NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:19

NRK - 27 jan. 21 kl. 16:44

Moria-asylsøkjarar vert snart henta

Dei 50 asylsøkjarane som regjeringa av avgjort skal få komme til Noreg blir snart henta. Koronapandemien har gjort det praktiske utfordrande, men asylsøkjarane kjem samla eller puljevis i løpet av første halvdel av februar. Det opplyser UDI til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, UDI, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Moria-asylsøkjarar, vertsnart , henta
NRK - 20 feb. 21 kl. 15:00

Første asylsøkarar inn i USA

Eit første busslast med asylsøkjarar kryssa fredag grensa til USA etter at president Joe Biden oppheva regelen om at dei måtte venta i Mexico. Gruppa med 25 asylsøkjarar køyrde inn i USA frå Tijuana, og vart følgde av representantar for FN..

NRK - 11 jan. 21 kl. 23:12

Norsk politi i Hellas

Eit team frå Politiets utlendingseining (PU) er no på plass i Athen for å møte dei 50 asylsøkjarane som er plukka ut til å bli henta til Noreg frå Moria-leiren. Jobben til PU-teamet er å undersøkje og kartlegge identiteten til asylsøkjarane..

Klartale - Igår: 14:20

Hit flytter asylsøkerne fra Moria

Sju familier fra Syria kommer til Norge i dag (onsdag). Ventetiden i flyktningleiren i Moria i Hellas er over..

VG - Igår: 18:14

Syriske asylsøkerne fra Moria-leiren har landet i Norge

Tusenvis av mennesker måtte flykte fra storbrannen på den beryktede Moria-leiren i september. Nå har 35 av dem landet på Oslo Lufthavn..

NRK - 12 jan. 21 kl. 11:13

Har henta opp «svart boks»

Dykkarane som har leita gjennom vrakrestane av det indonesiske passasjerflyet, har henta opp ei av dei sokalla svarte boksane, skriv AP. Dette er ein ferdskrivar som registrerer tale og anna data. 62 menneske var om bord då flyet styrta i Javasjøen..

E24 - 27 jan. 21 kl. 13:51

Biltema snur – stopper «kjøp&hent»-ordning på Sofiemyr

Tidligere denne uken ble det kjent at Biltemas butikk på Sofiemyr trosset Nordre Follo kommune som ba dem stoppe med ordningen «kjøp&hent», som innebærer at kundene kan kjøpe varene på nett og hente dem utenfor butikken..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Innfører nye innreisereglar

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Noreg stenger i praksis grensa

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

VG - 26 feb. 21 kl. 18:10

Nå kommer Moria-flyktningene til Norge

Onsdag 3. mars kommer etter planen syv barnefamilier fra Moria-leiren i Hellas til Norge. Det skjer etter flere måneders venting..

NRK - 26 feb. 21 kl. 18:17

VG: Moria-flyktninger til Norge

Onsdag 3. mars kommer etter planen syv barnefamilier fra Moria-leiren i Hellas til Norge, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 1 time siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 9 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt