NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 01:17

NRK - 16 Jul 19 kl. 02:50

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hawaii, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot teleskop, hellig, fjell
Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 22:18

Hawaiianerne protesterer mot gigant-teleskop på hellig fjell

Fjellet rommer 13 teleskop. Det fjortende teleskopet skaper protester..

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:32

Demonstranter imot teleskop på Hawaii

Hundrevis av demonstranter la seg mandag ned på en vei for å hindre bygging av et teleskop på et fjell mange på Hawaii betrakter som hellig..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:51

Russisk kvinne reddet ned fra fjell

En russisk kvinne ringte i natt til AMK etter at hun hadde gått seg vill i mørk og tett skodde på et fjell i Bergen. På grunn av språket fikk hun bare sagt at hun var på et fjell, opplyser operasjonsleder Sætre til NTB. Hun ble funnet i god behold..

P4 - 07 Jun 19 kl. 05:56

Reddes ned fra fjell i Bergen

En russisk kvinne blir nå reddet ned fra et fjell i Bergen. Kvinnen tok kontakt like før klokka 02 i natt, da hun ikke lenger visste hvor hun var og slet med å finne veien ned fra et fjell i nærheten i Bergen, opplyser politiet. Kvinnen er kald og nedkjølt, men i god form..

P4 - 07 Jun 19 kl. 05:56

Russisk kvinne reddet ned fra fjell i Bergen

En russisk kvinne blir nå reddet ned fra et fjell i Bergen. Kvinnen tok kontakt like før klokka 02 i natt, da hun ikke lenger visste hvor hun var og slet med å finne veien ned fra et fjell i nærheten i Bergen, opplyser politiet. Kvinnen er kald og nedkjølt, men i god form..

VG - 09 May 19 kl. 18:00

Fjell kommune etter rabies-dødsfall: – Familien har mye støtte

FØRDE/FJELL (VG) Elise Bergsagel, leder av psykiatrisk team i Fjell kommune, sier familien til kvinnen som døde av rabies har et godt støtteapparat rundt seg..

VG - 09 May 19 kl. 18:00

Fjell kommune etter rabies-dødsfallet: – Familien har mye støtte

FØRDE/FJELL (VG) Elise Bergsagel, leder av psykiatrisk team i Fjell kommune, sier familien til kvinnen som døde av rabies har et godt støtteapparat rundt seg..

NRK - 07 Jun 19 kl. 04:30

Kvinne reddes ned fra fjell

Politiet har lokalisert en russisk kvinne som ringte inn natt til fredag og sa hun hadde gått seg vill i mørk og tett skodde på et fjell i Bergen. Vest politidistrikt har sendt ut mannskaper for å hente kvinnen..

NRK - 24 Jun 19 kl. 00:24

Fant døde ved fjell i India

I India har politiet funnet syv personer som omkom i et snøskred i nærheten av Indias nest høyeste fjell, og de leter fortsatt etter den åttende. Klatrerne ble meldt savnet i slutten av mai, de fleste av dem briter..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 22:19

Birgitte Kallestad (24) fra Fjell døde av rabies

Birgitte Kallestad fra Fjell døde av rabies etter å ha blitt smittet av en valp mens hun var på ferie på Filippinene, melder familien..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Fjerna organ med omstridd metode

Pasientar fekk organ fjerna med ny metode som ikkje var godkjent ved fleire norske sjukehus. Oslo universitetssjukehus sa metoden for organdonasjon var godkjent av helseministeren, men det var ikkje sant..

NRK - 30 minutter siden

Vil dekke til logoer på landsmøte

Volkswagen sier at de vil dekke til logoene sine, når det høyreorienterte partiet AfD skal ha landsmøte i Volkswagen Halle. – Vi tolererer ikke et AfD-møte i lokaler som synlig kan gjenkjennes som et Volkswagen-lokale, sier en ansattrepresentant..

NRK - 45 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 3 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 4 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 4 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt