VG > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:33

VG - 16 juli 19 kl. 00:04

Mulla Krekar pågrepet – fremstilles trolig for fengsling onsdag

Bare timer etter at mulla Krekar ble dømt til 12 års fengsel i en italiensk domstol fikk han PST på døra i leiligheten i Oslo. Han fremstilles trolig for fengsling onsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Krekar, PST, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulla, Krekar, pågrepet, fremstilles, trolig, for, fengsling, onsdag
P4 - 12 april 20 kl. 19:40

Bekymret for mulla Krekar

Advokat Brynjar Meling er bekymret for mulla Krekar. Krekar ble utlevert til Italia for 15 dager siden, og etter det har verken Meling, Krekars italienske advokat eller familien hørt fra ham, ifølge Nettavisen. Justisminister Monica Mæland sier at hun tidligere har blitt forsikret om at Krekar skulle bli godt ivaretatt, med tanke på helsetilstand og hvis han skulle bli smittet.

P4 - 01 nov. 19 kl. 17:18

Krekar kan utleveres

Mulla Krekar kan utleveres til Italia. Det slår Oslo tingrett fast nå i ettermiddag. En italiensk domstol dømte Krekar i sommer til tolv års fengsel for terrorforbund og Italienske myndigheter har begjært Krekar utlevert.

NRK - 17 juli 19 kl. 12:42

PST ber om fire ukers varetekt

Mulla Krekars advokat Brynjar Meling sier til NRK at PST ønsker å få mulla Krekar varetektsfengslet i fire uker, mens han vil be om full løslatelse. Mulla Krekar fremstilles for varetekt i Oslo tingrett klokken 13..

P4 - 17 juli 19 kl. 16:01

NRK: Italia vil be om at mulla Krekar utleveres

Italie bekrefter nå at de vil be om at mulla Krekar utleveres fra Norge. Det italienske justisdepartementet bekrefter overfor NRK at landet i løpet av de neste dagene vil komme med en slik begjæring. PST ba i et fengslingsmøte i ettermiddag om at mulla Krekar varetektsfengsles i fire uker på grunn av unndragelsesfare.

NRK - 26 mars 20 kl. 12:38

VG: Mulla Krekar henta frå fengsel

Mulla Krekar har i dag vorte henta frå Oslo fengsel, ifølge advokaten hans Brynjar Meling, melder VG. Mulla Krekar er tidlegare dømt for truslar mot blant andre Erna Solberg..

P4 - 18 juli 19 kl. 11:20

Svigersønn fremstilles for fengsling

Mulla Krekars svigersønn fremstilles for varetektsfengsling i London i dag. Det melder VG. Svigersønnen er pågrepet etter at han ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia.

P4 - 12 feb. 20 kl. 12:45

Krekar kan sedes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. I følge TV2 vil trorlig mulla Krekar benytte klagefristen på tre uker..

P4 - 12 feb. 20 kl. 12:45

Krekar kan sendes til Italia

Også justisdepartementet slår nå fast at mulla Krekar kan sendes til Italia der han er dømt til 12 års fengsel for terrorforbund. Fra før har Oslo tingrett og Borgarting lagmannsrett også kommet fram til at Krekar kan utleveres og Høyesterett har avvist anken hans. Mulla Krekar har tre ukers klagefrist.

P4 - 30 juni 20 kl. 19:35

Mulla Krekar overført til Sardinia

Terrordømte mulla Krekar er overført fra Roma til et høysikkerhetsfengsel på Sardinia, hvor han må følge ankesaken sin via videolink. Det melder TV 2. I den første rettssaken ble Krekar dømt til tolv års fengsel for terrorplanlegging, og ankesaken starter i Nord-Italia fredag.

P4 - 15 juli 19 kl. 16:17

Krekar dømt til tolv års fengsel

Mulla Krekar er i italiensk rett dømt til tolv års fengsel for terrorplanlegging. Det skriver italienske medier. Krekar er dømt sammen med seks andre for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

«Scandinavian Star»-kaptein Hugo Larsen er død

Hugo Larsen, som var kaptein på «Scandinavian Star» i 1990, er død. Han ble 86 år gammel..

VG - 14 timer siden

Øyenvitne om seilbåtdrama: – Befant seg i sprekk i fjellet

En nederlandsk mann i 20-årene ble ifølge et øyenvitne funnet i en fjellsprekk om lag 70 meter fra en havarert seilbåt på en holme..

VG - 15 timer siden

Coronautbrudd i Rogaland: 31 smittede etter busstur

31 av 41 personer har testet positivt etter en busstur med pensjonister i Sør-Norge..

VG - 20 timer siden

Presser regjeringen – sier nei til avgiftshopp på reiseliv

Regjeringen vil øke momsen på reiseliv tilbake til 12 prosent fra 1.november. Ap, Sp og SV blankt nei, men trenger støtte fra Frp for å avvise forslaget i Stortinget..

VG - Igår: 10:03

12.000 liter diesel kan renne ut i havet – mistenker sabotasje av tank

Brannvesenet har rykket ut til en melding om lekkasje fra en dieseltank i fiskeværet Kamøyvær i Nordkapp kommune..

VG - Igår: 10:08

Mueller-advokat i ny bok: – Vi kunne ha gjort mer

Robert Mueller var ikke tydelig nok i sin dom over Donald Trumps mulige Russland-forbindelser, mener en av spesialetterforskerens egne menn..

VG - Igår: 10:03

10.000 liter diesel kan ha rent ut i havet

Brannvesenet har rykket ut til en melding om lekkasje fra en dieseltank i fiskeværet Kamøyvær i Nordkapp kommune..

VG - Igår: 23:25

Uværet i Nord-Norge: Seks husstander evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er seks husstander evakuert i Balsfjord..

VG - Igår: 23:25

Uværet i Nord-Norge: – Det har vært som en travel vinterdag

Uværet i Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier..

VG - Igår: 20:31

Rapport: Slik brukte Rehman-stiftelse pengene

Konsert med A-Ha, billetter til showet «Thriller» i London, og spa-besøk. Det er noe av pengebruken som Ernst og Young kritiserer Shabana Rehmans stiftelse «Født Fri» for..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt