VG > Innenriks

Sunday, 07 June, 07:21

VG - 23 May 20 kl. 10:43

Muslimer tar tysk kirke i bruk for å kunne holde avstand

En kirke i Berlin åpnet dørene slik at muslimer kunne be fredagsbønnen der. Det var for liten plass i moskeen til at man kunne opprettholde retningslinjene for sosial distansering..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Berlin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Muslimer, tar, tysk, kirkei , bruk, forå , kunne, holde avstand
NRK - 22 Apr 20 kl. 08:02

- Muslimer bør bryte fasteregler

Tørre slimhinner øker risikoen for virusinfeksjoner. Immunolog Anne Spurkland mener derfor at muslimer bør drikke vann i fastemåneden. Under ramadan skal mange av Norges rundt 200.

P4 - 22 Apr 20 kl. 08:13

- Muslimer bør bryte fastereglene

Muslimer bør bryte fastereglene på grunn av koronaen. Det mener immunolog Anne Spurkland. Det er snart ramadan da mange av Norges rundt 200.

NRK - 20 Feb 20 kl. 05:41

Flammene slukket i Dombås kirke

Politiet i Innlandet melder at de åpne flammmene nå er slukket i Dombås kirke, men at det fortsatt kommer røyk fra kirketaket. Ordføreren i Dovre kommune er varslet med henblikk på om det blir aktuelt å evakuere naboer. Dombås kirke er fra 1939..

P4 - 16 Mar 20 kl. 15:56

Anbefaler å utsette konfirmasjoner

Den norske kirke anbefaler at vårens konfirmasjoner utsettes. På grunn av koronaviruset bør de heller arrangeres etter sommerferien, mener Kirken. Også vielser kan bli utatt.

NRK - 19 Mar 20 kl. 09:05

Sel kirke forsøkt påtent

Sel kirke ved Otta ble natt til torsdag forsøkt påtent, ifølge politiet. En vindusrute ble knust og politiet har gjort funn på stedet som tyder på ildspåsettelse. Politiet undersøker om det er likheter med brannen i Dombås kirke..

P4 - 07 May 20 kl. 07:40

Anmeldt hatkrim mot muslimer doblet på 4 år

Anmeldt hatkrim mot muslimer er doblet på 4 år. Det viser tall fra Oslo-politiet. Det mest alvorlige i fjor var terrorhendelsen mot Al-Noor moskeen.

Klartale - 22 Apr 20 kl. 09:09

Mener muslimer bør bryte fasten på grunn av korona

Tørre slimhinner gir større fare for infeksjoner med virus. Derfor bør muslimer drikke vann under ramadan, sier professor..

NRK - 14 Feb 20 kl. 12:46

Aksjonerte mot høyreekstrem gruppe

Tysk politi har gjennomført ransakinger i seks delstater i en aksjon rettet mot en høyreekstrem gruppe som anklages for å ha planlagt angrep. Gruppen planla angrep på politikere, asylsøkere og muslimer, ifølge påtalemyndigheten..

Klartale - Igår: 15:04

Savnet tysk jente kan ha sammenheng med McCann-saken

Tysk politi etterforsker en mulig sammenheng. Det er mellom britiske Madeleine McCanns forsvinning og tysk femåring som forsvant i 2015..

P4 - 14 Feb 20 kl. 14:14

Høyreekestreme pågrepet i Tyskland

12 personer er pågrepet etter at politiet i Tyskland har aksjonert mot en høyreekstrem gruppe. Gruppen er mistenkt for å ha planlagt terrorangrep, og politiet har gjennomført ransakelser i seks delstater. Ifølge tysk påtalemyndighet skal det planlagte angrepet ha vært rettet mot politikere, asylsøkere og muslimer..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Trusselbrev-forsker: Det er skrevet feil norsk med vilje

Den danske trusselbrev-forskeren Tanya Karoli Christensen mener forfatteren av trusselbrevet i Lørenskog-saken kan en hel del norsk – og skriver feil med vilje..

VG - 10 timer siden

Nå kommer sommervarmen tilbake

Etter en pinsehelg med strålende sommervær kom en periode med lavtrykk og regn over store deler av landet. I løpet av neste uke ser det ut til at temperaturen øker..

VG - 13 timer siden

Erfaren redningsmann fant levningene i Ørsta: – Veldig spesielt

Polske Maja Herner (25) forsvant sporløst i Ørsta høsten 2018. Fredag gjorde den erfarne redningsmannen Odd Staurset funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 18 timer siden

Politiet søker i fjellet etter funn av beinrester i Ørsta

Politiet søker lørdag etter levninger i fjellet i Ørsta med hund og mannskap fra Røde Kors. Fredag ble det gjort funn i området der den polske kvinnen Maja Herner (25) forsvant i november 2018..

VG - 19 timer siden

Familien til Kristian (34): – Preget av sjokk, uvirkelighet, sorg og sinne

– Vi er rørt og takknemlig over den enorme støtten vi får, skriver familien til Kristian Løvlie (34) som ble drept i Nittedal, i en uttalelse gjennom deres bistandsadvokat..

VG - 20 timer siden

SV-Audun til Erna: – Ikke vær så irriterende høflig mot Trump

Audun Lysbakken (SV) ber Erna Solberg (H) fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på afrikansk-amerikanske George Floyd (46)..

VG - 22 timer siden

Unge ruser seg på lystgass: Hvor farlig er det?

Denne uken ble det funnet flere hundre gasspatroner med lystgass i Oslo..

VG - Igår: 05:00

Frp fosser frem i ny VG-måling, mens Høyre og Ap faller

Høyre og Arbeiderpartiet mister til sammen nesten 6 prosentpoengs oppslutning i VGs ferske partibarometer for juni. Fremskrittspartiet gjør samtidig et stort hopp..

VG - Igår: 22:50

Kan ha funnet skoen til forsvunne Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - Igår: 20:33

Lørenskog-saken: Her er hele trusselbrevet

Politiet mener brevet er konstruert for å villede dem fra et drap de mener Tom Hagen står bak. Selv nekter han for å ha noe med konas forsvinning å gjøre. Her er det fem sider lange trusselbrevet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt