P4 > Nyheter

Sunday, 23 September, 04:53

P4 - 07 Dec 17 kl. 05:55

Mot flertall for avvikling av Norgerhaven

Det nærmer seg et flertall i Stortinget for å avvikle ordningen med å leie fengselsplasser i Nederland.
Norge leier nå 242 plasser plasser i fengselet Norgerhaven gjennom en midlertidig ordning for å få ned soningskøen i Norge.
SV forsøker nå å samle opposisjonen for å stoppe ordningen som de mener går utover menneskerettigheter, skriver Dagsavisen..
Les mer på P4


Les mer om:
Stortinget, Nederland, Norgerhaven, Norge, Dagsavisen

Dele artikeln

33 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mot flertall, for, avviklingav , Norgerhaven
Dagbladet - 26 Feb 18 kl. 06:10

Flertallet støtter avvikling av pelsdyrnæringen

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling. .

NRK - 14 Jan 18 kl. 18:16

Fortviler over avvikling

Pelsdyrbønder fortviler over at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen. – Dette er veldig alvorlig, og vi er svært skuffet over å bli ofret på denne måten, sier styreleder i Norges Pelsdyralslag, Bertran Trane Skadsem..

P4 - 11 Dec 17 kl. 16:14

Venstre støtter likevel fengsel i Nederland

Venstre angrer på at de ville trekke seg ut av fengselsavtalen med Nederland. Første arbeidsdag etter at Venstre annonserte at de går inn i regjeringsforhandlinger med Frp og Høyre, har de trukket støtten til forslaget om å avvikle de norske soningsplassene i Norgerhaven fengsel, melder VG. Dermed er det ikke lenger flertall i Stortinget for å avslutte fengselsavtalen..

NRK - 26 Feb 18 kl. 03:06

Støtter avvikling av pelsdyrnæring

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling gjort av Sentio for Nationen. 52 prosent mener at det er riktig, mens 38 prosent svarer nei. Resten svarer «vet ikke»..

VG - 26 Feb 18 kl. 07:28

Flertallet støtter avvikling av pelsdyrnæringen

Et flertall av befolkningen er enige med regjeringen om at det er riktig å forby norsk pelsdyroppdrett, ifølge en meningsmåling. .

Hegnar.no - 14 Jun 18 kl. 06:15

Rødgrønt flertall på ny måling

De rødgrønne får flertall på junimålingen til Avisenes Nyhetsbyrå. Men om Arbeiderpartiet skal få flertall i Stortinget, trenger de støtte fra MDG og Rødt..

P4 - 21 Dec 17 kl. 20:16

Mot flertall for selvstendig Catalonia

Det går mot et flertall for et selvstendig Catalonia. Valgdagsmålingene fra regionvalget nå i dag viser at partier som ønsker et Catalonia løsrevet fra Spania ser ut til å få rent flertall, melder Reuters. Valgdeltagelsen ser ut til å bli rekordhøy på over 68 prosent..

P4 - 10 Oct 17 kl. 22:42

Flertall for å kutte HRS-støtte

Det er nå flertall for å kutte millionstøtten til islamkritiske Human Rights Service, HRS. Venstre og KrF vil ikke lenger gi statsstøtte, og sørger for flertall sammen med Ap, SV og Senterpartiet, melder Aftenposten. HRS ble sist kritisert i forrige uke etter at de oppfordret folk til å dele bilder av «den kulturelle revolusjonen» i Norge..

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:20

Går mot egg-løsning

Seks fylkeslag i Høyre har klare flertall for eggdonasjon og foreløpig sier ingen nei. Det skriver Vårt Land som har snakket med samtlige fylkeslag i Høyre. Tre har vedtatt ja-resolusjoner med knapt flertall mens tre anslår at de er delt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt