P4 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:43

P4 - 19 Nov 19 kl. 17:05

Moxnes nektet adgang

Rødt-leder Bjørnar Moxnes ble nektet adgang på ambulanseflybasen i Kirkenes i dag.
Det selv om de ansatte i Babcock som drifter ambulanseflyene ønsket å møte ham.
Rødt er kritisk til at luftambulansen er på anbud. Moxnes sier til NRK at han aldri har opplevd å bli nektet besøk tidligere og at dette er helt uhørt..
Les mer på P4


Les mer om:
Bjørnar Moxnes, Kirkenes, Babcock, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moxnes, nektet, adgang
Dagbladet - 19 Nov 19 kl. 16:13

Moxnes nektet adgang på ambulanseflybase

Rødt-leder Bjørnar Moxnes og flere partimedlemmer slapp ikke inn for å snakke med de ansatte på ambulanseflybasen i Kirkenes..

NRK - 02 Nov 19 kl. 14:00

Moxnes krever svar fra Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever klare svar fra arbeidsminister Anniken Hauglie i Stortinget førstkommende tirsdag. Moxnes sa til partiets landsstyre i dag at han blant annet vil vite hvorfor det tok så lang tid før det ble tatt tak i situasjonen..

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje hevder de ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Ifølge Farukh Qureshi ble han og LOs valgpatrulje nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. Hverken XXL-sjef Anders Kjellen eller Power-sjef Morten Hovland kjenner seg igjen i kritikken..

P4 - 05 Nov 19 kl. 22:16

Moxnes kritisk til prioriteringer

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at Nav-alarmen gikk. Statsråden har sagt at Nav informerte om at feil praksis kan ha ført til domfellelser 30. august.

Dagbladet - 05 Nov 19 kl. 13:24

Rødt-Moxnes: - Det viktigste om Hauglies egen rolle er uavklart

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er ikke beroliget etter Anniken Hauglies (H) redegjørelse i Stortinget..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 10:03

Fallskjermtrio med base på Voss tok VM-gull

Anna Moxnes, Kristian Moxnes og Andreas Mosling sørget for norsk gulljubel..

E24 - 19 Aug 19 kl. 22:10

LO-patrulje ble nektet adgang til XXL og Power: - Virker som et problem på systemnivå

Bystyrekandidat Farukh Qureshi (Ap) ble sammen med LOs valgpatrulje mandag nektet å snakke med ansatte på XXL og Power på Alnabru. XXL-sjef Anders Kjellen kaller påstandene urimelige, mens Power-sjef Morten Hovland mener påstandene er uriktige..

VG - 16 Aug 19 kl. 13:50

Moxnes og barnehagemangfold

Bjørnar Moxnes spør i VG om det er noe galt med grunnleggende lese- og tallferdigheter i PBLs ledelse. Han spør om vi opererer med alternative fakta i spørsmålet om utviklingen i barnehagesektoren..

NRK - 16 Aug 19 kl. 08:53

Blir nektet adgang til Israel

De to demokratiske kongressmedlemmene Ilhan Omar og Rashida Tlaib nektes innreise til Israel, etter at de har støttet en palestinskledet boikott av landet, det skriver blant annet Time. De to skulle opprinnelig til Jerusalem og Vestbredden..

Dagbladet - 27 Aug 19 kl. 20:39

Sp-ordfører nektet Ap-topp adgang til eldresenter

Eldresentret heiste flagget da Sps parlamentariske leder Marit Arnstad besøkte i Sp-styrte Leka i Trøndelag i forrige uke. Men da Ap's Ingvild Kjerkol ville besøke eldresentret i januar, ble hun avvist..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Y-blokka kan rives

I dag falt dommen over Y-blokka i regjeringskvartalet. Den kan rives, har Oslo tingrett bestemt. Etter flere år med protester, tapte dermed Fortidsminneforeningen og Norske arkitekters landsforbund, mens regjeringen vant.

P4 - 1 time siden

Tre nye dødsfall

Ytterligere tre koronadødsfall er meldt inn nå i ettermiddag. To personer fra Bærum døde i helgen. Bærum kommune har ikke gitt flere opplysninger.

P4 - 45 minutter siden

SV: - En stor tabbe at det ikke blir regler mot utbytte og oppsigelser

Det er en stor tabbe at det ikke er regler mot utbytte og oppsigelser i kontantstøtte-ordningen til norsk næringsliv. Det mener SV. Med bred enighet vedtok Storginget i dag en kompensasjonsordning opp mot 50 milliarder kroner for å hjelpe norske bedrifter.

P4 - 45 minutter siden

Ny mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en tredje mann for drapsforsøk etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Fra før av er to menn i 20- og 30-årene siktet i saken. Mennene fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i dag..

P4 - 45 minutter siden

Strengere straffer i dopingsak

To av de sju mennene som i fjor ble dømt i det som omtales som norgehistoriens største dopingsak har fått dommene sine skjerpet. Den ene tiltalte dømmes til inndragning av 6,6 millioner kroner, tre millioner mer enn i tingretten, mens den andre tiltalte får skjerpet fengselsstraffen med et halvt år. I alt sju menn er dømt til fengsel i til sammen 25 år for innføring og produksjon av store mengder dopingmidler..

P4 - 45 minutter siden

Setter gjennomgang av trygdeskandale-saker på vent

På grunn av enorm pågang hos Nav som følge av koronakrisen, settes behandling av saker i trygdeskandalen på vent. Etter påske skulle Nav etter planen startet på sakene som gjaldt personer som hadde fått stans eller avslag på ytelser de kunne hatt krav på, Og det er i hovedsak i disse sakene at behandlingen utsettes, opplyser arbeids- og sosialdepartementet..

P4 - 2 timer siden

Robert Kennedys barnebarn funnet død

Robert Kennedys barnebarn, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind..

P4 - 2 timer siden

Robert Kennedys datter funnet død

Robert Kennedys datter, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind.

P4 - 2 timer siden

Solberg vil informere om videre tiltak

I dag kan avgjørelsen om skoler og barnehager skal forbli stengt etter påske falle. Statsminister Erna Solberg innkaller til en pressekonferanse klokken 16 for å informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre fremover. Det er også ventet en avklaring om hytteforbudet fortsetter, og om karantenereglene skal fastholdes.

P4 - 2 timer siden

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt