E24 > Økonomi

Fredag, 23 April, 04:51

E24 - 01 feb. 21 kl. 07:30

Mobilnett stengt i Myanmar – Telenor svært bekymret

Deler av mobilnettet i Myanmar er delvis stengt ned etter militærkuppet natt til mandag. Telenor bekrefter at situasjonen er «uavklart»..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Myanmar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mobilnett, stengti , Myanmar, Telenor, svært, bekymret
NRK - 12 mars 21 kl. 12:46

To norske Telenor-ansatte i Myanmar

Fredag meldte UD om at de holder løpende kontakt med nordmenn som oppholder seg i Myanmar. Telenor har i dag to norske ansatte stasjonert i Myanmar. Begge er der uten familier, får NRK opplyst.

NRK - 14 feb. 21 kl. 17:55

Telenor bekymret for Myanmar

Telenor har igjen fått pålegg fra militærjuntaen i Myanmar om å stenge for utvalgte nettsteder og IP-adresser, uten en bekreftet sluttdato. Siden starten av februar har Telenor fått tolv ulike pålegg. Telenor sier de er dypt bekymret for utviklingen..

NRK - 06 feb. 21 kl. 08:49

Bekymret for stengt internett

Telenor er bekymret for situasjonen i Myanmar etter at internett nok en gang er stengt ned. Myndighetene har bedt mobiloperatørene om å stenge nettverkene. Det er fortsatt åpent for å ringe og sende SMS.

NRK - 05 mars 21 kl. 17:56

 – Må løse situasjonen i Myanmar

FNs spesialutsending til Myanmar, Christine Schraner Burgener, ber FNs sikkerhetsråd om å ta grep for å bidra til å løse situasjonen i Myanmar. Hun sier hun får rundt 2.000 meldinger daglig fra Myanmar med bønn om internasjonal handling..

NRK - 08 mars 21 kl. 15:48

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 05 feb. 21 kl. 17:56

Facebook nede i Myanmar

Telenor ble torsdag beordret av myndighetene i Myanmar til å stenge Facebook. – Vi jobber for å sikre et stabilt nettverk for våre kunder i Myanmar og håper å få åpnet Facebook så fort det lar seg gjøre, sier kommunikasjonssjef Hanne Knudsen til NTB..

NRK - 15 feb. 21 kl. 20:05

Internett stengt i Myanmar

I Myanmar skal myndighetene ha stengt nær all tilgang til internett for andre natt på rad. Det opplyser en gruppe som overvåker stenging av internett, ifølge AFP. Internett var stengt i åtte timer natt til mandag.

E24 - 01 feb. 21 kl. 07:30

Militærkuppet i Myanmar bekymrer Telenor: – Deler av mobilnettet har vært nede

Mobilnettet i Myanmar har vært påvirket etter militærkuppet natt til mandag. Telenor bekrefter at situasjonen er «uavklart»..

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:13

Telenor beklager kuppet i Myanmar

Det er trist at Myanmar går et steg tilbake i demokratiseringsprosessen, mener konsernsjef Sigve Brekke i Telenor. Det norske selskapet har operert i landet siden 2014. Brekke sier han håper på en fredelig løsning på situasjonen som har oppstått..

E24 - 02 feb. 21 kl. 11:57

Telenor fikk ordre om å stenge nettet i Myanmar: – Veldig leit at de nå tar et skritt tilbake

Det er snart gått syv år siden Telenor gikk inn i Myanmar da landet var i ferd med å åpne. Konsernsjef Sigve Brekke kaller militærkuppet i landet et tilbakeskritt og håper selskapet ikke blir spurt om å stenge eller begrense nettet igjen..

Fler nyheter fra E24

E24 - 7 timer siden

Laveste veddemål på aksjeras på årevis: – Gamestop-situasjonen har nok redusert appetitten

Både i amerikanske og europeiske aksjer har veddemålene på kursfall gjennom shortsalg kollapset. Eksperter peker på småsparernes Gamestop-angrep tidligere i år..

E24 - 8 timer siden

Biden vil doble rikingskatt - Wall Street faller

USAs president vil kunne komme til å øke skattesatsen på gevinst for de aller rikeste til over 40 prosent..

E24 - 9 timer siden

Thunberg raste mot politikere: – Før eller senere blir dere holdt ansvarlige

Klimaaktivist Greta Thunberg (18) tok i bruk sterke ord da hun deltok høring i den amerikanske kongressen..

E24 - 9 timer siden

Rødt ber om lobby-gransking etter nye funn: – Regjeringen kan ha feilinformert Stortinget

Regjeringen «lot seg ikke presse av noen», forsikret Bent Høie (H) i et brev til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité i januar. Men Koronakommisjonen fant at regjeringen «ga etter for press» fra flere som ville endre coronareglene..

E24 - 11 timer siden

Norske byer som testarena for ny teknologi – nå har Bergen en stor mulighet

Utviklingen på Dokken kan styrke hele sentrum – og byutviklingsprosjektene som allerede er kommet langt i planleggingsfasen på Laksevåg, vil styrke denne sentrumsutviklingen betydelig. Nå vil vi ha tilbake Laksevågfergen med ny, kortreist teknologi som passer Bergen og utviklingen på Dokken perfekt..

E24 - 11 timer siden

Mangel på mikrobrikker stanser to Jaguar-fabrikker i Storbritannia

Jaguar Land Rover må innstille bilproduksjonen ved to britiske fabrikker som følge av den globale mangelen på mikrobrikker, opplyser selskapet..

E24 - 11 timer siden

Relativt nye skip finansiert av staten skal nå skrotes på statens regning

Staten tapte penger på å bygge for mange skip. Nå skal staten betale for at skipene hugges opp, etter at opposisjonen på Stortinget overkjørte regjeringen..

E24 - 12 timer siden

Ørsted var kritisk – vurderer bud på energi-øy

Den danske havvindutvikleren Ørsted var skeptisk til kjempeinvesteringer i en energiøy i Nordsjøen. Nå går de sammen med pensjonsfondet ATP og vil by..

E24 - 12 timer siden

Bråstans i taxfree-kosmetikk: – Det store volumet har gått på nett

Stengte butikker og stengte grenser sender nordmenn på nett for å handle kosmetikk, hår- og skjønnhetsprodukter. Endringene er kommet for å bli, varsler Virke..

E24 - 12 timer siden

Arctics nye analysesjef kjøpte aksjer rett før positiv analyse

Morten Nystrøm ble fjernet som analysesjef i Arctic etter å ha kjøpt aksjer i Quantafuel før han sendte ut en positiv analyse. Nystrøms erstatter kjøpte også aksjer rett før analysen ble publisert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt