VG > Sport

Wednesday, 16 October, 02:56

VG - 13 Jun 19 kl. 10:38

Mjelde (165 cm) hylles etter duellen mot Renard (187 cm): – Terningkast seks

REIMS (VG) (Frankrike 2–1 Norge) Før kampen lurte alle på hvordan Norge skulle takle 187 centimeter høye Wendie Renard (28) på dødball. Den oppgaven tok Maren Mjelde (29) seg av..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Reims, Norge, Wendie Renard, Maren Mjelde, Renard

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mjelde, 165cm , hylles, etter, duellenmot , Renard, 187, cm Terningkast seks
P4 - 01 Aug 19 kl. 08:39

Ekspert etter debattene: - Trump blir gjenvalgt

- Etter to dager på rad med debatter mellom de demokratiske presidentkandiatene, er det Donald Trump som står igjen som vinneren. Det mener postdoktor ved Universitetet i Bergen, og USA-viter, Hilmar Mjelde. Selv om forhåndfavorittene har vært pågående i debattene, er det ingen som vil klare å hamle opp med Trump, tror Mjelde..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 00:12

Mjelde i heftig VAR-diskusjon da Norge tapte

– Jeg ble forbannet, sier Norges landslagskaptein Maren Mjelde..

Aftenposten - 23 Jun 19 kl. 00:56

Mjelde om hemmeligheten som sikret seieren seier i straffesparkkonkurransen

– Vi hadde snakket om hvordan vi skulle gjøre det. Det ble avgjørende, mener Maren Mjelde..

P4 - 19 Jun 19 kl. 14:33

– Det blir en skitten valgkamp i USA

- Det ligger an til en svært skitten valgkamp i USA. Det tror Hilmar Mjelde, USA-ekspert og postdoktor ved Universitetet i Bergen. I natt bekreftet president Donald Trump at han går for gjenvalg i 2020.

P4 - 31 Jul 19 kl. 08:41

- Venstresiden er på hugget blant demokratene

- Venstresiden i det demokratiske partiet i USA er nå skikkelig i vinden. Det mener postdoktor ved Universitetet i Bergen og USA-kommentator, Hilmar Mjelde. Mjelde følger debattene mellom de demokratiske kandidatene og mener det nå bare er tre personer igjen som faktisk har sjanse til å ende opp som presidentkanditat til slutt..

VG - 11 Sep 19 kl. 09:01

Cristiano Ronaldo hylles etter målrekord: – Verdens beste

Cristiano Ronaldo (34) fortsetter å sette rekorder. Etter fire scoringer mot Litauen er han tidenes mestscorende i EM-kvalifiseringen, og hylles som verdens beste fotballspiller..

VG - 27 Mar 19 kl. 21:17

Mjelde sendte Chelsea til semifinalen på overtid

(Paris Saint-Germain-Chelsea 2–1, totalt 2–3) Maren Mjelde (29) dukket opp på overtid og scoret målet som gjør at Chelsea er klar for semifinalen i Champions League. Dermed blir det møte med Ada Hegerberg og Lyon..

VG - 21 Apr 19 kl. 18:51

Hegerberg og Mjelde bommet da Lyon vant storkampen

(Lyon - Chelsea 2–1) Erin Cuthbert (20) sikret Chelsea et godt utgangspunkt med en lekker volley i Champions League-semifinalen. Lyons Ada Hegerberg (23) og Chelseas Maren Mjelde (29) bommet på hver sin store sjanse..

P4 - 31 May 19 kl. 15:37

- Tolltrusler vil trolig ikke gi mindre innvandring

- Donald Trump vil ikke klare å løse migrantkrisen ved å true Mexico med å innføre toll. Det mener Hilmar Mjelde, som er ekspert på amerikansk politikk og postdoktor ved Universitetet i Bergen. USAs president skrev på Twitter i natt at fram til Mexico sørger for at det kommer færre innvandrere over grensen vil han fortsette å øke tollen på mexicanske varer.

Aftenposten - 22 Aug 19 kl. 06:50

Nordmann hylles før viktig turnering: – Hans enorme talent udiskutabelt

Viktor Hovland (21) kan i løpet av få dager ha sikret seg plass på PGA-touren i golf. På veien mot milepælen hylles den unge nordmannens «enorme talent»..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Nå er Norges EM-håp Nations League i mars

BUCURESTI/OSLO (VG) Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 1 time siden

«Drillo» mener Jarstein-utkastet var en tabbe: – Tar den på vår kappe

BUCURESTI (VG) (Romania – Norge 1–1) Egil «Drillo» Olsen mener Rune Almenning Jarsteins (35) involvering før Romanias ledermål var en tabbe. Det er Joshua King (27) helt uenig i..

VG - 2 timer siden

Håtveit om KRIK: – Skurrer å ha samboere som ledere

Den tidligere skistjernen og «Mesternes mester»-deltager Andreas Håtveit (33) mener at samboere – homofile eller heterofile – ikke kan være ledere på leirer og andre arrangement i regi av Kristen Idrettskontakt..

VG - 5 timer siden

Karl Ove Knausgårds tale

Karl Ove Knausgård gjorde en sjelden opptreden på bokmessen i Frankfurt. Her er hans tale, som VG har fått tilgang til å gjengi..

VG - 3 timer siden

Norge kan gå til EM i mars

Håpet om å bli topp to og kvalifisere seg til EM-sluttspillet er bortimot borte for Norge. Men i slutten av mars kan Lars Lagerbäcks menn likevel skaffe seg EM-billett..

VG - 4 timer siden

Lagerbäck tror kvalikhåpet er ute: - Antar at det er kjørt

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..

VG - 7 timer siden

To mål av Pukki – Finland er nesten i EM

(Finland – Armenia 3–0) Teemu Pukki (29) løftet inn sitt sjette og syvende mål i EM-kvalifiseringen, og nå er Finland på god vei mot å skrive fotballhistorie..

VG - 4 timer siden

Sverige-seier røk på overtid

(Sverige – Spania 1–1) Sverige var på vei mot en stor triumf, men innbytter Rodrigo sendte Spania til EM og ødela festkvelden for svenskene på overtid..

VG - 4 timer siden

Folkebørsen: Sørloth reddet uavgjort mot Romania

BUCURESTI (VG) (Romania - Norge 1–1) Norge klarte ikke gjenskape den gode prestasjonen mot Spania i Romania. Slik vurderte VG Norges prestasjon i Bucuresti..

VG - 4 timer siden

Norges kvalikhåp trolig ute etter uavgjort i Romania

BUCURESTI (VG) (Romania-Norge 1–1, Sverige-Spania 1–1) Norges mulighet til å gå videre fra den ordinære EM-kvalifiseringen ser ut til å være spolert..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt