VG > Nyheter

Thursday, 17 October, 07:01

VG - 03 Dec 18 kl. 12:58

Mulig vikingfunn i Vestfold

En mann med metalldetektor har kommet over en rekke store skipsnagler på et jorde i Vestfold. Naglene kan ha sittet i et vikingskip, ifølge kulturarvsjefen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestfold

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, vikingfunni , Vestfold
NRK - 03 Dec 18 kl. 12:02

Mulig vikingfunn i Vestfold

En mann med metalldetektor har kommet over en rekke store skipsnagler på et jorde i Vestfold, det melder NTB. Naglene kan ha sittet i et vikingskip, ifølge kulturarvsjefen..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 05:58

Nytt vikingfunn i Vestfold

Det er gjort et nytt vikingfunn i Vestfold. Mandag blir det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører..

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:42

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 26 Mar 19 kl. 07:45

Reknar med fleire vikingfunn

Ny og betre georadar-teknologi gjer det mogleg å gjere arkeologiske oppdagingar ein aldri ville ha gjort tidlegare. Måndag fann ein spor av eit vikingskip i Vestfold. Arkeolog Knut Paasche meiner den nye teknologien kan føre til fleire vikingfunn..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 05:58

Nytt vikingskip funnet i Vestfold

Det er gjort et nytt vikingfunn i Vestfold. Mandag ble det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører..

P4 - 15 Jun 19 kl. 19:56

Barnevernsinstitusjon granskes

En barnevernsinstitusjon i Vestfold granskes av Fylkesmannen Vestfold og Telemark. Institusjonen har blitt klaget inn av flere foreldre, som har reagert på behandlingen der. Fylkesmannen har åpnet full systemrevisjon, melder NRK.

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:31

Nytt vikingskip funne i Vestfold

På ei slette blant dei store gravhaugane i Borreparken i Vestfold er det funne ei skipsgrav, sannsynlegvis frå vikingtida. Funnet er gjort med georadar og bileta viser ei tydeleg båtform, opplyser Vestfold fylkeskommune..

NRK - 14 Jan 19 kl. 07:17

Nye undersøkelser av vikingfunn

I vår eller i sommer skal det gjøres nye undersøkelser av vikingskipet på Gjellestad i Halden, skriver TV2.no. Det mest aktuelle er trolig å bruke kirurgisk arkeologi, der man går inn med instrumenter gjennom små kanaler og tar ut materialprøver..

VG - 25 Mar 19 kl. 09:40

Funn av vikingskip i Vestfold

En skipsgrav som sannsynligvis er fra vikingtiden er funnet i Borreparken i Vestfold..

NRK - 18 Dec 18 kl. 08:51

Mange fremmede arter i Vestfold

Flere kommuner i Vestfold er i gang med en handlingsplan for å utrydde og hindre spredning av skadelige fremmede arter. I Norge er det registrert omtrent 200 fremmede arter som truer vår natur. 172 av disse artene er registrert i Vestfold..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Full krangel under Syria-møte i Det hvite hus

Et møte om Donald Trumps håndtering av situasjonen i Nord-Syria endte med at flere demokrater stormet ut i sinne..

VG - 8 timer siden

Angrepet av Tyrkia: Slik var familiens desperate flukt

NORD-IRAK (VG) Mens Karimas landsby ble bombet av Tyrkia, flyktet hun for livet med den tre måneder gamle sønnen i armene. På den andre siden av grensen ventet en redd og illsint bestefar. Onsdag møttes de endelig..

VG - 8 timer siden

Demonstranter til VG: – Dette er bare et vorspiel

BARCELONA (VG) Flere tusen mennesker tok til gatene for å demonstrere mot fengslingen av ni katalanske politikere..

VG - 8 timer siden

Barnier skal ha fortalt EU-ambassadørene at bare ett tema gjenstår i brexitforhandlingene

EUs brexit-forhandler Michel Barnier skal ifølge journalister ha fortalt ambassadørene fra EUs medlemsland at det nå bare er momsspørsmålet som gjenstår..

VG - 10 timer siden

Lederstriden i Venstre: Fylkestopper støtter Rotevatn

Sveinung Rotevatn (32) får stadig tyngre støtte som ny leder eller første nestleder i Venstre. Men Abid Raja (43) har stor appell på grasrota i partiet, sier fylkesledere til VG..

VG - 11 timer siden

Begge sider sier det gjenstår flere punkter i brexitforhandlingene

Både Boris Johnson og EUs sjefforhandler Michel Barnier sier det er flere punkter som ennå ikke er avklart i de pågående brexit-forhandlingene..

VG - 12 timer siden

Flertall av briter vil fortsatt ut av EU

Et flertall av britene ønsker fortsatt at landet skal forlate EU. Det viser den største meningsmålingen som er gjort siden folkeavstemningen om utmeldelse av EU i 2016..

VG - 13 timer siden

Faktisk.no: Hvor kommer de nye satsene for støtte til barnebriller fra?

Faktanettstedet har undersøkt hvordan regjeringen har kommet frem til satsene 1200 og 2400 kroner..

VG - 19 timer siden

Fellesforbundet: Full seier til EØS-tilhengerne

Fellesforbundets interne EØS-strid endte med full seier til EØS-tilhengerne, men landsmøtets flertall vil likevel har utredet alternativene..

VG - 21 timer siden

Diktatoren i full gallop på «hellig» fjell

Omringet av spektakulært fjellandskap og poserende på en hvit hest, annonserte Nord-Koreas leder Kim Jong-un at han vil «overvinne» internasjonale sanksjoner..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt