P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:36

P4 - 19 aug. 19 kl. 22:47

Mopedist i ulykke med elg

En mopedist var invovlert i en ulykke med en elg i Gjøvik i Oppland i kveld.
Politiet fikk først melding om at elgen var påkjørt, men det viste seg at mopedisten hadde klart å kjøre unna. Føreren ble lettere skadet, opplyser politiet. Elgen gikk uskadet fra stedet..
Les mer på P4


Les mer om:
Gjøvik, Oppland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mopedisti , ulykkemed , elg
NRK - 05 april 20 kl. 23:17

To pågrepet etter ulykke i Oslo

Politiet har arrestert en mann og en kvinne som de mistenker for å ha stjålet en bil som deretter var innblandet i en ulykke på Ring 2 ved Ullevål sykehus i Oslo søndag kveld. En mopedist ble lettere skadet i ulykken..

Aftenposten - 11 juli 19 kl. 19:57

Mopedist alvorlig skadet i ulykke i Bærum

En mopedfører har fått alvorlige hodeskader etter en trafikkulykke på Høvik i Bærum torsdag kveld..

NRK - 05 april 20 kl. 23:00

Mopedist skadd i påkjørsel i Oslo

En mopedist fikk et kutt i hodet og får helsehjelp av ambulansepersonell etter at han og en bil kolliderte på Ring 2 ved Ullevål sykehus. Bilen ble stjålet tidligere i kveld og er etterlyst av politiet..

Aftenposten - 11 juli 19 kl. 19:57

Mopedist alvorlig skadet i Bærum

En mopedfører har fått alvorlige hodeskader etter en trafikkulykke på Høvik i Bærum torsdag kveld..

NRK - 04 april 20 kl. 19:31

Løvinne døde i ulykke i Dyreparken

Løvinnen Leia (12) døde i en ulykke i Kristiansand Dyrepark på fredag, skriver Fædrelandsvennen. Hendelsen skal ha skjedd foran besøkende og Dyreparken vet ikke sikkert hvordan ulykken skjedde. Etter gårsdagens ulykke er det fire løver igjen..

VG - 21 mai 19 kl. 09:54

Tenåring omkom etter trafikkulykke

En ung mopedist døde etter krasj med en lastebil på Hadeland..

Klartale - 02 jan. 20 kl. 08:59

Forsvarets sjef døde i ulykke

Shen Yi-ming døde i en ulykke med helikopter. Det gjorde også sju andre personer..

NRK - 20 mai 20 kl. 18:16

4-åring i ATV-ulykke

Et fire år gammelt barn har kommet i klem under en ATV-ulykke i Iveland, melder politiet. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 02 juni 19 kl. 06:46

Omkom i ATV-ulykke

En person er erklært død og en annen er fraktet til sykehus etter en ulykke med en ATV i Vest-Agder søndag morgen..

NRK - 02 feb. 20 kl. 10:49

Ulykke i Snåsa

Det har vært en ulykke mellom to trailere på E6 ved Hammer i Snåsa. Den ene traileren skal stå i brann. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 4 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 4 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 5 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 5 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 6 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 7 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 7 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 7 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 7 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt