NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 02:07

NRK - 02 jan 21 kl. 06:20

Munnbindkrav i Sydney

Fra mandag blir det obligatorisk å bruke munnbind i butikker, kjøpesentre og på offentlig transport i Australias største by, Sydney. Munnbindnektere kan straffes med bøter på 200 dollar, som tilsvarer 1300 kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Australias, Sydney

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Munnbindkravi , Sydney
NRK - 29 jul 21 kl. 04:01

Smitterekord i Sydney

New South Wales registrerte 239 nye smittetilfeller det siste døgnet, det høyeste tallet som er registrert så langt i delstaten med Australias største by Sydney. For mange av smittetilfellene er kilden ukjent og flere har ikke vært isolert, skriver Sydney Morning Herald. – Vi kan gå ut fra at ting kommer til å bli verre før det blir bedre, gitt de mange smittede i samfunnet, sier delstatsminister Gladys Berejiklian.

NRK - 14 aug 21 kl. 07:52

Strengere tiltak i Sydney

I Sydney skjerpes koronatiltakene ytterligere etter en ny smitterekord. 466 tilfeller ble registrert på ett døgn i den australske delstaten New South Wales. De fleste smittetilfellene er i Sydney, som har over 5 millioner innbyggere.

NRK - 23 jun 21 kl. 08:24

Forbys å reise fra Sydney

Store deler av de 5 millioner innbyggerne i Sydney forbys å reise fra Sydney, melder flere australske medier. Det skjer etter at det den siste uka har blitt registert over 30 tilfeller av delta-varianten i storbyen. Smitteutbruddet ble først oppdaget i nærheten av Bondi Beach.

NRK - 26 jun 21 kl. 07:07

Stenger ned hele Sydney

Sydney stenger ned i to uker etter smitteutbrudd av delta-varianten av koronaviruset. Det melder lokale myndigheter lørdag, ifølge Reuters. Sydney er Australias største by, med over 5 millioner innbyggere.

NRK - 14 jul 21 kl. 03:59

Sydney forlenger nedstenging

Innbyggerne i Australias største by må belage seg på strenge koronarestriksjoner i to uker til. Det er klart etter at det er rapportert om 97 nye smittetilfeller i delstaten New South Wales, som Sydney ligger i. Det er det nest høyeste døgntallet som er registrert i det nye smitteutbruddet i storbyen, skriver Sydney Morning Herald..

NRK - 07 aug 21 kl. 08:36

Ny smitterekord i Sydney

Koronasmitten øker i Australia. Delstaten New South Wales med storbyen Sydney noterte seg for ny rekord da 319 smittetilfeller ble registrert lørdag. Alle Australias tre største byer, Sydney, Melbourne og Brisbane, er nå nedstengt for å hindre videre smitte.

NRK - 08 aug 21 kl. 06:56

Smitteutbrudd vokser i Sydney

Sydney går inn i sin sjuende uke med nedstengning – men smitten fortsetter å vokse i den australske byen. Delstaten New South Wales registrerte 262 nye smittetilfeller søndag. Dermed har over 5.

NRK - 20 aug 21 kl. 04:06

Sydney stenger ut september

Nedstengning av Australias største by Sydney blir forlenget ut september, og alle innbyggere må bruke munnbind på offentlig sted. Eneste unntak er folk som trener utendørs, opplyser delstatsminister Gladys Berejiklian ifølge Sydney Morning Herald. I delstaten New Soutg Wales er det meldt om 642 nye smittetilfeller og fire dødsfall det siste døgnet.

VG - 19 mar 21 kl. 04:11

Letter på restriksjonene i Sydney: – I dag kan vi stå og drikke en øl

SYDNEY (VG) I mars i fjor måtte Sydneys eldste pub stenge dørene. Nå skåler de for at gjestene endelig kan ta seg en øl mens de står oppreist..

VG - 19 apr 21 kl. 05:38

Reiseboble mellom Australia og New Zealand åpnet: – Helt overveldende

SYDNEY (VG) Claire (6) har fått øye på morfar Jeff og mormor Laurel. De står trippende i ankomsthallen på flyplassen i Sydney, og kaster seg mot barnebarnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Opptelling viser at Putin er størst

Opptellingen av stemmene etter parlamentsvalget i Russland er godt i gang, og de første resultatene viser en klar ledelse til Vladimir Putins regjeringsparti. Det tre dager lange valget nærmer seg slutten mens stemmene telles opp i det enorme landet, som spenner seg over hele elleve tidssoner. Etter at 33 prosent av stemmene er talt opp, har regjeringspartiet Forente Russland foreløpig en oppslutning på 45 prosent, mens Kommunistpartiet oppnår 22 prosent, ifølge landets valgkommisjon.

NRK - 1 time siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 1 time siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 2 timer siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 3 timer siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 3 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 4 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 4 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt