NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:54

NRK - 26 Mar 20 kl. 00:47

Mistillit mot regjeringen i Kosovo

Kosovos nyvalgte statsminister Albin Kurtis regjering har falt etter et mistillitsforslag over håndteringen av koronautbruddet. Mistillitsforslaget ble fremmet av Kurtis egne koalisjonspartnere etter bare sju uker ved makten,.
Les mer på NRK


Les mer om:
Albin Kurtis, Kurtis, Kosovo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistillitmot , regjeringeni , Kosovo
P4 - 11 Jan 20 kl. 17:47

VG; Ap går trolig inn for mistillit

Kilder i Arbeiderpartiet sier til VG i kveld at det ligger an til at Ap vil uttrykke mistillit til arbeidsminister Anniken Hauglie. Ap mener Hauglies egen forklaring i stortingshøringen om Nav-skandalen viste at det tok lang tid fra varsellampene begynte å ringe, til hun handlet. I et møte tirsdag vil Ap etter alt å dømme ta endelig stilling til spørsmålet om mistillit.

P4 - 13 Jan 20 kl. 14:14

MDG støtter mistillit

Miljøpartiet De Grønne vil stemme for mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie på grunn av hennes håndtering av trygdeskandalen. Det er naturlig at Hauglie tar ansvar for det som har skjedd på hennes vakt, ved å gå av, sier MDGs Une Bastholm til NTB. Tidligere i dag varslet SV at de går inn for mistillit, som Rødt var første parti til å gjøre..

Dagbladet - 22 Jan 20 kl. 17:44

Ber Frp støtte mistillit

Rødt og SV håper Frp støtter mistillit mot Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) nå som de er ute av regjering. Frp er foreløpig avventende..

NRK - 05 Dec 19 kl. 15:23

Mistillit mot svensk minister

Vänsterpartiet varslar mistillit mot arbeidsminister Eva Nordmark i Sverige. No stiller også partia Moderaterna, Kristdemokraterna og Sverigedemokraterna seg bak forslaget. Det skriv Aftonbladet..

NRK - Igår: 14:59

Kosovo fjerner straffetoll

Etter halvannet år fjerner Kosovo straffetollen på serbiske varer, med forbehold om at den kan gjeninnføres. Serberne lar seg ikke imponere. EU og USA har presset på for å få fjernet tollen på 100 prosent.

NRK - 13 Jan 20 kl. 10:30

SV varsler mistillit mot Hauglie

SVs stortingsgruppe stemte mandag for mistillit mot arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) på grunn av hennes håndtering av trygdeskandalen..

Aftenposten - 04 Feb 20 kl. 06:16

Tidligere politisk fange valgt til statsminister i Kosovo

Etter nesten fire måneder med politiske samtaler har Kosovo fått en ny koalisjonsregjering med den tidligere aktivisten Albin Kurti som ny statsminister..

NRK - 11 Dec 19 kl. 20:21

Handke uønsket i Kosovo

Kosovo erklærer Peter Handke uønsket i landet. Landet boikottet også utdelingen av årets Nobelpris i litteratur, fordi den gikk til forfatteren. Handke er omstridt for sin støtte til Serbia under balkankrigen og for å ha unnskyldt krigsforbrytelser..

NRK - 05 Dec 19 kl. 14:46

Ap varsler mistillit mot Hauglie

Ap er nære med å konkludere med mistillit mot arbeidsminister Anniken Hauglie etter at hun innrømmet at et sentralt brev i trygdesaken ble liggende i en skuff. – Gjentar hun det samme i Stortinget, er det slutt, sier Aps Eva Kristin Hansen til NRK..

VG - 22 Jan 20 kl. 17:50

Håper Frp-eksit fører til mistillit mot Anniken Hauglie

Når Frp er ute av regjering, oppfordrer Rødt dem til å gå inn for mistillit mot arbeidsminister Anniken Hauglie på grunn av trygdeskandalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 30 minutter siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 15 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 45 minutter siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 1 time siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt