NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:18

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:07

Mulig bombe funnet i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Hässlholm og kalt inn bombegruppen etter funn av en mistenkelig gjenstand under en bil. Ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, mistenker politiet at det er en skarp bompe som kan utløses fra mobiltelefon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hässlholm, Aftonbladet, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, bombe, funneti , Sverige
VG - 02 Feb 19 kl. 08:04

Avis: Ungt par hadde bombe på hotellrom i Sverige

Svensk politi fant en kraftig bombe i en veske da de fredag rykket ut til et hotellrom hvor det bodde et ungt par, ifølge avisa Expressen..

NRK - 02 Feb 19 kl. 08:08

Bombe på hotellrom i Sverige

Svensk politi fant en kraftig bombe i en veske da de fredag rykket ut til et hotellrom hvor det bodde et ungt par, ifølge Expressen. Politiet oppsøkte hotellet i Stockholms-området etter meldinger om at en kvinne ble mishandlet av en mann..

VG - 20 Nov 18 kl. 22:34

Sverige rykket opp til A-nivå – Serbia eventuell norsk motstander

(Sverige-Russland 2–0) Sverige slo Russland og vant sin pulje i Nations League mandag. Det ble også klart at Norge møter Serbia i mulig playoff-kamp..

NRK - 24 Oct 18 kl. 15:16

Bombe funnet i Clintons post

En eksplosiv gjenstand er funnet i en postsending ved Hillary og Bill Clintons hjem i et forstadsområdet i New York i USA, melder flere nyhetsbyråer. Gjenstanden skal ha blitt funnet ved en rutinesjekk av ekteparets post..

NRK - 11 Nov 18 kl. 15:59

Mann funnet død etter fest i Sverige

En mann ble funnet død etter en fest utenfor Lindesberg i Sverige, melder Aftonbladet. Politiet etterforsker det som et drap, og tar nå mange avhør og tekniske undersøkelser på stedet..

NRK - 07 Dec 18 kl. 06:25

Ingen bombe funnet hos CNN

Politiet i New York etterforsker en bombetrussel som ble ringt inn til CNNs lokaler i byen. Det ble ikke funnet eksplosiver, og evakueringen er opphevet. I oktober ble også deler av bygningen evakuert etter at en rørbombe ble levert til selskapet..

Klartale - 21 Feb 19 kl. 08:33

To personer funnet drept i Sverige

Nordvest for Stockholm i Sverige er to personer funnet drept. En person er pågrepet..

NRK - 12 Sep 18 kl. 11:34

– Vil gjøre det beste for Sverige

– Vår oppgave nå er å gjøre det beste vi kan for Sverige. Ta vare på et valgresultat som er langt ifra ukomplisert, og gjøre det beste vi kan for at det blir en så bra regjering som overhodet mulig, sier Ulf Kristersson, partileder for Moderaterna..

NRK - 12 Sep 18 kl. 11:34

Alliansen er det beste for Sverige

– Vår oppgave nå er å gjøre det beste vi kan for Sverige. Ta vare på et valgresultat som er langt ifra ukomplisert, og gjøre det beste vi kan for at det blir en så bra regjering som overhodet mulig, sier Ulf Kristersson, partileder for Moderaterna..

Aftenposten - 02 Feb 19 kl. 08:08

Politiet fant kraftig bombe på hotellrom i Sverige

Et ungt par er pågrepet, melder svenske medier..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt