P4 > Nyheter

Friday, 21 February, 15:42

P4 - 26 Jan 20 kl. 15:51

Mot snøfri rekord i Oslo

Oslo har ikke hatt snø i januar og nå går det mot snøfri rekord i hovedstaden.
For nøyaktig 30 år siden viste målingene på Blindern i Oslo null snø fram til dagens dato, og det er ikke meldt de neste dagene.
Statsmeteorolog Kristian Gislefoss til sier til NRK at dette er en del av det de venter med klimaendringene.
Over 100 andre steder i Norge går mot varmerekord i januar..
Les mer på P4


Les mer om:
Blindern, Oslo, Kristian Gislefoss, NRK, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot snøfri, rekordi , Oslo
NRK - 26 Jan 20 kl. 14:55

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

E24 - 17 Jan 20 kl. 16:30

Oslo Børs avsluttet uken med ny rekord

For første gang på 16 måneder klarte Hovedindeksen på Oslo Børs å slå rekord fredag..

P4 - 30 Dec 19 kl. 16:48

Spør lyst børsår i 2020

Oslo Børs legger bak seg et godt år. Hovedindeksen steg hele 17 prosent til 931 poeng i 2019, som nesten er rekord. Selskapene på Oslo Børs har også satt ny rekord i utbytteutbetaling i år på 108 milliarder kroner.

P4 - 19 Oct 19 kl. 14:16

Ingebritgsen med gate-rekord

Jakob Ingebrigtsen satte i ettermiddag norsk rekord på 10.000 meter gateløp. 19-åringen brukte 27 minutter og 53 sekunder på å løpe en mil i gatene i Hole i Buskerud i dag.

VG - 01 Oct 19 kl. 16:56

Amalie Iuel klinte til med norsk rekord i forsøksheatet

DOHA/OSLO (VG) Amalie Iuel brøt hundredelsforbannelsen og tok seg videre til semifinale i VM i Doha. Samtidig satte hun ny norsk rekord med tiden 54.72..

P4 - 06 Nov 19 kl. 07:24

Ny rekord i sjømateksporten

Det spises enda mer norsk sjømat ute i verden. I oktober eksporterte Norge 291.000 tonn sjømat for 10,9 milliarder kroner i oktober - det er ny rekord.

VG - 01 Oct 19 kl. 16:56

Amalie Iuel til VM-semifinale med norsk rekord: - Endelig stang inn

DOHA/OSLO (VG) Amalie Iuel (25) brøt hundredelsforbannelsen og tok seg videre til semifinale i VM i Doha. Samtidig satte hun norsk rekord på 400 meter hekk med tiden 54.72.

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 15:16

Ny snøfri rekord i Oslo

Aldri før har januar måned vært snøfri så lenge. Hvis det ikke kommer snø neste uke, vil dette bli den første snøfrie januar i Oslo..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 22:19

Turndronningen satte VM-rekord

Turneren Simone Biles vant søndag sitt 19. VM-gull og sin 25. VM-medalje totalt.

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 12:25

Satte ny norsk rekord og tok seg til EM-finale

Tomoe Zenimoto Hva tok seg greit til finalen på 200 m medley med å forbedre sin egen norske rekord. Den nye rekorden lyder på 1.53,74..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Stadig flere på uføretrygd

Antall uføretrygdede i Norge fortsetter å øke. I januar var det 1.100 flere som mottok uføretrygd enn det var i desember.

P4 - 1 time siden

Fire femåringer savnet

Fire fem år gamle barn er savnet fra en barnehage på Fagerstrand i Akershus. Nødetatene er på vei. Politiet ønsker tips fra publikum.

P4 - 3 timer siden

Flere reiser til Svalbard

Mange flere utenlandske turister reiser til Svalbard. Fra 2015 til i fjor økte antall overnattinger med 30 prosent, og utlendinger sto for over 80 prosent av økningen. Til sammen var det i fjor rundt 166.

P4 - 2 timer siden

– Vil ikke svekke forholdet til Russland

– Forholdet mellom Norge og Russland vil ikke svekkes som følge av konflikten rundt Svalbard-traktaten. Det tror Russland-ekspert Iver Neumann. Russland gikk denne uken hardt ut mot Norge, som de hevder bryter den 100 år gamle traktaten.

P4 - 3 timer siden

Kan ha funnet graven til Romulus

Italienske arkeologer er oppspilte i dag - de kan ha funnet graven til Romulus. Han var - ifølge myten - Romas grunnlegger, sammen med sin tvillingbror Remus. Enda mer mytisk er påstanden om at de var sønner av guden Mars og ble oppdratt av en ulv.

P4 - 3 timer siden

Avtale mellom USA og Taliban

Det er opnådd enighet mellom USA og Taliban. USAs utenriksminister Mike Pompeo skriver på Twitter nå i ettermiddag at partene, etter tiår med konflikt, har kommet til en avtale som innebærer kraftig nedgang i volden i Afghanistan. Avtalen skal signeres 29.

P4 - 3 timer siden

Saksøker tidligere banksjef

Et belgisk rådgivningsfirma har på vegne av 155 investorer - deriblant Oljefondet - gått til sak mot norske Thomas Borgen, som tidligere var toppsjef i Danske Bank. Det er rettet et personlig krav mot nordmannen på nærmere 3,7 milliarder kroner, ifølge danske Børsen. Borgen ledet Danske Bank under hvitvaskingsskandalen i Estland.

P4 - 2 timer siden

Kapp-saken ferdig etterforsket

Politiet er nå ferdig med etterforskningen av drapet på 15-åringen som ble funnet kritisk skadd i en bolig på Kapp i Innlandet i oktober i fjor. Politiets innstilling er nå oversendt statsadvokaten, men politiet vil ikke kommentere innholdet. 15-åringens far er siktet for drapet.

P4 - 4 timer siden

Skal undersøke skredområde

Sysselmannen på Svalbard skal i løpet av dagen reise ut for å undersøke området der to tyske turister døde i snøskred på Fridtjovbreen i går. Han sier til NTB at de ønsker å få overblikk over fjellsiden, hvor snøen har kommet fra og dokumentere åstedet. Tyskerne var i et følge med fem turister og to guider i et russisk turselskap.

P4 - 4 timer siden

14 års fengsel for drap på Skedsmo

En mann i 30-årene er dømt til fengsel i 14 år for blant annet drap. Han helte rødsprit og tente på sin bevegelseshemmede kamerat på Skedsmo i november 2018. Det oppsto brann, og to personer måtte rømme fra flammene.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt