NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:46

NRK - 11 feb. 19 kl. 06:01

Mye overtid ved akuttmottak

Ved Akuttmottaket til Stavanger universitetssjukehus (SUS) blir det jobbet mer enn 300 timer overtid og ekstravakter i uken, som utgjør opp imot ti årsverk, skriver Aftenbladet. Ansatte og ledelsen ved SUS er uenige om en ny turnusplan..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Akuttmottaket, Stavanger, SUS, Aftenbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mye, overtid, ved, akuttmottak
NRK - 23 juni 19 kl. 23:21

En til akuttmottak etter brann

En person har pustet inn røyk og ble sendt til akuttmottak etter en brann på Saupstad i Trondheim. Det brant i en leilighet i en blokk, men brannen er slukket nå..

P4 - 17 okt. 19 kl. 05:30

Til akuttmottak etter elsparkesykkelulykke

En mann i 40-årene er sendt til akuttmottak etter en ulykke med en elsparkesykkel i Stavanger i natt. Mannen i 40-åren var ved bevissthet, men politiet mistenker at han var beruset. De tar derfor en blodprøve av mannen.

P4 - 10 des. 19 kl. 06:21

Ambulanseansatte jobber 30 timer overtid i måneden

De 160 ansatte i bilambulansetjenesten til Nordlandssykehuset jobber totalt opp mot 4.800 timer overtid i måneden. Det vil si opp mot 30 timer overtid pr ansatt, melder Avisa Nordland.

NRK - 30 juli 19 kl. 20:53

Straffescoring på overtid

Manchester United slo Kristiansund 1–0 i tirsdagens treningskamp på Ullevaal stadion. Juan Mata ble matchvinner etter å ha scoret på straffespark på overtid i andreomgang..

NRK - 26 april 19 kl. 00:01

Meklingen fortsetter på overtid

Forhandlingene mellom Flygerforeningene og SAS forsetter på overtid. Etter at fristen gikk ut ved midnatt sitter partene i Norge fortsatt i forhandlinger hos Riksmekleren i håp om å unngå storstreik i SAS..

Hegnar.no - 26 april 19 kl. 05:32

SAS-meklingen pågår på overtid

Meklingen for SAS-pilotene fortsetter på overtid etter at partene ikke kom til enighet før fristen gikk ut. I Sverige er det brudd i forhandlingene..

Dagbladet - 01 april 19 kl. 00:11

LO og NHO sitter på overtid for å unngå streik

LO og NHO forhandler på overtid natt til mandag for å unngå storstreik. Fristen for å komme til enighet i mellomoppgjøret løp ut midnatt..

Hegnar.no - 20 nov. 18 kl. 06:14

Forhandlinger om eurosonebudsjett går på overtid

Forhandlerne har ikke klart å bli enige om et felles eurosonebudsjett for 2019 innen fristen. Forhandlingene fortsetter på overtid..

Aftenposten - 18 aug. 19 kl. 17:57

Hødd hentet opp 0–2 til 2–2 – så raknet det på overtid

Hødd snudde 0–2 til 2–2 mot serieleder Stjørdals-Blink, men på overtid banket gjestene et frispark i mål til 3–2..

Hegnar.no - 20 nov. 18 kl. 06:28

Budsjettforhandlingene går på overtid

Regjeringspartiene og KrF klarer ikke å bli enige om neste års statsbudsjett innen fristen klokken 10 tirsdag, men partiene er enige om å fortsette på overtid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 timer siden

Færre pilegrimer tillatt i Mekka

Saudi-Arabia innfører maskepåbud og tillater kun noen få tusen å besøke Kaba og utføre pilegrimsferden hajj. Vanligvis reiser rundt to millioner muslimske pilegrimer til helligdommen Kaba i Mekka for å utføre hajj..

NRK - 45 minutter siden

Epsteins venninne flyttet

Ghislaine Maxwell, som er anklaget for å ha rekruttert unge jenter til Jeffrey Epstein, er overført til et fengsel i New York. Påtalemyndigheten gjør det klart at de ikke vil at hun skal kunne løslates mot kausjon..

NRK - 45 minutter siden

Jensen kraftig ut mot hjelpeskip

Frp-leder Siv Jensen tar til orde for å straffeforfølge organisasjoner og rederier hvis de, slik hun ser det, bidrar til menneskesmugling i Middelhavet. Til VG sier Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-saken..

NRK - 1 time siden

Israel stenger ned igjen

Israel gjeninnførte en rekke tiltak mot koronaviruset etter at det oppsto nye utbrudd med hundrevis av nye smittetilfeller daglig. Restauranter kan bare ha 20 gjester innendørs, synagoger og moskeer kan bare slippe inn 19..

NRK - 2 timer siden

Nesten 800 sivile drept i Kongo

Den beryktede Den islamistiske ADF-militsen har drept nesten 800 sivile øst i Kongo siden starten av fjoråret, , ifølge en rapport fra FNs forente menneskerettighetskontor UNJHRO i Kongo, som mener angrepene kan være forbrytelser mot menneskeheten..

NRK - 2 timer siden

Bolsonaro testes for koronaviruset

Brasils president Jair Bolsonaro er testet for koronaviruset etter å ha fått symptomer. Bolsonaro sa til CNN Brazil at det ble tatt et røntgenbilde av lungene hans på et militærsykehus for sikkerhets skyld. Resultatet ventes tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Jordskjelv i havet ved Indonesia

Et jordskjelv med en styrke på 6,6 rammet tirsdag kysten av Indonesia. Det er ikke foreløpig ikke meldt om skader. Skjelvet hadde sitt episenter i havet 100 kilometer fra byen Batang på 500 kilometers dyp..

NRK - 3 timer siden

Vil slå et slag for vannkraft

Norge bør velge vannkraft framfor vindkraft, mener Oslo-byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Overfor Klassekampen tar Johansen til orde for å be Stortinget ta initiativ til å forbedre produksjonen av vannkraft her i landet..

NRK - 4 timer siden

Bruker kortet like mye som i fjor

De siste ukene har bruken av bank- og kredittkort gjennom DNB vært tilbake på fjorårets nivå. Ifølge Dagens Næringsliv har noen bransjer større omsetning. Reiseliv og servering, som har blitt hardt rammet av koronakrisen, henger imidlertid etter..

NRK - 5 timer siden

Brann i leilighet i Drammen

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en leilighet i Tollbugata i Dammen, sent mandag kveld. Alle beboerne ble gjort rede for, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt