P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 07 Dec 17 kl. 05:55

Mot flertall for avvikling av Norgerhaven

Det nærmer seg et flertall i Stortinget for å avvikle ordningen med å leie fengselsplasser i Nederland.
Norge leier nå 242 plasser plasser i fengselet Norgerhaven gjennom en midlertidig ordning for å få ned soningskøen i Norge.
SV forsøker nå å samle opposisjonen for å stoppe ordningen som de mener går utover menneskerettigheter, skriver Dagsavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Nederland, Norgerhaven, Norge, Dagsavisen

Dele artikeln

43 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot flertall, for, avviklingav , Norgerhaven
P4 - Igår: 16:14

Venstre støtter likevel fengsel i Nederland

Venstre angrer på at de ville trekke seg ut av fengselsavtalen med Nederland. Første arbeidsdag etter at Venstre annonserte at de går inn i regjeringsforhandlinger med Frp og Høyre, har de trukket støtten til forslaget om å avvikle de norske soningsplassene i Norgerhaven fengsel, melder VG. Dermed er det ikke lenger flertall i Stortinget for å avslutte fengselsavtalen..

P4 - 10 Oct 17 kl. 22:42

Flertall for å kutte HRS-støtte

Det er nå flertall for å kutte millionstøtten til islamkritiske Human Rights Service, HRS. Venstre og KrF vil ikke lenger gi statsstøtte, og sørger for flertall sammen med Ap, SV og Senterpartiet, melder Aftenposten. HRS ble sist kritisert i forrige uke etter at de oppfordret folk til å dele bilder av «den kulturelle revolusjonen» i Norge..

P4 - 08 Oct 17 kl. 21:04

- Flertall for å øke fedrekvoten

Et flertall på Stortinget er nå for å øke fedrekvoten. Tirsdag vil Arbeiderpartiet fremme forslag om at kvoten økes fra 10 til 14 uker. Senterpartiet og SV bekrefter at de vil støtte forslaget, og ifølge Aftenposten vil også Venstre gjøre det, og dermed får det flertall, skriver avisen.

P4 - 09 Sep 17 kl. 22:49

Knapt borgerlig flertall i TV 2-måling

Det er et knapt borgerlig flertall på TV2s nyeste meningsmåling. I målingen er Venstre igjen over sperregrensen på 4 prosent. Partiet går fram med 0,8 prosentpoeng til 4,6 prosent og sikrer dermed flertall for de borgerlige partiene.

NRK - 05 Sep 17 kl. 20:53

Forlenger Nederland-avtale

Norge har forlenget avtalen om leie av plasser i Norgerhaven fengsel i Nederland fram til oktober 2019, opplyser justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) til Nettavisen..

Aftenposten - 07 Aug 17 kl. 21:15

– Med Venstre over sperregrensen har Erna flertall. Med Venstre under sperregrensen har Jonas flertall.

Trine Skei Grande avlyste sommerferien for 4580 kilometer på turné i elbil. Nå håper hun de dårlige målingene skal mobilisere velgere som vil redde Venstre og borgerlig flertall..

Hegnar.no - 06 Sep 17 kl. 05:58

Regjeringen forlenger fengselsavtale med Nederland

Norge har forlenget avtalen om leie av plasser i Norgerhaven fengsel i Nederland fram til oktober 2019, opplyser justisminister Per-Willy Amundsen (Frp)..

NRK - 28 Nov 17 kl. 11:04

NTB: Flertall for helikopterstøtte

Etter det NTB erfarer er det flertall på Stortinget for å sikre helikopterkapasitet til Hæren i Nord-Norge, ved basen på Bardufoss..

P4 - 30 Nov 17 kl. 14:28

Flertall for fysisk aktivitet

Det er nå flertall på Stortinget for mer fysisk aktivitet. KrF sikrer opposisjonen flertall for minst en times fysisk aktivitet daglig i grunnskolen. Sammen med SV, Sp og Ap ber de regjeringen fremme sak for Stortinget om en slik ordning..

Hegnar.no - 10 Sep 17 kl. 07:19

Borgerlig flertall i TV 2-måling

Den borgerlige siden får knappest mulig flertall i den siste meningsmålingen før valget som TV 2 har fått gjennomført..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt