NRK > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:51

NRK - 26 sep. 19 kl. 18:13

Mugabe gravlegges på hjemstedet

Zimbabwes Robert Mugabe skal begraves i landsbyen han kommer fra og ikke i hovedstaden Harare, opplyser regjeringen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Robert Mugabe, Harare

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mugabe, gravlegges, hjemstedet
NRK - 08 sep. 19 kl. 14:47

Mugabe begraves neste søndag

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe begraves neste søndag, mer enn en uke etter at han døde i Singapore. Mugabe ble 95 år gammel. Mugabe har vært omstridt i mange år og ble tvunget fra makten, likevel begraves han på National Heroes Acre..

NRK - 06 sep. 19 kl. 07:07

Mugabe er død

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter tre måneders sykehusopphold. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987..

P4 - 06 sep. 19 kl. 07:08

Robert Mugabe er død

Robert Mugabe er død. Den tidligere statsministeren og presidenten i Zimbabwe ble 95 år gammel. Da Mugabe ble avsatt av militæret i november 2017, hadde han vært president siden 1988 og statsminister før det fra 1980..

NRK - 28 sep. 19 kl. 19:44

Mugabe gravlagt i familiens landsby

Kista med Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe er omsider senket i jorden i hjembyen etter en flere uker lang dragkamp mellom regjeringen og familien. 95 år gamle Mugabe døde 6. september..

NRK - 23 sep. 19 kl. 11:15

– Mugabe døde av kreft

Zimbabwes tidligere president Robert Mugabe døde av kreft etter at cellegiftbehandlingen var stoppet fordi den ikke lenger ga resultater. Det sier landet nåværende president, Emmerson Mnangagwa. Mugabe døde 6.

NRK - 06 sep. 19 kl. 07:07

Robert Mugabe er død

Zimbabwes eks-president Robert Mugabe (95) er død, melder BBC. Han døde etter en tids sykdom. Mugabe ledet landet siden selvstendigheten, først som statsminister, deretter som president fra 1987.

VG - 23 juni 20 kl. 20:31

Rayshard Brooks gravlegges i historisk kirke

Rayshard Brooks, som ble skutt og drept av en Atlanta-politimann på en parkeringsplass, gravlegges. Politimannen er tiltalt for drap..

NRK - 13 jan. 20 kl. 18:44

Gravlegges på Vår Frelsers gravlund

Etter familiens ønske skal Ari Behn gravlegges på Vår Frelsers gravlund i Oslo. Det sier familiens talsperson Geir Håkonsund til VG. Den 47 år gamle forfatteren og prinsesse Märtha Louises tidligere ektemann tok sitt eget liv første juledag..

Aftenposten - 06 sep. 19 kl. 07:20

Robert Mugabe er død

Zimbabwes tidligere leder Robert Mugabe er død, 95 år gammel, melder BBC og medier i landet..

Klartale - 12 sep. 19 kl. 11:03

Tar farvel med Mugabe

Robert Mugabe styrte Zimbabwe strengt. I dag (torsdag) tar folk farvel med diktatoren..

Fler nyheter fra NRK

NRK - Igår: 03:13

Minst 24 drept på rusklinikk

Væpnede menn har drept minst 24 mennesker på et behandlingssenter for rusavhengige i byen Irapuato i Mexico, melder flere medier. I tillegg skal sju personer være skadd i skyting i delstaten Guanajuato. I juni ble ti menn drept på rusklinikk der..

NRK - Igår: 03:14

Valg i Venezuela holdes 6. desember

Valgkommisjonen i Venezuela har fastsatt datoen for landets parlamentsvalg til 6. desember. Opposisjonen går allerede inn for boikott.

NRK - Igår: 03:20

Truet med kjøkkenkniver på bar

En mann i 20-årene truet ansatte med kniv på en bar ved Oslo Spektrum natt til torsdag. Mannen ble overmannet av ansatte og gjester på stedet, som holdt han under kontroll til politiet kom. Det ble funnet to kjøkkenkniver på mannen, ingen ble skadet..

NRK - Igår: 04:59

Økning på 15 nye smittetilfeller

Ved midnatt var det registrert 8.902 tilfeller av koronaviruset i Norge. Det viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - Igår: 05:06

Opptellingsfeil i Moskva

Valgkommisjonen i Moskvas Ramenki-distrikt har vurdert en video fra et valglokale og avslørt feil ved stemmegivningen og opptellingen. Kommisjonen har bestemt å erklære resultatene av avstemmingen fra valglokalet som ugyldige, melder Tass..

NRK - Igår: 05:41

Ankesaken mot Krekar starter fredag

Fredag starter ankesaken mot mulla Krekar i byen Bolzano i Nord-Italia etter at han ble dømt til 12 års fengsel for terrorplanlegging. Krekars norske forsvarsadvokat Brynjar Meling, sier til TV 2 at han ikke tror det blir en snarlig løsning..

NRK - Igår: 05:50

Trump-bok får likevel trykkes

En ankedomstol i New York har besluttet at forlaget får trykke og distribuere det som skal være en avslørende bok skrevet av Donald Trumps niese, Mary Trump. Boka har blitt forsøk stanset fordi den skal være en strid om en taushetsavtale i familien..

NRK - Igår: 05:56

Mener Lerøy utrydder marked

Fiskekjøpernes Forening mener Lerøy utrydder markedet og klager selskapet inn til Konkurransetilsynet, skriver Klassekampen. Foreningen viser til at Lerøys landanlegg har gått med underskudd siste 25 åra, utenom ett, mens trålerne har svære overskudd.

NRK - Igår: 06:39

Trump: – Eg er for masker

Donald Trump seier no at han er for å bruke maske mot koronasmitte, skriv Fox Business. Tidlegare har den amerikanske presidenten nekta å bruke maske. No seier han at han vil bruke maske viss det er nødvendig, og med maske ser han ut som Lone Ranger..

NRK - Igår: 06:45

Flere studieplasser i distriktene

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum lover å opprette flere studieplasser i distriktene dersom han kommer i regjering ved valget i 2021, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt