NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:38

NRK - I førrgår: 18:34

Mulig våpenhvile med Taliban

Det skal være oppnådd enighet mellom Taliban og USA om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan, det sier en amerikansk tjenestemann til nyhetsbyrået AP. Ifølge den anonyme kilden kan våpenhvilen føre til fredssamtaler..
Les mer på NRK


Les mer om:
Taliban, USA, Afghanistan, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, våpenhvilemed , Taliban
P4 - 18 Dec 19 kl. 16:25

Samtaler om mulig Taliban-avtale

USAs spesialutsending i Kabul møtte i dag Afghanistans president Ashraf Ghani for å forsøke få til en våpenhvile med Taliban. Over 350.000 mennesker er drevet på flukt i landet i år, ifølge FNs nødhjelpskontor.

NRK - 07 Dec 19 kl. 09:06

USA gjenopptar Taliban-samtaler

USA har gjenopptatt samtalene med Taliban i Qatar, opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP. Samtalene skal blant annet handle om en mulig våpenhvile i Afghanistan..

NRK - I førrgår: 18:34

Mulig afghansk våpenhvile

En amerikansk tjenestemann sier det er oppnådd enighet med Taliban om en sju dager lang våpenhvile i Afghanistan. Holder våpenhvilen i ti dager skal den etterfølges med fredssamtaler..

VG - 16 Jan 20 kl. 12:18

Taliban foreslår våpenhvile

Taliban overleverte torsdag et forslag om våpenhvile til Zalmay Khalilzad, den utsendte amerikanske forhandleren, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:31

14 drept i Taliban-angrep

I Afghanistan ble minst 14 regjeringssoldater drept i et angrep fra islamistgruppa Taliban mandag, sier lokale myndigheter til AP. Taliban avviste også at de har planer om å inngå noen våpenhvile, noe det kom meldinger om i helgen..

P4 - Igår: 20:28

- Kan trekke soldater ut

- NATO er villig til å redusere antallet soldater i Afghanistan om Taliban minsker volden i landet. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg til VG. Han opplyser at det er gjort betydelige fremskritt i forhandlingene med Taliban de siste dagene.

NRK - 13 Feb 20 kl. 15:29

Enige om våpenhvile i Afghanistan

USA og Taliban har forhandlet fram en avtale om sju dagers våpenhvile i Afghanistan. Det opplyste USAs forsvarsminister Mark Esper i NATO i ettermiddag, melder VG..

P4 - 13 Feb 20 kl. 15:27

Våpenhvile i Afghanistan

USA og Taliban har forhandlet fram en avtale om syv dagers våpenhvile i Afghanistan. Det opplyste USAs forsvarsminister i NATO i ettermiddag, det melder NTB. Dette skal være et viktig steg på veien mot en fredsavtale..

VG - I førrgår: 18:08

AP: Mot våpenhvile mellom USA og Taliban

MÜNCHEN (VG) USA har ifølge nyhetsbyrået AP inngått en våpenhvileavtale med terrororganisasjonen Taliban, som kan resultere i at amerikanske styrker trekkes ut av Afghanistan..

NRK - 18 Dec 19 kl. 14:30

Samtaler om mulig Taliban-avtale

USAs spesialutsending i Kabul møtte onsdag Afghanistans president Ashraf Ghani i et fornyet forsøk på å få til en fredsavtale med Taliban, melder NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 30 minutter siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 15 minutter siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 45 minutter siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 30 minutter siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 45 minutter siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 1 time siden

Semje om fangeutveksling i Jemen

Utsendingar frå styresmaktene i Jemen og Houthi-militsen er samde om ein plan for å utveksle fangar, i fylgje FN sin Jemen-utsending. Det skriv NTB. Dei to partane i krigen i Jemen skal etter planen utveksle om lag 16.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt