E24 > Økonomi

Fredag, 30 Oktober, 12:09

E24 - 22 sep. 20 kl. 15:43

Mot innspurt i meklingen for over 13.000 elektrikere

Det drar seg til i elektrikermeklingen. Hvis El og IT Forbundet ikke er enige med arbeidsgiverne innen midnatt, kan 5.500 elektrikere bli tatt ut i streik..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
El, IT Forbundet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot innspurti , meklingen, for, over, 13.000, elektrikere
P4 - 23 sep. 20 kl. 05:15

Enighet i meklingen i elektrofagene

Det blir ikke streik i elfaget. EL og IT Forbundet ble i natt enige med arbeidsgiverorganisasjonen Nelfo om lønns- og arbeidsvilkårene til drøyt 13.000 elektrikere.

E24 - 30 sep. 20 kl. 13:57

Partene i busstreiken har gjenopptatt meklingen

Samtidig som meklingen foregår, fortsetter streiken som vanlig..

E24 - 30 sep. 20 kl. 13:57

Meklingen mellom partene i gang igjen

Streiken fortsetter som vanlig, samtidig som partene startet meklingen klokken 14..

E24 - 07 okt. 20 kl. 05:39

Enighet i meklingen i kjøttindustrien

Det er oppnådd enighet i meklingen mellom Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og NHO Mat og Drikke. Dermed blir det ingen streik..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 05:39

Enighet i meklingen i kjøttindustrien

Det er oppnådd enighet i meklingen mellom Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og NHO Mat og Drikke. Dermed blir det ingen streik..

NRK - 14 okt. 20 kl. 23:59

Meklingen i staten fortsetter

Meklingen for ansatte i staten fortsetter etter midnatt, melder LO Stat på sine hjemmesider. Mer enn 1000 statsansatte kan bli tatt ut i streik fra torsdag morgen, dersom ikke partene kommer til enighet..

NRK - 24 okt. 20 kl. 05:56

Meklingen pågår fortsatt

Meklingen mellom Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv om Riksavtalen fortsetter seks timer på overtid lørdag morgen, etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt. Dersom partene ikke blir enige kan 800 hotellansatte bli tatt ut i streik lørdag..

P4 - 24 okt. 20 kl. 10:36

Ingen hotellstreik

Hotellstreiken er avblåst. Partene i meklingen har ti timer på overtid klart å bli enige om en ny tariffavtale. Avtalen innebærer et generelt tillegg på 50 øre per time, og alle minstelønnssatser øker med 1,40 kroner fra 1.

Aftenposten - 24 okt. 20 kl. 08:23

«Drit i taktikken. Det er bare å peise på»

KOMMENTAR: Sitatet over er stjålet fra Haugesund-trener Jostein Grindhaug. Det kan være litt av nøkkelen i Starts innspurt i Eliteserien, skriver sportsleder Pål Wollebæk Jørgensen..

VG - 18 okt. 20 kl. 16:28

Brexit-ekspert tror ikke det blir avtale

Det er innspurt i brexit-forhandlingene og uforsonlige fronter tyder på at EU og Storbritannia neppe blir enige om en avtale innen fristen, ifølge en brexit-ekspert..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Scana med sterkt kvartal

Scana ASA fikk et resultat før skatt på 15 millioner kroner i tredje kvartal. Det er 50 prosent opp sammenlignet med samme periode i fjor..

E24 - 30 minutter siden

Eurosonens økonomi med rekordvekst i tredje kvartal

Eurosonens økonomi har aldri vokst like kraftig som i forrige kvartal. Men en ny mulig nedstenging truer, og Den europeiske sentralbanken har allerede signalisert nye grep..

E24 - 1 time siden

Ekspert mener 100-millionerssvindelen kunne vært unngått

Sikkerhetsekspert reagerer på at Norfund kunne bli rundlurt for 100 millioner under to år etter at syv millioner fondet skulle få tilbakebetalt ble stjålet fra selskap i Afrika. Falske e-poster var tilsynelatende en metode i begge tilfellene..

E24 - 1 time siden

Nær halvering for Petoro så langt i år

Statens oljeselskap har så langt i år overført 22,5 milliarder kroner mindre til Oljefondet enn i samme periode i fjor..

E24 - 1 time siden

Fosser inn i laksebransjen: Kjøper tallknusere fra Kristiansund

Gründer Lars Liabø, ansatte og lokale investorer casher inn flere titalls millioner når analysebyrået Kontali selges til Arendals Fossekompani..

E24 - 1 time siden

Mistanke om koronasmitte på Equinor-plattform

En ansatt på Oseberg feltsenter er mistenkt smittet av korona. En rekke personer på plattformen er satt i karantene..

E24 - 2 timer siden

EU-sjef: God fremdrift i brexitforhandlinger

Det er god fremdrift i forhandlingene om forholdet mellom EU og Storbritannia, sier EU-kommisjonens leder, men to vanskelige områder er fortsatt uløst..

E24 - 3 timer siden

Aksjesmell for børsnykommere: – Blir veldig trangt i døren

Bølgen av nye selskaper gikk rett til værs på Merkur-børsen, men de som kom sist til festen har gått på en aksjesmell, og avkastningen etter noteringen er i minus for årets børsdebutanter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt