P4 > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:34

P4 - 24 Aug 19 kl. 23:31

Mulig orkan i Karibien

En tropisk storm i det karibiske hav kan i løpet av de neste dagene utvikle seg til en orkan.
Det advarer det amerikanske orkansenteret.
Stormen ligger nå drøyt 1000 kilometer øst for Barbados, men det er foreløpig for tidlig å si hvilke området som kan bli rammet av den potensielle orkanen..
Les mer på P4


Les mer om:
Barbados, Karibien

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, orkani , Karibien
Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:40

Puerto Rico stålsetter seg for mulig orkan

Den tropiske stormen Dorian kan bli en orkan før den slår inn mot Puerto Rico. Øygruppa har mobilisert tusenvis av mannskaper..

P4 - 07 Jan 20 kl. 09:51

Kraftig jordskjelv i Karibien

Et kraftig jordskjelv med styrke på 6,6 er utløst 10 kilometer utenfor det populære feriestedet Puerto Rico i Karibien. Skjelvet har forårsaket strømbrudd og det meldes om materielle skader, ifølge den amerikanske jordskjelvovervåkningen. Det er foreløpig ikke sendt ut tsunamivarsel..

P4 - 28 Aug 19 kl. 20:19

«Dorian» oppgradert til orkan

Uværet «Dorian» er oppgradert til en orkan. Det opplyser det nasjonale orkansenteret i kveld. Orkanen nærmer seg de amerikanske og britiske jomfruøyene, og i Puerto Rico er det allerede erklært unntakstilstand.

NRK - 13 Jul 19 kl. 05:00

Venter at «Barry» blir orkan

Det nasjonale orkansenteret i USA melder at «Barry» trolig vil nå orkan styrke, før den treffer land på sørkysten av delstaten Louisiana i USA..

Dagbladet - 06 Jan 20 kl. 23:21

Sender ut flere farevarsler - orkan på vei

Meteorologisk institutt har sendt ut en rekke farevarsler for deler av landet fra tirsdag og utover. Det er ventet å blåse opp i orkan styrke på Stad..

NRK - 13 Jul 19 kl. 17:05

Nå er «Barry» en orkan

Ekstremværet «Barry» ble nettopp oppgradert til en orkan av kategori 1. Orkanen nærmer seg nå kysten av Louisiana og har potensialet til å sette millioner i fare. Det er erklært unntakstilstand i området..

NRK - 16 Sep 19 kl. 04:58

«Humberto» blir en orkan

Den tropiske stormen «Humberto» er oppgradert til å være en orkan. ifølge meteorologer i USA. Den er foreløpig ventet å ikke treffe land.

P4 - 19 Sep 19 kl. 07:11

Orkan treffer Mexico

Den tropiske stormen Lorena er oppgradert til orkan utenfor kysten av Colima på Mexicos vestkyst. Det meldet det ameriakanske nasjonale orkansenteret. Det er ventet at orkanen vil treffe eller komme svært nær land tidlig i dag, lokal tid..

NRK - 30 Aug 19 kl. 20:25

Forventer kraftigere orkan

Orkanen Dorian er nå på vei mot Florida. Fredag styrket den seg til en kategori 3-orkan, opplyser amerikanske meteorologer. Ifølge National Hurricane Center er det forventet at orkanen blir mer kraftig før den når den sørlige delstaten..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 13:41

Stålsetter seg for stormen Dorian - kan bli orkan

USA og flere karibiske øyer forbereder seg på at den tropiske stormen Dorian når Florida, kan den være oppe i orkan styrke..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Teologer med klimakrav til Solberg

Mer enn 250 teologer stiller nå miljøkrav til regjeringen. I et brev sendt til statsminister Erna Solberg, heter det fra de kirkelige at klimakrisen blir stadig mer akutt. Teologene mener også det må satses mindre på olje og gass, og mer på fornybar energi.

P4 - 45 minutter siden

Teologer stiller miljøkrav til regjeringen

Mer enn 250 teologer stiller nå miljøkrav til regjeringen. I et brev sendt til statsminister Erna Solberg, heter det fra de kirkelige at klimakrisen blir stadig mer kutt. Teologene mener også det må satses mindre på olje og gass, og mer på fornybar energi.

P4 - 45 minutter siden

Import av søtsaker har stupt

90 prosent nedgang etter fjerningen av 350-kronersgrensen på brus, godteri og mat..

P4 - 1 time siden

Undersøker ikke alle ulykker

Alle hendelser og ulykker på vei, jernbane og sjø- og luftfart blir ikke undersøkt. Statens havarikommisjon bekrefter dette, og begrunner det med mangel på ressurser. Kommisjonen har i dag rundt 60 pågående undersøkelser..

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Brasil

Koronaviruset er for første gang påvist i Brasil. En 61 år gammel brasiliansk mann har testet positivt for viruset, etter nylig å ha vært på reise i Italia. Mannen skal ikke være alvorlig syk, og holdes isolert i sitt hjem.

P4 - 45 minutter siden

Krever millionerstatning etter fartsdumper

Busselskapet Tide Buss mener fartsdumpene i Trondheim er så dårlig laget at de er skadelig. 11 leddbusser er ifølge selskapet satt ut av drift fordi bussene tar nedi fartshumpene. Tide krever nå 1,4 millioner kroner i erstatning fra kommunen, skriver Adresseavisen.

P4 - 1 time siden

Tidligere forsikringsrådgiver dømt for bedrageri

Oslo tingrett har dømt en tidligere forsikringsrådgiver for 62 tilfeller av grovt bedrageri. Dommen er på fire år og ni måneders fengsel, skriver Dagens Næringsliv. Han må betale 37 personer 27,7 millioner kroner i erstatning og får inndratt 3,8 millioner kroner.

P4 - 1 time siden

Nekter straffbar handling etter dødsfall

De to mennene som er siktet etter at en 20 år gammel mann ble funnet død på Ranheim i Trondheim i går, nekter for å ha gjort noe kriminelt. De siktede varslet politiet om dødsfallet, og ble først innbrakt som vitner, før politiet endrer statusen deres. Mennene er siktet for å ha etterlatt avdøde i hjelpeløs tilstand.

P4 - 2 timer siden

Gikk løs på politihus i Bergen

Politiet trengte ikke å reise langt etter at en mann i 30-årene i natt sparket inn døren på politihuset i Bergen. Det er opprettet sak og den pågrepne er anmeldt. Ifølge politiet var han godt beruset, og sover nå ut rusen før han vil bli avhørt..

P4 - 1 time siden

Mann pågrepet for væpnede ran i Stavanger

En mann er pågrepet etter at to hoteller ble utsatt for væpnede ran i Stavanger i natt. Først meldte et hotell fra om en maskert mann som viste fram en pistolt og truet en ansatt. Men gjerningspersonen fikk ikke med seg penger, da det var et kontantfritt hotell.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt