NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:53

NRK - 12 Jan 19 kl. 18:07

Mulig bombe funnet i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Hässlholm og kalt inn bombegruppen etter funn av en mistenkelig gjenstand under en bil. Ifølge kilder Aftonbladet har snakket med, mistenker politiet at det er en skarp bompe som kan utløses fra mobiltelefon..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hässlholm, Aftonbladet, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mulig, bombe, funneti , Sverige
NRK - 14 Jun 19 kl. 18:01

Bombe fra andre verdenskrig funnet

En udetonert bombe fra krigen er funnet under bygningsarbeider ved Alexanderplatz i Berlin. Tysk politi evakuerer området med en radius på 300 meter før bomben på hundre kilo uskadeliggjøres, ifølge NTB..

NRK - 21 Apr 19 kl. 17:03

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

P4 - 29 May 19 kl. 14:14

Fant bombe i Tønsberg

Det er funnet en bombe i forbindelse med gravearbeid i Tønsberg i ettermiddag. Alle arbeidere er evakuert fra området, melder politiet, og det skal ikke være noen fare per nå. I går ble det funnet en ufarlig granat i det samme området..

NRK - 14 Apr 19 kl. 13:26

Bombe fra annen verdenskrig funnet

Bombeeksperter gjennomførte søndag en kontrollert eksplosjon av en stor bombe som ble funnet i elven Main i sentrum av Frankfurt. Bomben veide 250 kilo, kom fra det amerikanske flyvåpenet og stammet fra annen verdenskrig..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:02

Ny bombe funnet. Kontrollert sprengning ved flyplass i Sri Lanka

Søndag kveld melder Sri Lanka Airforce om en kontrollert sprening av en bombe funnet like ved landets hovedflyass..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 19:49

Udetonert bombe ble funnet i nærheten av kontoret til norsk organisasjon i Sri Lanka

I en kirke like ved kontoret til Strømmestiftelsen i Colombo på Sri Lanka skal det søndag ha blitt funnet en udetonert bombe..

NRK - 21 Apr 19 kl. 19:51

Udetonert bombe funnet i Sri Lanka

I en kirke like ved kontoret til Strømmestiftelsen i Colombo på Sri Lanka skal det søndag ha blitt funnet en udetonert bombe, opplyser generalsekretær i Strømmestiftelsen Kristine Storesletten Sødal til NTB..

NRK - 24 Apr 19 kl. 15:26

Savnet mann funnet i Sverige

En 48 år gammel mann fra Bergen, som sist ble sett 5. februar i Mandal, er funnet i god behold, sier Ole Breland i Vest politidistrikt til NRK. Han ble funnet i Sverige og familien er orientert.

NRK - 21 Apr 19 kl. 17:03

Fant bombe ved Strømmestiftelsen

I dag morges ble det funnet en udetonert bombe ved Strømmestiftelsens kontorer i Sri Lanka, skriver Fædrelandsvennen. Stiftelsen har hovedkontor i Kristiansand..

VG - 02 Feb 19 kl. 08:04

Avis: Ungt par hadde bombe på hotellrom i Sverige

Svensk politi fant en kraftig bombe i en veske da de fredag rykket ut til et hotellrom hvor det bodde et ungt par, ifølge avisa Expressen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 10 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 45 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 45 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt