VG > Nyheter

Monday, 06 April, 09:34

VG - 26 Mar 20 kl. 18:48

Myndighetene etterforsker virusutbruddet i Østerrike

Påtalemyndigheten i Innsbruck mistenker at en restaurant eller bar har utsatt mennesker for fare gjennom spredning av en smittsom sykdom..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Innsbruck

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Myndighetene, etterforsker, virusutbruddeti , Østerrike
P4 - 25 Feb 20 kl. 16:18

- Dårlig sykehus-styring bak virusutbruddet

Sviktende rutiner og dårlig styring av et sykehus i Nord-Italia har bidratt til utbruddet av koronaviruset i landet. Det sier Italias statsminister Giuseppe Conte nå i ettermiddag. Han navngir ikke sykehuset.

NRK - 01 Apr 20 kl. 20:58

Nordmenn til massesøksmål

2.723 personer, blant dem 14 nordmenn, har meldt seg til søksmål mot myndighetene i Østerrike på grunn av håndteringen av koronautbruddet i skibyen Ischgl. Det er en privat forbrukerforening i Østerrike som opplyser Dagbladet om søksmålet..

Dagbladet - 25 Jan 20 kl. 06:36

Virus oppdaget i nye land

Antall døde etter virusutbruddet som startet i Kina, har økt til 41, ifølge myndighetene i landet. Det er også påvist tilfeller i Australia og Malaysia..

NRK - 16 Mar 20 kl. 21:29

Trapper opp legemiddelberedskapen

Myndighetene og de tre store legemiddelgrossistene i Norge har inngått en avtale om å utvide beredskapslagrene av legemidler til bruk i allmennhelsetjenesten. I dag begynte arbeidet med å bygge opp legemiddel-lagrene under virusutbruddet..

NRK - 31 Mar 20 kl. 07:35

Stabilisering i virusutbruddet

Verdens helseorganisasjon signaliserte mandag tegn til en viss stabilisering av virusutbruddet i Europa, etter at Italia rapporterte det laveste antallet nye smittetilfeller på nesten to uker, melder Bloomberg..

E24 - 18 Mar 20 kl. 08:24

DNO med milliardkutt etter virusutbruddet og oljepriskollaps

Oljeselskapet melder at det tar flere grep for å beskytte finansene etter det nye virusutbruddet og oljepriskollapsen..

VG - 25 Jan 20 kl. 01:54

41 bekreftet døde av lungevirus

Antall døde etter virusutbruddet som startet i Kina, øker. Fredag melder myndighetene om 15 nye dødsfall. Tallet er nå 41..

P4 - 29 Mar 20 kl. 11:24

Truer med massesøksmål etter skiferie

400 skiturister, flesteparten av dem tyske, vurderer å saksøke myndighetene i Tyrol i Østerrike for å ikke ha gjort nok for å hindre spredning av koronaviruset. Skiparadiset er en av hovedkildene til pandemiens spredning til flere land i Europa, deriblant Norge. Turistene mener myndighetene i lang tid visste om at viruset spredte seg, men at de ikke tok grep for å kunne fortsatt tjene penger.

E24 - 01 Mar 20 kl. 14:01

Flyselskap innstiller ruter til Italia på grunn av virusutbruddet

American Airlines innstiller sine flyginger til Milano i Nord-Italia ettersom virusutbruddet har ført til færre bestillinger..

Aftenposten - 25 Jan 20 kl. 07:19

Flere bekreftet døde av lungevirus – smitte oppdaget i nye land

Antall døde etter virusutbruddet som startet i Kina, har økt til 41, ifølge myndighetene i landet. Det er også påvist tilfeller i Australia og Malaysia..

Fler nyheter fra VG

VG - 11 timer siden

Coronasyk Boris Johnson fortsatt på sykehus

Statsminister Boris Johnson er mandag morgen fortsatt på sykehus for undersøkelser som følge av at han har vedvarende symptomer på covid-19..

VG - 5 timer siden

Trump ville ikke la smittevernekspert svare på spørsmål: – Han har svart 15 ganger

Donald Trump fortsetter å anbefale malariamedisinen hydroksyklorokin som behandling mot covid-19. Da hans egen smittevernekspert ble spurt om å gi sin mening, fikk han ikke slippe til for å svare..

VG - 11 timer siden

Coronasyk Boris Johnson til sykehus

Statsminister Boris Johnson er søndag kveld fraktet til sykehus for ytterligere undersøkelser som følge av at han er syk med covid-19..

VG - 11 timer siden

UNN tok i bruk åndedrettsmasker som ikke var kvalitetssikret

200 ansatte ved Universitetssykehuset i Nord-Norge skal testes for koronavirus etter at sykehuset leverte ut masker som ikke var kvalitetssikret..

VG - 12 timer siden

Coronaviruset: Vet ikke hvor mange elever som går på skolen

Det er ikke kun barn med foreldre i samfunnskritiske funksjoner som kan ha rett på skoleplass. Tre uker etter at skolene stengte, har ingen den fullstendige oversikten over hvor mange barn som har fått tilbud..

VG - 12 timer siden

Hemsedal uten skiturister – Det er veldig spesielt

HEMSEDAL (VG) I disse bakkene skulle 7000 påsketurister stått på ski lørdag. Men i skianlegget i Hemsedal er det helt stille..

VG - 13 timer siden

Pub i Aarhus delte ut bøttevis med gratis øl etter corona-stenging

Det skal mer enn en corona-krise til for å hindre en danske i å nyte sitt øl..

VG - 14 timer siden

Flere hytteinnbrudd utenfor Kragerø

Det har vært flere innbrudd i hytter og båthus på Tåtøy utenfor Kragerø sentrum i helgen. Politiet oppfordrer hytteeiere til å få hyttene sine sjekket..

VG - 14 timer siden

Hun hadde bare 100 kroner: Fikk hjelp av Facebook-gruppe

HOLMLIA (VG) Hun er gravid, sykmeldt og permittert. Corona-krisen kom som et sjokk på Oslo-kvinnen. Kontoen var nesten tom.

VG - 15 timer siden

Paven feiret palmesøndag foran tom kirke

Vanligvis blir palmesøndag feiret foran tusenvis av mennesker i Vatikanet, men i år måtte Pave Frans lede en dempet palmesøndagsmesse bak lukkede dører i Peterskirken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt