P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 03:06

P4 - 26 May 14 kl. 18:34

Mulighet for streik i skolen

I dag ble det enighet kommuneoppgjøret, men likevel kan det bli streik i skolene.
Både Norsk lektorlag og Skolenes landsforbund varsler mulig streik rett før sommerferien.
Leder i Norsk Lektorlag Gro Elisabeth Paulsen sier at de med sin beste vilje ikke kan anbefale forslaget som det ble enighet om i natt.
Les mer på P4


Les mer om:
Norsk, Skolenes, Norsk Lektorlag Gro Elisabeth Paulsen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulighet, for, streiki , skolen
P4 - 19 Aug 14 kl. 08:52

Solberg: - Tillitskrise i skolen

Statsminister Erna Solberg sier at det er en tillitskrise i den norske skolen. Solberg sier det nå er opp til den enkelt kommune å gjenoppbygge tilliten, lytte til sine lokale lærere og sørge for at skolen får utvikle seg som et godt pedagogisk sted, skriver Dagsavisen. 5500 lærere er nå i streik og dersom partene ikke kommer til enighet innen torsdag, tas 2200 nye lærere ut i streik..

P4 - 27 Apr 14 kl. 19:26

Det kan bli Norwegian-streik

Det kan bli streik hos flyselskapet Norwegian fra fredag. Det opplyser arbeidstakerorganisasjonen Parat, som har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel. Parat og Norwegian møter til tvunget mekling i morgen, og lederen for Parat sier til NTB at de forventer en krevende mekling..

DN - 12 Aug 14 kl. 12:06

- Opp til hver enkelt skole

Elever og foreldre må selv sjekke om elevene skal møte fram på skolen første skoledag om skolen deres er i streik..

P4 - 01 Mar 15 kl. 11:28

Norwegian tåler ikke lang streik

Norwegian tåler ikke en langvarig streik. Det sier førsteamanuensis ved BI Espen Andersen til TV2. 70 piloter ble tatt ut i streik i går, og fra onsdag vil streiken trappes opp betraktelig.

Klartale - 18 Aug 14 kl. 14:05

Stenger skolen hvis flere tas ut i streik

Rosenborg skole i Trondheim stenges torsdag dersom flere lærere tas ut i streik..

Aftenposten - 27 Apr 14 kl. 19:30

Mulig Norwegian-streik fra fredag

Parat og Norwegian møter mandag til tvunget mekling. Parat har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel..

VG - 27 Apr 14 kl. 18:39

Mulig Norwegian-streik fra fredag

Parat og Norwegian møter mandag til tvunget mekling. Parat har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel..

DN - 27 Apr 14 kl. 20:43

Mulig Norwegian-streik fra fredag

Parat og Norwegian møter mandag til tvunget mekling. Parat har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel..

E24 - 27 Apr 14 kl. 19:12

Mulig Norwegian-streik fra fredag

Parat og Norwegian møter mandag til tvunget mekling. Parat har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel..

NRK - 27 Apr 14 kl. 19:09

Mulig Norwegian-streik fra fredag

Parat og Norwegian møter mandag kl. 10 hos Riksmekleren til tvunget mekling. Parat har mulighet til å ta ut sine kabinansatte i streik med fire dagers varsel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 4 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 6 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 6 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 6 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 7 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 7 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 7 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 8 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 9 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt