NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:48

NRK - 31 jul 22 kl. 19:55

Motorsykkelfører bekreftet død etter kollisjon i Mandal

En person er bekreftet død etter trafikkulykke på E39 ved Skogsfjorden vest for Mandal. Det var en motorsykkel og en bil som kolliderte, opplyser politiet. Fører av motorsykkelen ble bekreftet død på stedet av lege. Veien er stengt i påvente av tekniske undersøkelser. Vegtrafikksentralen har iverksatt omkjøring.
Les mer på NRK


Les mer om:
E39, Skogsfjorden, Mandal, Agder Lars Hyberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Motorsykkelfører, bekreftet, død, etter, kollisjoni , Mandal
NRK - 15 jun 22 kl. 18:39

Motorsykkelfører i 60-årene døde i trafikkulykke

Det var en motorsykkelfører i 60-årene fra Rogaland som døde etter ulykken mellom tre kjøretøyer på E39 i Lindenes onsdag formiddag. – Slik vi har fått det forklart har det vært et lite sammenstøt mellom motorsykkelen og et annet kjøretøy, som igjen har ført til at motorsykkelen har kommet over i den andre kjørebanen og frontkollidert med en møtende bil, sier operasjonsleder Linn Andresen til Fædrelandsvennen..

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. Det er ikke avklart hva slags skader MC-føreren har fått..

NRK - 17 maj 22 kl. 00:59

MC-fører kolliderte med elg på Romerike

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus med helikopter etter at han skal ha kjørt på en elg i Mauravegen ved Kopperudmoen i Nannestad, melder Øst politidistrikt. MC-føreren skal ha blitt alvorlig skadet..

NRK - 16 jun 22 kl. 02:47

MC-fører til sykehus etter ulykke i Bodø

En motorsykkelfører har kjørt av veien ved Stormyra i Bodø natt til torsdag. Føreren er fraktet til sykehus. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 05 sep 22 kl. 23:32

MC-fører til sykehus etter ulykke

Motorsykkelføreren som ble etterlyst etter en trafikkulykke i Nome i Telemark, er funnet på et sykehus der han får behandling, opplyser politiet. De skriver på Twitter at han har skader i en arm, men at skaden ikke framstår som alvorlig. Det var en bil og en motorsykkel som kolliderte ved Ulefoss..

NRK - 19 jul 22 kl. 07:12

Hardt skadd i ulykke i Oslo

En motorsykkelfører er hardt skadd etter en trafikkulykke med en motorsykkel og en bil. Alle nødetater er på stedet..

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulykke på Voss

En motorsykkelfører i 60-årene omkom i en ulykke mellom Voss og Granvin sent tirsdag kveld. Mannen har trolig kollidert med en bom ved inngangen til en tunnel. Riksveg 13 er stengt på ulykkesstedet mens det pågår tekniske undersøkelser, men det er muligheter for omkjøring på gamlevegen, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til NRK.

NRK - 18 maj 22 kl. 02:46

Omkom i MC-ulukke på Voss

Ein motorsykkelførar i 60-åra omkom i ei ulukke mellom Voss og Granvin seint tysdag kveld. Mannen har truleg kollidert med ein bom ved inngangen til ein tunnel. Riksveg 13 er stengd på ulukkesstaden medan politiet og Vegvesenet gjer tekniske undersøkingar.

NRK - 01 jul 22 kl. 08:28

Bil kolliderte med motorsykkel på Sotra

Vest politidistrikt meldte i morgontimane i dag at ein bil og ein motorsykkel hadde frontkollidert omtrent ein kilometer sør for Fjell kyrkje på Sotra i Øygarden kommune. Motorsykkelførar fekk behandling på staden, og blei deretter flydd til Haukeland sjukehus. Vedkomande skal vere medviten, men elles er det uvisst kor skadd personen er.

NRK - 06 jul 22 kl. 09:17

Motorsykkelførar kolliderte med elg

Naudetatane rykker ut til ei trafikkulykke mellom ein motorsykkel og ein elg i Åmot. Det melder politiet i Innlandet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nord Stream-operatør: Aktuelt å reparere rørledningen

En talsmann for selskapet Nord Stream AG sier de mener reparasjon på Nord Stream 1-gassrørledningen er en mulighet så snart skadeomfanget er klart. Talsmannen sier selskapet ønsker å gjennomføre en inspeksjon så snart myndighetene har lettet på adgangsrestriksjonene rundt lekkasjen utenfor Bornholm. Talspersonen ønsker ikke å kommentere kostnadene eller hvem som skal betale for en eventuell reparasjon.

NRK - 10 minutter siden

Tidligere forsvarssjef: Russland vil splitte vesten

Tidligere forsvarssjef Harald Sunde mener angrepet på Nord Stream-ledningen trolig kan ses som et forsøk fra Russland på å splitte vesten og spre usikkerhet. Dette sier han til Teknisk Ukeblad. Den tidligere forsvarssjefen sier all mistanke for angrepet mot Nord Stream-rørledningen går mot Russland.

NRK - 10 minutter siden

Støre: – Styrket mistanke om en villet handling

– Informasjonen vi har fått i dag styrker mistanken om at skadene kommer av en villet handling, sier statsminister Jonas Gahr Støre sier om skaden i gassrørledningene Nord Stream. – Vi anser situasjonen som alvorlig. – Det er avgjørende at Nato og Europa står samlet..

NRK - 15 minutter siden

KS kritisk til regjeringens nye skattepakke

Regjeringens forslag om hardere beskatning av naturressurser vil få betydelige konsekvenser for kommuneøkonomien, mener KS. – Vi er kritisk til at regjeringen vil inndra 3 milliarder kroner fra kommuner og fylkeskommuner i høyprisområdene som har inntekter fra konsesjonskraft. Disse kommunene har også fått betydelig økte strømutgifter som det burde vært tatt hensyn til.

NRK - 30 minutter siden

9-åring påkjørt – mistenkt sjåfør pågrepet etter å ha stukket fra stedet

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse .Sjåfør av bilen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på en mistenkt sjåfør.

NRK - 15 minutter siden

Forskere: Katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset. – 2022 var et katastrofalt år for de sveitsiske isbreene.

NRK - 15 minutter siden

Se Støre om beredskap

NRK - 30 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

NRK - 30 minutter siden

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com