P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 16:43

P4 - 07 Dec 17 kl. 05:55

Mot flertall for avvikling av Norgerhaven

Det nærmer seg et flertall i Stortinget for å avvikle ordningen med å leie fengselsplasser i Nederland.
Norge leier nå 242 plasser plasser i fengselet Norgerhaven gjennom en midlertidig ordning for å få ned soningskøen i Norge.
SV forsøker nå å samle opposisjonen for å stoppe ordningen som de mener går utover menneskerettigheter, skriver Dagsavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Nederland, Norgerhaven, Norge, Dagsavisen

Dele artikeln

33 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot flertall, for, avviklingav , Norgerhaven
NRK - 14 Jan 18 kl. 18:16

Fortviler over avvikling

Pelsdyrbønder fortviler over at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. – Dette er veldig alvorlig, og vi er svært skuffet over å bli ofret på denne måten, sier styreleder i Norges Pelsdyralslag, Bertran Trane Skadsem..

P4 - 11 Dec 17 kl. 16:14

Venstre støtter likevel fengsel i Nederland

Venstre angrer på at de ville trekke seg ut av fengselsavtalen med Nederland. Første arbeidsdag etter at Venstre annonserte at de går inn i regjeringsforhandlinger med Frp og Høyre, har de trukket støtten til forslaget om å avvikle de norske soningsplassene i Norgerhaven fengsel, melder VG. Dermed er det ikke lenger flertall i Stortinget for å avslutte fengselsavtalen..

P4 - 21 Dec 17 kl. 20:16

Mot flertall for selvstendig Catalonia

Det går mot et flertall for et selvstendig Catalonia. Valgdagsmålingene fra regionvalget nå i dag viser at partier som ønsker et Catalonia løsrevet fra Spania ser ut til å få rent flertall, melder Reuters. Valgdeltagelsen ser ut til å bli rekordhøy på over 68 prosent..

P4 - 10 Oct 17 kl. 22:42

Flertall for å kutte HRS-støtte

Det er nå flertall for å kutte millionstøtten til islamkritiske Human Rights Service, HRS. Venstre og KrF vil ikke lenger gi statsstøtte, og sørger for flertall sammen med Ap, SV og Senterpartiet, melder Aftenposten. HRS ble sist kritisert i forrige uke etter at de oppfordret folk til å dele bilder av «den kulturelle revolusjonen» i Norge..

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:20

Går mot egg-løsning

Seks fylkeslag i Høyre har klare flertall for eggdonasjon og foreløpig sier ingen nei. Det skriver Vårt Land som har snakket med samtlige fylkeslag i Høyre. Tre har vedtatt ja-resolusjoner med knapt flertall mens tre anslår at de er delt.

P4 - 08 Oct 17 kl. 21:04

- Flertall for å øke fedrekvoten

Et flertall på Stortinget er nå for å øke fedrekvoten. Tirsdag vil Arbeiderpartiet fremme forslag om at kvoten økes fra 10 til 14 uker. Senterpartiet og SV bekrefter at de vil støtte forslaget, og ifølge Aftenposten vil også Venstre gjøre det, og dermed får det flertall, skriver avisen.

P4 - 08 Feb 18 kl. 08:09

Flertall for regjeringspartiene i ny måling

Det er flertall for regjeringspartiene i en ny meningsmåling gjort for TV2. Fortsatt er Høyre landets største parti, tross en tilbakegang på 1,4 prosentpoeng til 29,1 prosent. Dermed ville Høyre, Frp og Venstre fått 87 mandater og flertall, dersom dette var et valgresultat.

NRK - 15 Jan 18 kl. 17:43

Se Dagsnytt 18

Et av temaene i dagens sending er avvikling av pelsdyrnæringen.

P4 - 09 Sep 17 kl. 22:49

Knapt borgerlig flertall i TV 2-måling

Det er et knapt borgerlig flertall på TV2s nyeste meningsmåling. I målingen er Venstre igjen over sperregrensen på 4 prosent. Partiet går fram med 0,8 prosentpoeng til 4,6 prosent og sikrer dermed flertall for de borgerlige partiene.

NRK - 05 Sep 17 kl. 20:53

Forlenger Nederland-avtale

Norge har forlenget avtalen om leie av plasser i Norgerhaven fengsel i Nederland fram til oktober 2019, opplyser justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) til Nettavisen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 45 minutter siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 2 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 2 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 3 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 2 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 4 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 3 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 5 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..

P4 - 5 timer siden

140 raketter avfyrt i Syria

Minst 140 raketter skal ha blitt avfyrt mot opprørskontrollerte Øst-Ghouta i Syria i natt. Det opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. I følge gruppen ble minst tre sivile drept og 12 såret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt