NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 09:03

NRK - 26 Jan 20 kl. 14:55

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt. Januar har ofte lave temperaturer og store mengder snø. Men Oslo har til nå vært preget av plussgrader og mildvær..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot snøfri, rekordi , Oslo
E24 - 17 Jan 20 kl. 16:30

Oslo Børs avsluttet uken med ny rekord

For første gang på 16 måneder klarte Hovedindeksen på Oslo Børs å slå rekord fredag..

P4 - 26 Jan 20 kl. 15:51

Mot snøfri rekord i Oslo

Oslo har ikke hatt snø i januar og nå går det mot snøfri rekord i hovedstaden. For nøyaktig 30 år siden viste målingene på Blindern i Oslo null snø fram til dagens dato, og det er ikke meldt de neste dagene. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss til sier til NRK at dette er en del av det de venter med klimaendringene.

P4 - 30 Dec 19 kl. 16:48

Spør lyst børsår i 2020

Oslo Børs legger bak seg et godt år. Hovedindeksen steg hele 17 prosent til 931 poeng i 2019, som nesten er rekord. Selskapene på Oslo Børs har også satt ny rekord i utbytteutbetaling i år på 108 milliarder kroner.

P4 - 19 Oct 19 kl. 14:16

Ingebritgsen med gate-rekord

Jakob Ingebrigtsen satte i ettermiddag norsk rekord på 10.000 meter gateløp. 19-åringen brukte 27 minutter og 53 sekunder på å løpe en mil i gatene i Hole i Buskerud i dag.

VG - 01 Oct 19 kl. 16:56

Amalie Iuel klinte til med norsk rekord i forsøksheatet

DOHA/OSLO (VG) Amalie Iuel brøt hundredelsforbannelsen og tok seg videre til semifinale i VM i Doha. Samtidig satte hun ny norsk rekord med tiden 54.72..

P4 - 06 Nov 19 kl. 07:24

Ny rekord i sjømateksporten

Det spises enda mer norsk sjømat ute i verden. I oktober eksporterte Norge 291.000 tonn sjømat for 10,9 milliarder kroner i oktober - det er ny rekord.

VG - 01 Oct 19 kl. 16:56

Amalie Iuel til VM-semifinale med norsk rekord: - Endelig stang inn

DOHA/OSLO (VG) Amalie Iuel (25) brøt hundredelsforbannelsen og tok seg videre til semifinale i VM i Doha. Samtidig satte hun norsk rekord på 400 meter hekk med tiden 54.72.

Aftenposten - 26 Jan 20 kl. 15:16

Ny snøfri rekord i Oslo

Aldri før har januar måned vært snøfri så lenge. Hvis det ikke kommer snø neste uke, vil dette bli den første snøfrie januar i Oslo..

Aftenposten - 13 Oct 19 kl. 22:19

Turndronningen satte VM-rekord

Turneren Simone Biles vant søndag sitt 19. VM-gull og sin 25. VM-medalje totalt.

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 12:25

Satte ny norsk rekord og tok seg til EM-finale

Tomoe Zenimoto Hva tok seg greit til finalen på 200 m medley med å forbedre sin egen norske rekord. Den nye rekorden lyder på 1.53,74..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Fjerde dødsfall i Italia

Den italienske radiokanalen Rai Radio melder at det no er fire personar som er døde av det nye koronaviruset, ifølge Reuters. Også i Iran er det no fleire døde, der har viruset til saman tatt livet av tolv personar, melder iransk statleg TV..

NRK - 15 minutter siden

Første smittedøme i Afghanistan

Afghanistan melder om det første døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge AFP..

NRK - 15 minutter siden

Framleis karantene i Wuhan

Kinesiske styresmakter trekker tilbake avgjerda om å la friske personar forlate Wuhan..

NRK - 45 minutter siden

Tilset færre sommarvikarar

Norske bedrifter vil tilsette færre sommarvikarar i år enn før, og færre unge vil lykkast med å få sommarjobb, trur organisasjonen Virke. Det er store kull og mange som søker jobb, og nokre seier at dei ikkje eingong får svar på søknadane sine..

NRK - 1 time siden

Korona-smitte i to nye land

Bahrain og Kuwait har registrert de første smittetilfellene av covid-19-viruset, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran...

NRK - 1 time siden

Seks drepne i flyangrep i Syria

Seks personar frå militsgrupper som støttar Iran i Syria vart drepne i israelsk luftangrep nær Damaskus i natt, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 1 time siden

Sjå politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Statsministeren i Malaysia går av

Statsministeren i Malaysia har levert eit avskjedsbrev til kongen, ifølge Al Jazeera. Han går av etter ein periode med uro i regjeringa..

NRK - 1 time siden

Trump har kome fram til India

Trump har kome fram til India, der han er på sitt første offisielle besøk. Han skal vere der i to dagar..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsmiljølova for yrkesdykkarar

Arbeidstilsynet ber regjeringa om at arbeidsmiljølova må gjelde for dei om lag 700 yrkesdykkarane som jobbar innanskjærs i Noreg, skriv Dagbladet. Yrkesdykkarar har frykta at regelendringar ville føre til fleire ulykker og endra arbeidsforhold..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt