NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 22:04

NRK - 07 april 21 kl. 23:14

Myanmars ambassadør stengt ute

Myanmars ambassadør til Storbritannia sier han er blitt utestengt fra ambassaden i London av personer tilknyttet det myanmarske militæret. Ambassadør Kyaw Zwar Minn hevder overfor nyhetsbyrået AFP at ambassaden okkuperes av en forsvarsattaché og flere andre personer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storbritannia, London, Kyaw Zwar Minn, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Myanmars, ambassadør, stengt, ute
NRK - 27 feb. 21 kl. 15:27

Myanmars FN-ambassadør sparket

Myanmars FN-ambassadør har fått sparken. Det melder landets statlige tv-kanal, melder Reuters. Kyaw Moe Tun ble utnevnt av den avsatte demokratiske regjeringen, og uttalte seg kritisk til militærjuntaen i FN i går..

NRK - 26 feb. 21 kl. 17:02

FN-ambassadør ber om handling

Myanmars ambassadør til FN ber det internasjonale samfunnet ta sterke grep for å få en slutt på militærstyret, og sørge for sikkerheten til innbyggerne i landet. Hun representerer det valget styret som ble avsatt i kuppet 1. februar..

NRK - 08 april 21 kl. 08:31

Fordømmer utestenging av ambassadør

Storbritannia fordømmer handlingene til den myanmarske militærjuntaen etter at Myanmars ambassadør ble utestengt fra ambassaden i London, melder AFP. Onsdag tok diplomater lojale mot regimet kontroll over ambassaden i London..

Klartale - 01 feb. 21 kl. 13:23

Myanmars vanskelige vei mot demokrati

Militæret har faste plasser Myanmars nasjonal-forsamling. Dette er ikke første gangen de hindrer demokratiet i landet..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 15:18

Massive protester mot Myanmars nye junta

Myanmars nye junta har gitt seg selv nye fullmakter og truer med represalier mot dem som skjuler etterlyste aktivister..

NRK - 10 mars 21 kl. 23:03

Flere fjelloverganger stengt

E16 Filefjell åpen, tunge kjøretøy må bruke kjetting. Rv. 3 Kvikne åpen.

Klartale - 08 april 21 kl. 11:10

Ambassadøren er låst ute fra ambassaden

Kyaw Zwar Minn er ambassadør fra Myanmar i London. Nå er han låst ute fra egen ambassade..

NRK - 01 feb. 21 kl. 09:04

Ambassadør: – Soldatar i gatene

Danmarks ambassadør i Myanmar fortel om soldatar i gatene. – Hovudstaden Naypyidaw er lukka for omverda og tilgjenget til den internationale flyplassen er stengd, seier ambassadør John Nielsen til Ritzau. Han ventar demonstrasjonar mot kuppmakarane..

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:56

Venezuela utviser EUs ambassadør

Venezuela gir EUs ambassadør 72 timer på å forlate landet etter at Brussel innførte nye sanksjoner mot 19 venezuelanske tjenestemenn. Dette skjer dagen etter at Venezuelas nasjonalforsamling ba regjeringen utvise EU-ambassadør Isabel Brilhante Pedrosa..

NRK - 23 mars 21 kl. 00:57

Innkaller kinesisk ambassadør

Frankrike har innkalt den kinesiske ambassadøren «på teppet» etter gjentatte fornærmelser og trusler mot folkevalgte og en forsker. Utenriksminister Jean-Yves Le Drian skriver på Twitter at ambassadørens utsagn er uakseptable..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 30 minutter siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..

NRK - 1 time siden

Forlenger søknadsfristen

Regjeringa forlenger søknadsfristen for støtteordninga for store publikumsopne arrangement til 20. mai då fleire aktørar ikkje rakk fristen. Det opplyser næringsminister Iselin Nybø i ei pressemelding.

NRK - 1 time siden

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 1 time siden

Gir Russland diplomat-ultimatum

Den tsjekkiske regjeringa åtvarar Russland om at fleire russiske diplomatar kan verte utvist, om ikkje tsjekkiske diplomatar i Russland får kome tilbake på jobb. Russland får fram til midt på dagen torsdag før Tsjekkia tar grep, ifylgje regjeringa. Russland kallar ultimatumet for uakseptabelt..

NRK - 1 time siden

Tre drepne i eksplosjon

Tre personar er drepne og elleve er skadde etter ein eksplosjon på eit luksushotell i sørvest-Pakistan, melder politiet i landet, ifylgje Reuters..

NRK - 2 timer siden

Høgre nektar å forhandle med Ap

Høgre har på eit gruppemøte onsdag vorte samde om å avvise forhandlingar med Arbeidarpartiet om ein delvis avkriminalisering av narkotika, melder TV 2. Ap vil berre avkriminalisere for dei som dei omtalar som tunge rusavhengige..

NRK - 3 timer siden

30 mafiamedlemmer arresterte

Italiensk politi har arrestert 30 personar som truleg er mafiamedlemmer på Sicilia, opplyser politiet onsdag. Dei arresterte er sikta for utpressing, skadeverk og smugling av narkotika..

NRK - 4 timer siden

United-eier beklager

I et åpent brev legger klubbeier Joel Glazer seg nå flat overfor Manchester United-supporterne, etter at klubben tirsdag kveld trakk seg fra den omstridte superligaen. – Dere gjorde deres motstand mot superligaen veldig tydelig, og vi har lyttet. Vi gjorde en feil og vi vil vise at vi kan rette det opp igjen, skriver Glazer.

NRK - 4 timer siden

300 arresterte i Russland

Politiet har arrestert 300 personar fleire stader i Russland etter demonstrasjonar til støtte for opposisjonspolitikar og regimekritikar Aleksej Navalnyj. Det melder OVD Info, som fører oversikt over arrestasjonar under opposisjonelle demonstrasjonar, ifylgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt