-medlemmer til Europa..

VG - 12 Oct 19 kl. 08:19

Det farlige gamle imperiet

Får ikke Tyrkia angripe kurderne i fred, truer president Recep Erdogan med å sende millioner av flyktninger til Europa. Han har ambisjoner for Tyrkia. Og for seg selv..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Zikasmitte i Europa før første gang

For første gang er det registrert at personer er smittet av det fryktede zikaviruset via mygg i Europa, opplyser danske smitteverneksperter..

VG - 8 timer siden

To russere benådet – kan være klare for utveksling med Frode Berg

VILNIUS (VG) Utvekslingen av Frode Berg mellom Russland, Litauen og Norge kan være i gang. Tidlig fredag morgen har den litauiske presidenten benådet de to spiondømte russerne Nikolaj Filipsjenko og Sergej Moisejenko..

VG - 13 timer siden

Trump tar skattesak til Høyesterett

USAs president Donald Trump ber landets Høyesterett gripe inn for å stanse innsyn i skattemeldingene hans. Det skjer etter at en ankedomstol nektet å behandle anken hans i saken mot statsadvokaten i New York..

VG - 18 timer siden

Pirater risikerer seks måneder i varetekt

Seks unge nordmenn var på seiltur da de ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater. Seks pågrepne personer risikerer varetektsfengsling i seks måneder..

VG - 22 timer siden

Én død og fem skadet i skyting på California-skole

Skyteepisoden skjedde på Saugus High School i Santa Clarita, nord for Los Angeles. En elev ved skolen skjøt fem medelever før han skjøt seg selv..

VG - 22 timer siden

Én død og to skadet i skyting på California-skole

Skyteepisoden skjedde på Saugus High School i Santa Clarita, nord for Los Angeles. En person skal være i varetekt og minst én person er drept..

VG - Igår: 09:29

Norsk seilbåt angrepet av pirater i Panama

Seks unge nordmenn var på seiltur da de i helgen ble overfalt og ranet av maskerte og væpnede pirater..

VG - Igår: 05:08

Raketter avfyrt fra Gaza bare timer etter enighet om våpenhvile

Tidlig torsdag morgen skal partene ha blitt enige om våpenhvile på Gazastripen. Den varte ikke lenge..

VG - Igår: 09:29

Nordmenn på seiltur overfalt og ranet i Panama

De seks nordmennene var på seiltur da de i helgen ble angrepet av maskerte og væpnede pirater..

VG - Igår: 09:09

Pågrepet for drap etter sandwich-bråk

Ifølge politiet eskalerte konflikten da en 28 år gammel mann angivelig snek i køen for en populær kyllingsandwich på en hurtigmatkjede i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt