NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:40

NRK - 16 Jul 19 kl. 02:50

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hawaii, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot teleskop, hellig, fjell
Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 22:18

Hawaiianerne protesterer mot gigant-teleskop på hellig fjell

Fjellet rommer 13 teleskop. Det fjortende teleskopet skaper protester..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:32

Demonstranter imot teleskop på Hawaii

Hundrevis av demonstranter la seg mandag ned på en vei for å hindre bygging av et teleskop på et fjell mange på Hawaii betrakter som hellig..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:51

Russisk kvinne reddet ned fra fjell

En russisk kvinne ringte i natt til AMK etter at hun hadde gått seg vill i mørk og tett skodde på et fjell i Bergen. På grunn av språket fikk hun bare sagt at hun var på et fjell, opplyser operasjonsleder Sætre til NTB. Hun ble funnet i god behold..

P4 - 07 Jun 19 kl. 05:56

Reddes ned fra fjell i Bergen

En russisk kvinne blir nå reddet ned fra et fjell i Bergen. Kvinnen tok kontakt like før klokka 02 i natt, da hun ikke lenger visste hvor hun var og slet med å finne veien ned fra et fjell i nærheten i Bergen, opplyser politiet. Kvinnen er kald og nedkjølt, men i god form..

P4 - 07 Jun 19 kl. 05:56

Russisk kvinne reddet ned fra fjell i Bergen

En russisk kvinne blir nå reddet ned fra et fjell i Bergen. Kvinnen tok kontakt like før klokka 02 i natt, da hun ikke lenger visste hvor hun var og slet med å finne veien ned fra et fjell i nærheten i Bergen, opplyser politiet. Kvinnen er kald og nedkjølt, men i god form..

VG - 09 May 19 kl. 18:00

Fjell kommune etter rabies-dødsfallet: – Familien har mye støtte

FØRDE/FJELL (VG) Elise Bergsagel, leder av psykiatrisk team i Fjell kommune, sier familien til kvinnen som døde av rabies har et godt støtteapparat rundt seg..

VG - 09 May 19 kl. 18:00

Fjell kommune etter rabies-dødsfall: – Familien har mye støtte

FØRDE/FJELL (VG) Elise Bergsagel, leder av psykiatrisk team i Fjell kommune, sier familien til kvinnen som døde av rabies har et godt støtteapparat rundt seg..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:30

Kvinne reddes ned fra fjell

Politiet har lokalisert en russisk kvinne som ringte inn natt til fredag og sa hun hadde gått seg vill i mørk og tett skodde på et fjell i Bergen. Vest politidistrikt har sendt ut mannskaper for å hente kvinnen..

NRK - 24 Jun 19 kl. 00:24

Fant døde ved fjell i India

I India har politiet funnet syv personer som omkom i et snøskred i nærheten av Indias nest høyeste fjell, og de leter fortsatt etter den åttende. Klatrerne ble meldt savnet i slutten av mai, de fleste av dem briter..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 22:19

Birgitte Kallestad (24) fra Fjell døde av rabies

Birgitte Kallestad fra Fjell døde av rabies etter å ha blitt smittet av en valp mens hun var på ferie på Filippinene, melder familien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rundt 200 syrere får forlate al-Hol

Om lag 200 syrere fikk søndag begynne reisen hjem fra al-Hol-leiren nordøst i Syria, opplyser en kurdisk tjenestemann. De syriske kurderne, som kjemper mot terrorgruppa IS, holder tusenvis av sivile og IS-slektninger i leirer for internt fordrevne..

NRK - 30 minutter siden

Valdresflye blir ikke åpnet søndag

Fylkesveg 51 Valdresflye er stengt på grunn av uvær, og blir ikke åpnet i dag. Det skriver vegtrafikksentralen. Yr.

NRK - 45 minutter siden

Fant slange i eske med undertøy

En ansatt i en sportsbutikk i Stavanger fant søndag ettermiddag en slange i en eske med boksershorts. Den ansatte fant slangen inne i en av boksershortsene, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Rapperen Juice Wrld (21) er død

Den amerikanske rapperen Juice Wrld er død, skriver TMZ. 21-åringen skal ha fått et illebefinnende på en flyplass i Chicago. Han ble sendt til sykehus der han etter kort tid døde.

NRK - 1 time siden

Uvær og glatte veier skaper utfordr

Uvær med kraftig snøfokk førte til flere stengte veier og fjelloverganger i Sør-Norge søndag. Det ble også meldt om flere trafikkulykker. Vegvesenet ber trafikanter om å kjøre forsiktig..

NRK - 1 time siden

Pågripelser etter storbrann i India

Indisk politi har pågrepet eieren og lederen for fabrikken som søndag ble rammet av en storbrann i Indias hovedstad New Delhi. 43 personer omkom i infernoet. Eieren er siktet for drap og uaktsom håndtering av brennbart materiale, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Høie om luftambulanse-krisen

Helseminister Bent Høie (H) sier han har forståelse for at halveringen i luftambulansetilbudet skaper uro i nord, og han forventer en bedring i beredskapen, skriver NTB. Babcock har satt fem ambulansefly på bakken på grunn av tekniske problemer..

NRK - 2 timer siden

1500 på minnemarkering i Tromsø

Over 1500 mennesker i Tromsø har møtted opp til minnemarkeringen etter at tre personer døde. Mandag kveld ble en kvinne i 20-årene og hennes tre døtre hentet opp livløse fra sjøen ved Fagereng i Tromsø. Den yngste jenta er livstruende skadet..

NRK - 2 timer siden

Tror 800.000 demonstrerte

Arrangørene mener 800.000 demonstrerte i Hongkong i en marsj som sammenfalt med at det er et halvt år siden demonstrasjonene startet. Folkemengden var så stor at marsjen stod tidvis stille.

NRK - 2 timer siden

Nedgang i kinesisk eksport

Kinas eksport hadde en nedgang på 1,1 prosent i november i år, sammenlignet med samme periode i fjor. Det er den fjerde måneden på rad med svekket eksport, ifølge tall fra kinesiske myndigheter som ble offentliggjort søndag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt