NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 07:08

NRK - 12 des. 20 kl. 07:50

Monolitt avslørt

Bakgrunnen for den mystiske monolitten som dukket opp på Lund i Kristiansand er avslørt. Det var ansatte som ville ha det gøy og overraske sjefen sin, skriver Fædrelandsvennen. Liknende monolitter verden rundt har vakt oppsikt den siste tiden..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Lund, Kristiansand, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Monolitt, avslørt
NRK - 16 des. 20 kl. 15:18

Avslører nettverk av overgriparar

Fleire enn 400 personar som delte overgrepsmateriale av barn, har blitt avslørte av italiensk politi i ein stor operasjon. Politiet melder sjølve at dei jobba hemmeleg i to år for å avsløre nettverket, som omfattar 159 Whatsapp- og Telegram-grupper..

VG - 18 feb. 21 kl. 09:38

Glipp avslørte ny «norsk» TV-serie: – Det var ikke veldig planlagt

En glipp førte til at TV-serien «This is Music» ble avslørt for tre uker siden. Manusforfatteren melder om stor oppmerksomhet etter den utilsiktede avsløringen..

VG - 22 des. 20 kl. 09:40

Avslørte «USAs mest forhatte mann» - så ble hun forelsket i ham

Historien om en journalist som falt for den forhatte legemiddeltoppen hun avslørte at skulle i fengsel, går viralt i USA..

Aftenposten - 25 des. 20 kl. 07:15

Nye avsløringer treffer den russiske presidenten: Romantikk, dyre tepper og forgiftninger.

MOSKVA (Aftenposten): Nye avsløringer rammer den russiske staten – og presidenten selv. Men spiller det noen rolle?.

E24 - 20 jan. 21 kl. 18:50

Nav avsluttet XXL-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit

XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av arbeidsforholdene i kjeden. Nå har Nav bestemt seg for å slippe sportskjeden inn i varmen igjen etter forsikringer fra Arbeidstilsynet..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 18:50

Nav avsluttet XXL-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit

XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av….

NRK - 23 jan. 21 kl. 13:29

FHI vil endre testmetode

FHI vil se på muligheten for at vanlige koronatester skal kunne avsløre mutasjoner i koronaviruset. I Storbritannia gir testingen svar på om mutert virus er til stede. – Ambisjonen er å endre testmetode slik at alle positive koronatester også avslører om det dreier seg om en av de nye virusmutasjonene.

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 23:09

Barcelona til sak etter at Messis gigantlønn ble avslørt

Barcelona benekter ingenting i avsløringene om Lionel Messis lønn – men lover å gå til rettslige skritt mot avisen El….

VG - 01 feb. 21 kl. 23:09

Barcelona til sak etter at Messis gigantlønn ble avslørt

Barcelona benekter ingenting i avsløringene om Lionel Messis lønn – men lover å gå til rettslige skritt mot avisen El Mundo. Og hevder at det ikke er de som prøver å diskreditere sin argentinske stjerne..

VG - 26 feb. 21 kl. 10:05

Billie Eilish avslører hemmelig forhold

Billie Eilish kommer med flere avsløringer i dokumentaren «The World's a Little Blurry»..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan vera lite nytte av massetesting

Massetesting for koronavirus på skulane har lite nytte, dersom det er lite smitte i området. Det understreker Helsedirektoratet til NTB. Mellom anna har Viken og Rogaland varsla massetesting for å halde skulane opne.

NRK - 30 minutter siden

Kommer til å erkjenne drapet

Mannen som er tiltalt for å ha drept en annen mann i Nittedal i mai i fjor, vil erkjenne drapet i retten. Onsdag starter rettssaken i Nedre Romerike tingrett mot den 49 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 34 år gamle Kristian Løvlie..

NRK - 30 minutter siden

Semje om utsleppskutt i EU

EU skal kutta CO2-utsleppa med minst 55 prosent innan 2030, samanlikna med nivået i 1990. Det har EU-landa, EU-parlamentet og EU-kommisjonen blitt samde om, opplyser klimakommisær Frans Timmermans. Klimamålet har blitt drøfta i fleire månadar..

NRK - 30 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 2 timer siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt