VG > Sport

Saturday, 24 August, 20:00

VG - 14 Aug 19 kl. 11:38

Modell anklager Katy Perry for sex-trakassering

Ni år etter at han spilte inn dampende het musikkvideo med Katy Perry (34), tar Josh Kloss (38) bladet fra munnen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Katy Perry, Josh Kloss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Modell, anklager, Katy, Perry, for, sex-trakassering
NRK - 30 Jul 19 kl. 01:52

Katy Perry kopierte hit-låt

En jury har konkludert med at hit-sangen «Dark Horse» av Katy Perry fra 2013, er en kopi av en kristen rap fra 2009. Det melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 Jul 19 kl. 07:32

Katy Perry funnet skyldig i plagiat

En jury i Los Angeles har kommet frem til at Katy Perrys hit «Dark Horse» er for lik en relativt ukjent, kristen raplåt. Den plagierte sangen, «Joyful Noise», er laget av artisten Flame. Perry sier selv at hun aldri har hørt sangen til Flame..

Hegnar.no - 03 Aug 19 kl. 08:57

Katy Perry kopierer «Joyful noise»

Aftenposten - 30 Jul 19 kl. 13:27

Katy Perry dømt for plagiat

En enstemmig jury mener hun kopierte en kristen rap-låt fra 2008..

NRK - 02 Aug 19 kl. 01:42

Vil anke plagiat-dom

En jury i Los Angeles har dømt de som står bak Katy Perrys hit «Dark Horse» til å betale totalt 2,78 millioner for plagiat. Rapperen Marcus Gray fikk nylig medhold i plagiat-anklagene. Perry selv må betale 550.

Hegnar.no - 24 May 19 kl. 10:53

Gustav Witzøe satser som modell i New York

Verdens rikeste under 30 år reiser nå til New York for å gjøre karriere som modell..

NRK - 11 Jul 19 kl. 15:07

Krise i Corbyns Labour

Anklager om antisemittisme har det siste året plaget det britiske arbeiderpartiet. I dag tok anklagene seg nok en gang opp etter at statskanalen BBC sendte en dokumentar hvor nye og gamle anklager tas opp på nytt..

NRK - 10 May 19 kl. 14:37

Nye anklager mot skandale-lege

I Nederland kommer det nye anklager mot legen som brukte egen sæd til å gjøre pasienter gravide. Flere barn hevder de har fått arvelige sykdommer fra donorfedre fordi de ikke ble undersøkt godt nok, det skriver avisen Volkskrant..

NRK - 09 Aug 19 kl. 14:04

Anklager USA for å blande seg

Russland anklager USA for å blande seg inn i landets interne anliggender. Det skjer etter at den amerikanske ambassaden publiserte et kart som viser ruten en demonstrasjon mot myndighetene tidligere denne måneden tok. Det skriver Reuters..

NRK - 18 Jul 19 kl. 11:25

FN anklager Sør-Afrika

FN anklager Sør-Afrika for å beskytte folkemord-etterlyst, slår FNs straffedomstol fast, og mener Sør-Afrika ikke samarbeider. Ifølge kilder dreier det seg om Protais Mpiranya, den tidligere lederen for presidentgarden i Rwanda, melder NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Rosenborg tilbake på seierssporet

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Stabæk 3–2) Noen få glimt av storhet, og ett glimt av Bjørn Maars Johnsen var nok til å sikre et toppet Rosenborg tre viktige poeng i serien før tirsdagens returmøte med Dinamo Zagreb..

VG - 2 timer siden

Solskjær etter sjokktap for Crystal Palace: – De siste dagene har vært skuffende

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Crystal Palace 1–2) Det hjalp ikke å bytte skytter igjen: Marcus Rashford (21) bommet på straffe da Ole Gunnar Solskjær (46) og hans menn gikk på et uventet hjemmetap..

VG - 1 time siden

Solskjær raser etter Rashford-rasisme: – Jeg har ikke ord

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Crystal Palace 1–2) Marcus Rashford ble utsatt for rasisme i sosiale medier etter straffebom mot Crystal Palace. Tidligere i uken skjedde det med Paul Pogba. Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kaller det galskap..

VG - 3 timer siden

Rosenborg bekrefter: Har signert landslagsspiss Bjørn Maars Johnsen

I pausen i oppgjøret mot Stabæk bekreftet Rosenborg at spissen har fullført låneovergangen fra AZ Alkmaar til Rosenborg. I utgangspunktet strekker avtalen seg over fire måneder..

VG - 2 timer siden

Udnes Weng imponerte sjefen og vant Toppidrettsveka: - Vanvittig godt renn

TRONDHEIM (VG) I stedet for å bli hentet inn av damene som jaktet henne, økte Tiril Udnes Weng (22) avstanden til konkurrentene på den avsluttende etappen..

VG - 3 timer siden

Filip Ingebrigtsen: Ville droppe løping– så kom vendepunktet

ST. MORITZ/PARIS (VG) I 2010 var Filip Ingebrigtsen (26) usikker på om han skulle satse på løping. To oppsiktsvekkende O2-tester fikk ham derimot på bedre tanker..

VG - 8 timer siden

Bekymret over Liverpool-forsvaret: – Ikke så bra som forrige sesong

Liverpool har lagt bak seg en sommer med mange baklengsmål og trenden har fortsatt inn i den nye sesongen. Erik Thorstvedt mener de ikke ser like stødige ut som forrige sesong..

VG - 14 timer siden

Gjert Ingebrigtsen: – Jeg er nok i overkant arrogant

ST.MORITZ/PARIS (VG) Gjert Ingbrigtsen (53) sier han vet null om hva konkurrentene på mellom- og langdistanse driver med. Suksesstreneren røper også at han kan komme til å involvere seg i andre utholdenhetsidretter i Norge..

VG - 20 timer siden

Carlsen imponerte i baseball - men sliter i sjakk

Magnus Carlsen (28) spilte sitt sjette strake remis-parti i Sinquefield Cup - og innrømmer at han sliter. Derimot imponerte han med kastarmen på baseballstadion i St. Louis torsdag..

VG - 21 timer siden

Sophie Elise blir roastet: – Jeg tror på åpenhet

SENTRUM SCENE (VG) Det er 1300 mennesker samlet på Sentrum Scene for å se blogger Sophie Elise Isachsen (24) bli roastet av Norges gjeveste komikere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt