VG > Økonomi

Friday, 22 November, 03:05

VG - 15 Oct 19 kl. 23:09

Nå er Norges beste EM-håp Nations League i mars

BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bucurestioslo, EM, Norge, Lars Lagerbäcks, Norges, Nations League

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: er , Norges, beste, EM-håp, Nations, Leaguei , mars
VG - 27 Jun 19 kl. 22:51

Folkebørsen: Sævik Norges beste i VM-exiten

LE HAVRE (VG) (Norge - England 0–3) Karina Sævik (23) var Norges beste i kvartfinaletapet i VM..

VG - 08 Sep 19 kl. 22:34

Disse var Norges beste i thrilleren mot Sverige

STOCKHOLM (VG) (Sverige – Norge 1-1) EM-kvalik-kampen mellom Sverige og Norge ble en skikkelig thriller på Friends Arena. Martin Ødegaard (20) var igjen Norges beste..

Hegnar.no - 29 Jul 19 kl. 10:19

Norges beste velferdsprofitører

VG - 27 Jun 19 kl. 22:51

Folkebørsen: Sævik banens beste i VM-exiten

LE HAVRE (VG) (Norge - England 0–3) Karina Sævik (23) var Norges beste i kvartfinaletapet i VM..

Aftenposten - 01 Aug 19 kl. 20:01

Dette er Norges beste skytterfamilie. Nå drømmer barna om å kopiere foreldrene.

Tor Harald Lund og kona Mette Elisabeth Finnestad har i en årrekke vært landets beste skytterpar. Dattera Caroline leverer sensasjonelt godt og sønnen Andreas presterer også på meget høyt nivå..

Hegnar.no - 21 Aug 19 kl. 12:27

Toppanalytiker anbefaler gull

Investeringsråd fra Norges beste..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:16

Norges Oscar-kandidat klar

Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» er Norges Oscar-kandidat til kategorien beste ikke-engelskspråklige film, opplyser Norsk filminstitutt. Like før jul blir det kjent hvilke ti filmer som kommer med på den såkalte kortlista..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 11:08

William jubler over samarbeid med Olympiatoppen: – Det beste tilbudet som er mulig å få i Trondheim

På veien mot å bli Norges beste håndballag, har Kolstad inngått et samarbeid med Olympiatoppen i Trondheim. Trønderne får tilgang til alt av kunnskap og personell, uten at det koster dem en krone..

P4 - 10 Nov 19 kl. 14:06

- Skal være Norges beste kunnskapsparti

Høyre skal være landets beste skole- og kunnskapsparti. Det var statsminister - og Høyreleder - Erna Solbergs hovedbudskap da hun talte til Høyres landsstyremøte i ettermiddag. Hun mener regjeringen har mye å skryte av når det gjelder skole, utdanning og forskning, men pekte på fem store utfordringer som hun mener må fokuseres ekstra på..

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Norges Oscar-kandidat

Hans Petter Molands "Ut og stjæle hester" er Norges kandidat til Oscar. Det betyr at filmen skal representere Norge i konkurransen om å bli beste utenlandske film. Om "Ut og stjæle hester" blir nominert til filmprisen offentliggjøres 13.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Norsk drømmekveld i England: Utland scoret fem i Reading-seier

(Reading FC Women – Crystal Palace 6–0) Torsdag kveld var det godt å være norsk i England. Reading banket inn seks scoringer mot Crystal Palace. Samtlige ble scoret av norske landslagsspillere..

VG - 3 timer siden

Teateranmeldelse «Gymnaslærer Pedersens»: Kommunistisk slapstickteater

Ole Johan Skjelbred og ensemblet hans på Oslo Nye snur Dag Solstads romanklassiker på hodet. Ut drysser det plastisk teater av første klasse..

VG - 5 timer siden

Storhamar vant «brødreduellen» i enormt hockeydrama

(Storhamar - Sparta 6–5) Brødre-trioen Emil Lilleberg (18), Jesper Lilleberg (17) og Henrik Lilleberg Knold (23) klarte ikke forhindre at Storhamar slo tilbake etter Hockey Classic-tapet sist helg..

VG - 8 timer siden

Her er vinnerne av Brageprisen 2019

Nina Lykkes roman «Full spredning» vant i kveld det som regnes for å være Norges mest prestisjefylte litteraturpris. Juryens dom: «Rett og slett frydefull lesning!»..

VG - 12 timer siden

Avis: Dele Alli-tweet med «aldri Mourinho» avslørt som falsk

En angivelig Dele Alli-tweet fra 2012 om at «jeg er glad for at jeg aldri skal måtte jobbe med ham», det vil si José Mourinho, er ifølge The Sun avslørt som en forfalskning. Og eksperter tror at Alli kan blomstre under den nye sjefen..

VG - 13 timer siden

Eikrem, Evjen eller Børven blir årets spiller i Eliteserien: – Kunne valgt hvem som helst fra Molde

Magnus Wolff Eikrem (29) har tidvis dominert for seriemester Molde denne sesongen – og er sammen med Bodø/Glimt-kometen Håkon Evjen (19) og toppscorer Torgeir Børven (27)..

VG - 13 timer siden

Johaug om Østbergs startnekt: – Jeg synes synd på henne

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ingvild Flugstad Østberg (29) står over langrennsåpningen på Beitostølen og verdenscupåpningen i Ruka av helsemessige årsaker. Lagvenninne Therese Johaug (31) sier hun tror kommer styrket ut av det..

VG - 15 timer siden

Klubbene Pochettino kan overta: – Attraktiv for alle de store

En av verdens beste managere er arbeidsledig. Mauricio Pochettino (47) står nok høyt på ønskelisten til flere europeiske storklubber, og det er ikke sikkert han er arbeidsledig lenge. Ekspertene er imidlertid usikre på hvor han ender opp..

VG - 17 timer siden

Folkeflukt fra Nordland - mistet åtte innbyggere daglig

Nye tall viser at folk flytter fra Nordland i større målestokk enn på 20 år. På tre måneder mistet fylket 702 innbyggere, melder NRK..

VG - 19 timer siden

Høie med nye retningslinjer: Kan ikke avvises etter privat behandling

Flere pasienter har stått frem i VG og fortalte at de har fått avslag på behandling ved offentlig sykehus - fordi de har betalt for behandling privat. Det vil helseminister Bent Høie (H) endre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt