P4 > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:41

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:31

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan.
Det advarer det amerikanske orkansenteret.
Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..
Les mer på P4


Les mer om:
Barbados, Karibien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, orkani , Karibien
Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:40

Puerto Rico stålsetter seg for mulig orkan

Den tropiske stormen Dorian kan bli en orkan før den slår inn mot Puerto Rico. Øygruppa har mobilisert tusenvis av mannskaper..

P4 - 28 Aug 19 kl. 20:19

«Dorian» oppgradert til orkan

Uværet «Dorian» er oppgradert til en orkan. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i kveld. Orkanen nærmer seg de amerikanske og britiske jomfruøyene, og i Puerto Rico er det allerede erklært unntakstilstand.

NRK - 13 Jul 19 kl. 05:00

Venter at «Barry» blir orkan

Det nasjonale orkansenteret i USA melder at «Barry» trolig vil nå orkan styrke, før den treffer land på sørkysten av delstaten Louisiana i USA..

NRK - 13 Jul 19 kl. 17:05

Nå er «Barry» en orkan

Ekstremværet «Barry» ble nettopp oppgradert til en orkan av kategori 1. Orkanen nærmer seg nå kysten av Louisiana og har potensialet til å sette millioner i fare. Det er erklært unntakstilstand i området..

NRK - 16 Sep 19 kl. 04:58

«Humberto» blir en orkan

Den tropiske stormen «Humberto» er oppgradert til å være en orkan. ifølge meteorologer i USA. Den er foreløpig ventet å ikke treffe land.

P4 - I førrgår: 07:11

Orkan treffer Mexico

Den tropiske stormen Lorena er oppgradert til orkan utenfor kysten av Colima på Mexicos vestkyst. Det meldet det ameriakanske nasjonale orkansenteret. Det er ventet at orkanen vil treffe eller komme svært nær land tidlig i dag, lokal tid..

NRK - 30 Aug 19 kl. 20:25

Forventer kraftigere orkan

Orkanen Dorian er nå på vei mot Florida. Fredag styrket den seg til en kategori 3-orkan, opplyser amerikanske meteorologer. Ifølge National Hurricane Center er det forventet at orkanen blir mer kraftig før den når den sørlige delstaten..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 13:41

Stålsetter seg for stormen Dorian - kan bli orkan

USA og flere karibiske øyer forbereder seg på at den tropiske stormen Dorian når Florida, kan den være oppe i orkan styrke..

P4 - 02 Sep 19 kl. 17:23

Nedjusterer orkan

Orkanen Dorian er nå nedjustert til kategori fire. Det melder nyhetsbyrået AFP. Orkanen har allerede ført til store ødeleggelser på Bahamas, med så mange som 13.

NRK - 28 Aug 19 kl. 01:11

Orkan på vei mot Puerto Rico

Den tropiske stormen Dorian kan bli en orkan før den slår inn mot Puerto Rico. Den føderale amerikanske kriseetaten FEMA sier at stormen kan nå orkannivå før den når den når hovedøyas sørvestlige kyst. Det er ventet at den når kysten onsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

Vant rally-NM

P4 - 12 timer siden

Advarer mot omfattende telefonsvindel

Telenor advare sine kunder mot et omfattende og pågående telefonsvindelforsøk fra utlandet. De som står bak legger igjen et ubesvart anropt og håper å bli oppringt igjen, slik at de kan tjene penger på tellerskritt. Kommunikasjonssjef i Telenor, David Fidjeland, sier folk ikke må falle for fristelsen ved å ringe tilbake..

P4 - 13 timer siden

Varetektsfengslet for grove trusler

En mann i 50-årene er er siktet for å ha fremsatt grove trusler mot flere personer. Truslene har pågått over en lengre periode og via flere Internett-plattformer, og ved et tilfelle med bruk av en våpenlignende gjenstand, ifølge politiet. Siktede skal også ha forsøkt å presse en av de fornærmede i saken av veien i Oslo nylig.

P4 - 13 timer siden

Fratatt retten til å kjøre bil

En mann i 50-årene fra Bardu er fratatt retten til å kjøre bil for alltid etter å ha blitt stoppet i narkorus i november i fjor. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og ble i tillegg tatt for å ha kjørt i 102 kilometer i timen i 80-sonen. Mannen ble også idømt en bot på 45 000 kroner og betinget fengsel på 60 dager..

P4 - 13 timer siden

Thunberg skal tale for FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg holder i dag kanskje sin livs viktigste tale når hun går opp på talerstolen i FNs hovedkontor i New York. 16-åringen skal der tale for statsledere og FNs generalsekretær António Guterres Med seg har hun tre andre aktivister som skal legge frem ideer til hvordan klimautfordringene kan møtes. De unge håper at budskapet når ut til verdens ledere som samles til det kommende klimatoppmøtet med verdens ledere i New York på mandag..

P4 - 13 timer siden

Brann i enebolig

En enebolig står i brann på Slependen i Bærum. Brannvesenet vet ikke om huset var tomt da brannen startet. Det er kraftig røykutvikling på stedet, og røykdykkere har tatt seg inn i boligen og driver samtidig med slukking..

P4 - 14 timer siden

Garasje tatt av ras

Et jordras har tatt med seg en garasje ved Kolvereid i Nærøy i Trøndelag. Politiet opplyser at raset stanset like ved en husvegg. Det er ikke meldt om personskader.

P4 - 14 timer siden

Ber om hjelp etter voldshendelse

Politiet ber om tips fra publikum etter en alvorlig voldshendelse utenfor et utested i Kristiansand sentrum i natt. Politiet ønsker ikke å si hva som har skjedd, utover at en mann er alvorlig skadet, og en annen mann er pågrepet. Det jobbes nå taktisk og teknisk med å kartlegge hendelsesforløpet.

P4 - 14 timer siden

Kan bli 25 grader

Det er strålende vær og ikke minst uvanlig varmt i store deler av Sør-Norge i dag. Enkelte steder kan det bli opp mot 25 varmegrader, ifølge værprognosen. Også morgendagen byr på sol og sommervær i Sør-Norge, og de høyeste temperaturene er det da Vestlandet som får.

P4 - 15 timer siden

Fly måtte lande etter problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt