NRK > Nyheter

Søndag, 20 September, 21:38

NRK - 14 feb. 20 kl. 18:34

Mulig våpenhvile med Taliban

Det skal være oppnådd enighet mellom Taliban og USA om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan, det sier en amerikansk tjenestemann til nyhetsbyrået AP. Ifølge den anonyme kilden kan våpenhvilen føre til fredssamtaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, USA, Afghanistan, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, våpenhvilemed , Taliban
P4 - 18 des. 19 kl. 16:25

Samtaler om mulig Taliban-avtale

USAs spesialutsending i Kabul møtte i dag Afghanistans president Ashraf Ghani for å forsøke få til en våpenhvile med Taliban. Over 350.000 mennesker er drevet på flukt i landet i år, ifølge FNs nødhjelpskontor.

VG - 16 jan. 20 kl. 12:18

Taliban foreslår våpenhvile

Taliban overleverte torsdag et forslag om våpenhvile til Zalmay Khalilzad, den utsendte amerikanske forhandleren, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 23 mai 20 kl. 20:31

AFP: Taliban melder om våpenhvile

Taliban i Afghanistan melder om tre dagers våpenhvile fra søndag av, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 23 mai 20 kl. 20:31

Taliban erklærer kort våpenhvile

Taliban i Afghanistan erklærer tre dagers våpenhvile i anledning høytiden id fra søndag av. Dette skjer etter flere dødelige angrep på afghanske styrker de siste månedene..

NRK - 23 mai 20 kl. 20:31

Taliban foreslår kort våpenhvile

Taliban i Afghanistan foreslår tre dagers våpenhvile i anledning høytiden id fra søndag av. Dette skjer etter flere dødelige angrep på afghanske styrker de siste månedene. President Ashraf Ghani godtar tilbudet..

P4 - 23 mai 20 kl. 22:14

Afghanistan godtar våpenhvile

Taliban foreslår tre dagers våpenhvile på grunn av feiringen av Id. Presidentene i Afghanistan sier nå at han godtar tilbudet. Våpenhvilen trer i kraft ved inngangen til id i morgen.

Aftenposten - 23 mai 20 kl. 22:22

Ghani godtar Taliban-utspill om våpenhvile

Islamistgruppa Taliban, som kontrollerer over halvparten av Afghanistan, foreslår tre dagers våpenhvile. President Ashraf Ghani godtar tilbudet..

NRK - 30 des. 19 kl. 10:31

14 drept i Taliban-angrep

I Afghanistan ble minst 14 regjeringssoldater drept i et angrep fra islamistgruppa Taliban mandag, sier lokale myndigheter til AP. Taliban avviste også at de har planer om å inngå noen våpenhvile, noe det kom meldinger om i helgen..

P4 - 14 feb. 20 kl. 20:28

- Kan trekke soldater ut

- NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan om Taliban minsker volden i landet. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg til VG. Han opplyser at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene.

NRK - 24 mai 20 kl. 17:05

Ghani vil slippe fri Taliban-fanger

Afghanistans president, Ashraf Ghani, sier han vil slippe fri 2000 Taliban-fanger. Det melder nyhetsbyrået AFP. Dette kommer som svar på at Taliban lørdag foreslo tre dagers våpenhvile i anledning høytiden id al-fitr..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Karantene etter koronasmitte

30 personar er nå i karantene etter koronasmitte i Skien, melder Skien kommune. I alt 40 personar har blitt testa for koronavirus etter at to personar fekk påvist smitte fredag. Dei to skal ha blitt smitta på reise, høvesvis i Follo og Oslo..

NRK - 1 time siden

Vrakar Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Vraker Bruun-Gundersen

Fleirtalet i nominasjonskomiteen til Frp i Aust-Agder vil ikkje ha stortingsrepresentant Åshild Bruun-Gundersen som partiets toppkandidat ved valet neste haust. Tre av medlemmene går inn for Marius Nilsen frå Grimstad. To støtter Bruun-Gundersen..

NRK - 1 time siden

Nye smittetilfelle på HINN

To studentar er bekrefta smitta med koronaviruset på Høgskulen i Innlandet i Lillehammer. To personar var smitta, og dei to nye tilfella er blant dei som har vore i karantene den siste tida. Høgskulen seier det framleis er moderat smitterisiko..

NRK - 1 time siden

Hedda-dryss over Det Norske Teatret

Det Norske Teatret kapret nær alle de viktigste prisene under årets Heddapris-tildeling søndag, for både beste forestilling, beste mannlige og kvinnelig hovedrolle, beste regi, beste scenetekst og beste mannlige medrolle. Heddaprisen deles ut årlig..

NRK - 1 time siden

Tilnærmet ingen skoleskyss i Viken

Elever i Oslo og Viken må klare seg uten busstransport til skolen på mandag. Årsaken er den pågående busstreiken. Søndag morgen ble 3.

NRK - 2 timer siden

1 milliard kroner gjennom DNB

Rundt 160 millioner dollar av de mistenkelige overføringene som dokumentlekkasjen kalt FinCen har avslørt, har gått via DNB, skriver Aftenposten. Det tilsvarer over 1 milliard norske kroner..

NRK - 2 timer siden

Mistenkelige overføringer avslørt

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten. Fem av de største bankene i USA har bistått suspekte kunder med å flytte enorme summer..

NRK - 2 timer siden

Dokumentlekkasje avslører svindlere

En stor dokumentlekkasje avslører at storbanker bistår svindlere, gangstere og oligarker. Det viser en dokumentlekkasje kalt FinCEN Files, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Familie fikk i seg hasjbrownies

Politiet oppretter sak etter at en gutt bakte hasjbrownies som de andre i familien fikk i seg, uten å vite at det var narkotika i baksten. Familien ringte først AMK og sa at de hadde blitt forgiftet. Da nødetatene kom til adressen, viste det seg å være hasjbrownies..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt