VG > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:54

VG - 03 Dec 18 kl. 12:58

Mulig vikingfunn i Vestfold

En mann med metalldetektor har kommet over en rekke store skipsnagler på et jorde i Vestfold. Naglene kan ha sittet i et vikingskip, ifølge kulturarvsjefen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vestfold

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, vikingfunni , Vestfold
NRK - 03 Dec 18 kl. 12:02

Mulig vikingfunn i Vestfold

En mann med metalldetektor har kommet over en rekke store skipsnagler på et jorde i Vestfold, det melder NTB. Naglene kan ha sittet i et vikingskip, ifølge kulturarvsjefen..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 05:58

Nytt vikingfunn i Vestfold

Det er gjort et nytt vikingfunn i Vestfold. Mandag blir det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører..

NRK - 25 Mar 19 kl. 06:42

Nytt vikingfunn i Vestfold

Eit nytt vikingfunn skal måndag presenterast på Midgard vikingsenter på Borre i Vestfold. Det er førebels hemmeleg kva som har blitt funnet. Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) skal avdekke vikingfunnet på ein pressekonferanse kl.

NRK - 26 Mar 19 kl. 07:45

Reknar med fleire vikingfunn

Ny og betre georadar-teknologi gjer det mogleg å gjere arkeologiske oppdagingar ein aldri ville ha gjort tidlegare. Måndag fann ein spor av eit vikingskip i Vestfold. Arkeolog Knut Paasche meiner den nye teknologien kan føre til fleire vikingfunn..

Aftenposten - 25 Mar 19 kl. 05:58

Nytt vikingskip funnet i Vestfold

Det er gjort et nytt vikingfunn i Vestfold. Mandag ble det presentert på Borre. – Dette er med på å styrke vår egen historiske identitet, sier fylkesordfører..

P4 - 15 Jun 19 kl. 19:56

Barnevernsinstitusjon granskes

En barnevernsinstitusjon i Vestfold granskes av Fylkesmannen Vestfold og Telemark. Institusjonen har blitt klaget inn av flere foreldre, som har reagert på behandlingen der. Fylkesmannen har åpnet full systemrevisjon, melder NRK.

NRK - 25 Mar 19 kl. 09:31

Nytt vikingskip funne i Vestfold

På ei slette blant dei store gravhaugane i Borreparken i Vestfold er det funne ei skipsgrav, sannsynlegvis frå vikingtida. Funnet er gjort med georadar og bileta viser ei tydeleg båtform, opplyser Vestfold fylkeskommune..

NRK - 14 Jan 19 kl. 07:17

Nye undersøkelser av vikingfunn

I vår eller i sommer skal det gjøres nye undersøkelser av vikingskipet på Gjellestad i Halden, skriver TV2.no. Det mest aktuelle er trolig å bruke kirurgisk arkeologi, der man går inn med instrumenter gjennom små kanaler og tar ut materialprøver..

VG - 25 Mar 19 kl. 09:40

Funn av vikingskip i Vestfold

En skipsgrav som sannsynligvis er fra vikingtiden er funnet i Borreparken i Vestfold..

NRK - 18 Dec 18 kl. 08:51

Mange fremmede arter i Vestfold

Flere kommuner i Vestfold er i gang med en handlingsplan for å utrydde og hindre spredning av skadelige fremmede arter. I Norge er det registrert omtrent 200 fremmede arter som truer vår natur. 172 av disse artene er registrert i Vestfold..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

PST har pågrepet mulla Krekar

På bakgrunn av en internasjonal etterlysning ble mulla Krekar pågrepet mandag kveld, melder PST..

VG - 6 timer siden

Månelandingen - sett innenfra

BIRMINGHAM (VG) Pulsen var høy da det første mennesket satte sin fot på månen. Den var ikke mindre i kontrollsenteret i Houston..

VG - 7 timer siden

Trump anklages for rasisme - forsvarer tweet om kongresskvinner: – Dere kan dra med en gang

Donald Trump har fått massiv kritikk etter en Twitter-melding som han imidlertid ikke ser ut til å angre stort over. Nå ber han kritikerne forlate landet..

VG - 10 timer siden

FN: 822 millioner mennesker sulter på grunn av klimaendringer og konflikter

Hvert niende menneske i verden sultet i 2018, viser en ny FN-rapport. Det er 10 millioner flere enn året før..

VG - 10 timer siden

Tysk «Tom Hanks» ville overnatte på Gardermoen til 1. august

En tysk mann i 50 årene har de siste dagene skapt hodebry både for Avinor og politiet..

VG - 11 timer siden

SAS-pilot tatt med promille

En pilot i SAS ble stoppet på Sola med en ulovlig høy konsentrasjon av alkohol i blodet. Det melder Stavanger Aftenblad..

VG - 15 timer siden

Italienske medier: Aktor ber om ti års fengsel for mulla Krekar

Ifølge italienske medier krever aktoren ti års fengsel for ulla Krekar som er tiltalt for terrorplanlegging. Det skriver NRK..

VG - 16 timer siden

Svensk fallskjermforbund etter styrten: – En stor sorg og en ufattelig følelse

UMEÅ (VG) Lederen i Det svenske fallskjermforbundet (SFF), Per-Olov Humla, og riksinstruktør Petter Alfsson Thoor, er på plass i Umeå etter at ni av deres medlemmer brått ble revet bort i flystyrten søndag..

VG - 19 timer siden

Havarikommisjonen på vei til ulykkesstedet: – Om hele vingen var der er umulig å si

UMEÅ (VG) Statens havarikommisjon landet mandag morgen på flyplassen i Umeå, der et fly kort tid etter avgang søndag, styrtet. Avdelingssjef, Peter Swaffer, sier den viktigste oppgaven blir å se etter om alle flydelene finnes..

VG - 20 timer siden

Barn tjuvlånte bil og la ut på 1000 km lang kjøretur

Fire australske barn i alderen ti til fjorten år pakket fiskesaker, tjuvlånte en bil og rakk å tilbakelegge over 1000 kilometer før de ble stanset..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt