NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:10

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:37

Mugabes kiste har landet i Zimbabwe

Flyet som fraktet kisten med Zimbabwes tidligere president, Robert Mugabe, har landet i hovedstaden Harare, melder Reuters. Kisten ble fløyet fra Singapore tidligere onsdag. Mugabe skal etter planen begraves søndag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zimbabwes, Mugabe, Harare, Reuters, Singapore, Zimbabwe

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mugabes, kistehar , landeti , Zimbabwe
NRK - 15 Sep 19 kl. 21:58

Siste reis for Mugabe

Robert Mugabes døde kropp legges mandag på lit de parade i Kutama, landsbyen der han ble født. Det opplyser Mugabes familie til nyhetsbyrået AFP. Den tidligere presidenten døde i Singapore for en uke siden.

NRK - 21 Aug 19 kl. 06:49

Forbod mot demonstrasjon i Zimbabwe

For tredje gong på under ei veke la politiet i Zimbabwe ned forbod mot ein demonstrasjon. Det var opposisjonspartiet MDC som organiserte demonstrasjonen mot regjeringa. Det har vore uro i landet etter at prisane på drivstoff og mat har auka kraftig..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 13:39

Inflasjonen når 175 prosent i Zimbabwe

Inflasjonen i Zimbabwe nådde 175 prosent i juni, viser offisielle tall mandag. .

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:43

Brukte vold mot demonstrasjon

Politiet i Zimbabwe brukte ifølge vitner tåregass, vannkanoner og batonger mot tilhengere av landets største opposisjonsparti MDC fredag, etter at disse brøt demonstrasjonsforbudet sentralt i hovedstaden Harare..

Klartale - 12 Sep 19 kl. 11:03

Tar farvel med Mugabe

Robert Mugabe styrte Zimbabwe strengt. I dag (torsdag) tar folk farvel med diktatoren..

P4 - 06 Sep 19 kl. 07:08

Robert Mugabe er død

Robert Mugabe er død. Den tidligere statsministeren og presidenten i Zimbabwe ble 95 år gammel. Da Mugabe ble avsatt av militæret i november 2017, hadde han vært president siden 1988 og statsminister før det fra 1980..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt