P4 > Nyheter

Saturday, 23 June, 13:51

P4 - 07 Dec 17 kl. 05:55

Mot flertall for avvikling av Norgerhaven

Det nærmer seg et flertall i Stortinget for å avvikle ordningen med å leie fengselsplasser i Nederland.
Norge leier nå 242 plasser plasser i fengselet Norgerhaven gjennom en midlertidig ordning for å få ned soningskøen i Norge.
SV forsøker nå å samle opposisjonen for å stoppe ordningen som de mener går utover menneskerettigheter, skriver Dagsavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Nederland, Norgerhaven, Norge, Dagsavisen

Dele artikeln

33 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot flertall, for, avviklingav , Norgerhaven
Dagbladet - 26 Feb 18 kl. 06:10

Flertallet støtter avvikling av pelsdyrnæringen

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling. .

NRK - 14 Jan 18 kl. 18:16

Fortviler over avvikling

Pelsdyrbønder fortviler over at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. – Dette er veldig alvorlig, og vi er svært skuffet over å bli ofret på denne måten, sier styreleder i Norges Pelsdyralslag, Bertran Trane Skadsem..

P4 - 11 Dec 17 kl. 16:14

Venstre støtter likevel fengsel i Nederland

Venstre angrer på at de ville trekke seg ut av fengselsavtalen med Nederland. Første arbeidsdag etter at Venstre annonserte at de går inn i regjeringsforhandlinger med Frp og Høyre, har de trukket støtten til forslaget om å avvikle de norske soningsplassene i Norgerhaven fengsel, melder VG. Dermed er det ikke lenger flertall i Stortinget for å avslutte fengselsavtalen..

NRK - 26 Feb 18 kl. 03:06

Støtter avvikling av pelsdyrnæring

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling gjort av Sentio for Nationen. 52 prosent mener at det er riktig, mens 38 prosent svarer nei. Resten svarer «vet ikke»..

VG - 26 Feb 18 kl. 07:28

Flertallet støtter avvikling av pelsdyrnæringen

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling. .

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 06:15

Rødgrønt flertall på ny måling

De rødgrønne får flertall på junimålingen til Avisenes Nyhetsbyrå. Men om Arbeiderpartiet skal få flertall i Stortinget, trenger de støtte fra MDG og Rødt..

P4 - 21 Dec 17 kl. 20:16

Mot flertall for selvstendig Catalonia

Det går mot et flertall for et selvstendig Catalonia. Valgdagsmålingene fra regionvalget nå i dag viser at partier som ønsker et Catalonia løsrevet fra Spania ser ut til å få rent flertall, melder Reuters. Valgdeltagelsen ser ut til å bli rekordhøy på over 68 prosent..

P4 - 10 Oct 17 kl. 22:42

Flertall for å kutte HRS-støtte

Det er nå flertall for å kutte millionstøtten til islamkritiske Human Rights Service, HRS. Venstre og KrF vil ikke lenger gi statsstøtte, og sørger for flertall sammen med Ap, SV og Senterpartiet, melder Aftenposten. HRS ble sist kritisert i forrige uke etter at de oppfordret folk til å dele bilder av «den kulturelle revolusjonen» i Norge..

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:20

Går mot egg-løsning

Seks fylkeslag i Høyre har klare flertall for eggdonasjon og foreløpig sier ingen nei. Det skriver Vårt Land som har snakket med samtlige fylkeslag i Høyre. Tre har vedtatt ja-resolusjoner med knapt flertall mens tre anslår at de er delt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Opphevet alkoholforbud

Det er lov å drikke alkohol på Unge Høyres landsmøte nå i helgen..

P4 - 1 time siden

20 år siden mirakelet i Marseille

I dag, St.Hans aften er det 20 år siden Norge slo Brasil i fotball-VM..

P4 - 1 time siden

Unge Høyre vil legalisere noen stoffer

Unge Høyre ønsker å legalisere lettere narkotiske stoffer. Det ble klart på ungdomspartiets landsmøte på Gardermoen i ettermiddag. Samtidig stemte landsmøtet, med to stemmers margin, ned et forslag om å legalisere all narkotika.

P4 - 1 time siden

Drapssiktet samarbeider med politiet

Mannen som er siktet for drapet på Marie-Louise Bendiktsen i Sjøvegan i Troms i 1998, vil samarbeide og la seg avhøre av politiet. Hans forsvarer, Thomas Hansen, sier til NRK at mannen håper å bli sjekket ut av saken så fort som mulig. Det var onsdag denne uken at den utenlandske statsborgeren ble pågrepet for drapet, da han ankom Oslo lufthavn.

P4 - 1 time siden

Flere sauer funnet døde

Flere sauer er nå funnet døde etter ulveangrep nord i Østerdalen. Siden i går kveld er 23 sauer tatt av ulv i Rendalen, skriver Østlendingen. Dermed er over 150 sauer bekreftet drept av ulv den siste tiden.

P4 - 1 time siden

- Ikke tegn til skudd

Det er ikke tegn til at det ble avfyrt skudd da politisjasjonen på Stovner i Oslo ble utsatt for hærverk i natt. En mann ble pågrepet, og politiet fant et våpen og skarp ammunisjon ikke langt fra ham. Et vindu og et overvåkingskamera ble ødelagt, men ingen personer ble skadd..

P4 - 1 time siden

Demonstrasjoner to år etter Brexit-avstemningen

Det er nå i ettermiddag store demonstrasjoner i London, på dagen to år etter at britene stemte for utmelding fra EU. Innen 29. mars neste år skal Storbritannia være være utmeldt av unionen..

P4 - 2 timer siden

Bensinstasjonen ranet

En mann er pågrepet etter at en bensinstasjon på Minnesund i Askershus ble ranet i formiddag. Gjerningsmannen skal ifølge politiet ha truet betjeningen med et stikkvåpen. Det er usikkert om han fikk med seg noe penger.

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for drapsforsøk

En mann må neste uke møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha forsøkt å drepe samboeren på en balkong på Torshov. Ifølge tiltalen skal mannen i 40-årene har brukt vold mot kvinnen, og ha forsøkt å løfte eller fra henne over rekkverket. Han er også tiltalt for drapstrusler mot en nabo som grep inn.

P4 - 2 timer siden

Nordmann venter på dom i Singapore

Nordmannen som er dømt til ett års fengsel og tre stokkeslag i Singapore, vet fortsatt ikke om den fysiske avtraffelsen vil bli gjennomført. Den 49 år gamle mannen er dømt for beføling av en bevisstløs kvinne da han var på jobbreise i Singapore i august i fjor. Han har erkjent straffskyld, men venter nå på at anken hans blir behandlet, skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt