P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:53

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:45

Nå kommer nasjonalt ID-kort

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene skal komme i november.
Det opplyser Politidirektoratet til Dinside.
ID-kortene skulle etter planen være tilgjengelig fra 1. januar 2013, men har blitt utsatt en rekke ganger.
Og for de som ikke helt klarer å tro på at ID-kortene faktisk kommer i november, så kan de få rett, for politidirektoratet sier koronapandemien kan påvirke lanseringspunktet..
Les mer på P4


Les mer om:
ID, Politidirektoratet, Dinside

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nå kommer nasjonalt, ID-kort
NRK - 07 sep. 20 kl. 19:28

Nye ID-kortene kommer i november

Nasjonalt ID-kort skal nå etter planen lanseres i november, med mindre koronapandemien kommer i veien. Det sier assisterende politidirektør Håkon Skulstad til TV 2. Nye pass og nasjonalt ID-kort skulle opprinnelig være klare i desember 2016..

Dagbladet - 11 mai 20 kl. 14:19

Vi ønsker også et nasjonalt tilsyn velkommen

Både PBL og alle de største private barnehageaktørene har lenge etterlyst et nasjonalt, uavhengig tilsyn. Vi ønsker å bli kikket grundig i kortene. Ikke minst for at anekdotiske framstillinger ikke skal få etablere seg som sannheten om sektoren..

P4 - 25 juli 20 kl. 11:10

Norge har ikke et nasjonalt smittesporingssystem

Norge har ikke et nasjonalt smittesportingssystem. Nå etterlyser lederen for smittevernkotnoret i Bergen, Egil Kaberuka-Nielsen et slikt system. Personer som tester positivt på koronaviruset er pålagt å gi beskjed til nærkontakter.

P4 - 14 aug. 20 kl. 07:47

Biden vil ha munnbindpåbud i USA

- Å innføre et nasjonalt påbud om bruk av munnbind i USA vil redde svært mange liv. Det sier Demokratenes presidentkandidat, Joe Biden. Han tar nå til orde for nasjonalt påbud de tre neste månedene når man ferdes ute.

NRK - 19 aug. 20 kl. 15:42

FHI: Lav smittepredning nasjonalt

Folkehelseinstituttet melder om at smittetallene i landet er stabile i forhold til forrige uke, til tross for en 54 prosents økning i testing. De betegner smittespredningen som lav på nasjonalt nivå, i deres ukesrapport..

P4 - 19 aug. 20 kl. 15:50

Lav smitte nasjonalt

Smittespredningen i Norge er på et lavt nasjonalt nivå. Det opplyser Folkehelseinstituttet i sin ukesrapport. Smittetallene i landet er stabile i forhold til forrige uke, til tross for en 54 prosents økning i testing.

Dagbladet - 05 sep. 20 kl. 20:31

- Nærmere nasjonalt utbrudd

Utbruddet i Sarpsborg og Fredrikstad er under «rimelig god» kontroll, sier helsedirektør Bjørn Guldvog. Men han advarer om at flere og større utbrudd, flytter oss nærmere et nytt nasjonalt utbrudd..

NRK - 06 sep. 20 kl. 09:41

Nasjonalt register for beinskjøre

Stavanger universitetssjukehus, Norsk ortopedisk forening og Osteoporoseforeningen har søkt om støtte til å opprette et nasjonalt register for beinskjøre. To av tre kvinner og én av fem menn over 50 år i Norge er beinskjøre..

P4 - 11 sep. 20 kl. 14:44

Må planlegge for ny bølge

– Vi må planlegge for en ny, nasjonal smittebølge. Det skriver Folkehelseinstituttet i en ny risikorapport. Der skriver FHI at risikoen for et nasjonalt utbrudd fortsatt er lav, men at risikoen for lokal spredning er høy.

P4 - 07 sep. 20 kl. 22:17

Nye ID-kort i november

De sterkt forsinkede nasjonale ID-kortene og nye passene lanseres november. Det opplyser Politidirektoratet til TV2. ID-kortene skulle etter planen være klare i 2016, men har blitt utsatt flere ganger.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Fotballdommer erkjente overgrep

En fotballdommer i slutten av 20-årene erkjente skyld i mesteparten av tiltalen mot seg da rettssaken mot ham startet i Bergen tingrett i dag. Mannen er tiltalt for en rekke seksuelle overgrep i Bergen og for å ha misbrukt sin stilling som overordnet fotballdommer mot til sammen 27 gutter. Han bekreftet blant annet overgrep mot to gutter under 16 år og at han har utvist seksuelt krenkende adferd mot ytterligere tre gutter, skriver Bergens Tidende..

P4 - 15 minutter siden

41 år gammel mann omkom i Gulen

Det var en 41 år gammel mann som omkom i en båtulykke i Gulen. Det bekrefter nå politiet i en pressemelding. Det ble satt i gang en stor leteaksjon etter funn av en båt som gikk i ring.

P4 - 45 minutter siden

Høie innkaller til hastemøte

Helseminister Bent Høie kaller flere kommuner inn til et hastemøte i kveld. På en pressekonferanse i ettermiddag sa Høie at han er bekymret for smittesituasjonen i Oslo, og at han frykter smitten kan spre seg til kommunene rundt hovedstaden. Byrådet i Oslo har innkalt til en pressekonferanse om situasjonen i Oslo seinere i dag..

P4 - 45 minutter siden

Fire døde av koronaviruset

Ytterligere fire personer er døde som følge av koronaviruset, siden siste oppdatering fredag. Det bekrefter Folkehelseinstituttet. De døde er alle fire over 80 år..

P4 - 45 minutter siden

Avvikler smittestopp-appen

Regjering avvikler arbeidet med den mye diskuterte smittestopp-appen. I stedet går de nå i gang med å lage en ny smitteapp basert på Apple og Googles rammeverk, som skal erstatte denne. Målet er å kunne tilby løsningen for brukere ved utgangen av året..

P4 - 1 time siden

20 avhør gjennomført i Hurtigrutesaken

Politiet har gjennomført 20 avhør i forbindelse med etterforskningen av koronasmitten ombord på Hurtigrutens MS Roald Amundsen i sommer. Selskapet har status som mistenkt og saken etterforskes for å avklare om de eller enkeltpersoner kan ha brutt loven for smittevern. Et omfattende datamaterialet med elektronisk kommunikasjon skal gjennomgås.

P4 - 2 timer siden

Tekniske problemer hos Telenor løst

Telenor har nå rette feilen som gjorde at mange kunder ikke fikk ringt ut tidligere i dag. Det opplyser selskapet som beklager ulempen dette har medført kundene. Trafikken skal nå gå som normalt, men det kan gjenstå enkeltfeil knyttet til Mobilt bedriftsnett forteller pressekontakt Magnus Line til VG.

P4 - 1 time siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 1 time siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 1 time siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt