NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:43

NRK - 14 Aug 19 kl. 16:07

Mistenkt for å forfalske loggføring

Fengselsvoktere som var på jobb den natten finansmannen Jeffrey Epstein angivelig tok sitt eget liv, skal være mistenkt for forfalskning av loggføringer. Det opplyser en kilde tilknyttet etterforskningen av milliardærens død til nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jeffrey Epstein, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, forå , forfalske, loggføring
NRK - 28 Jul 19 kl. 05:46

15-åring mistenkt for knivstikking

I Oslo er en 15 år gammel gutt mistenkt for å ha påført en 18-åring en stikkskade, og politiet undersøker om det er snakk om knivstikking. Politiet sier til NTB at 18-åringen fikk en mindre skade i skulderen..

P4 - 28 Jul 19 kl. 07:31

15-åring mistenkt for knivstikking

En 15 år gammel gutt er mistenkt for å ha påført en 18-åring en stikkskade i Oslo sentrum i går kveld. 18-åringen fikk et mindre kutt i en skulder og han har fortalt politiet at det var snakk om knivstikking, melder NTB. Han fikk behandling på legevakt etter hendelsen.

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 18:04

16-åring varetektsfengsles etter drap i Sverige

En 16-åring som er mistenkt for å ha drept en jevnaldrende gutt i Sollentuna i Sverige, er varetektsfengslet..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:08

22-åring pågripen etter eksplosjon

Ein 22-åring er pågripen for eksplosjonen ved skattestyrelsen i København. Éin mistenkt er på frifot. Eksplosjonen skjedde 6.

NRK - 05 Aug 19 kl. 02:19

Kritisk for 6-åring i London

Tilstanden er kritisk for 6-åringen som ble kastet fra en takterrasse i 11. etasje på Tate Gallery i London søndag ettermiddag. En 17-åring er mistenkt for drapsforsøk, melder NTB..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:37

17-åring mistenkt for å ha kastet et barn fra taket på Tate Modern

Britisk politi har pågrepet en 17 år gammel gutt, mistenkt for å ha kastet en gutt (6) ut fra takterrassen i 11. etasje på Tate Modern i London..

P4 - 03 Aug 19 kl. 10:48

Tenåring mistenkt for drap i Sverige

En tenåringsgutt er pågrepet mistenkt for drap på en jevnaldrende gutt i Sollentuna i Sverige sent i går kveld. Aftonbladet melder at gutten kan ha blitt drept med øks. Den mistenkte skal selv ha ringt til politiet og fortalt at han hadde begått en alvorlig forbrytelse.

P4 - 30 Jul 19 kl. 10:38

Båtfører mistenkt for uaktsomhet

En båtfører er mistenkt for uaktsom kjøring etter en drukningsulykke i Hemnessjøen i Akershus natt til søndag. Det bekrefter politiet overfor VG. En 20 år gammel mann er antatt omkommet etter at han falt ut av båten.

NRK - 05 Aug 19 kl. 11:40

Seksåring stabil etter fall

En seksåring som skal ha blitt kastet fra en balkong i tiende etasje i Tate Modern-museet i London, skal være i stabil tilstand, skriver BBC. En 17 år gammel gutt er arrestert og mistenkt for drapsforsøk..

NRK - 15 Aug 19 kl. 14:52

Skal ha truet 14-åring med våpen

Mennene som er siktet for frihetsberøvelse av en 14-åring, er mistenkt for å ha forsøkt å kapre to andre biler i Bærum under flukten tirsdag. I bilen som de stjal i Drammen, satt gutten. De skal, ifølge politiet, ha truet gutten med pistol og kniv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil utrede samferdsel i nord

Høyre vil ha en egen konseptvalgutredning som tar for seg samlet behov for veier, jernbane, flyplasser og fiskerihavner i Nord-Norge. Det skriver Nordlys. Partiet har tidligere ikke tatt noe standpunkt til en Nord-Norgebane..

NRK - 2 minutter siden

USA-soldater drept i Afghanistan

To amerikanske soldater er drept i Afghanistan, opplyser den NATO-ledede styrken i landet, ifølge AP. De to skal ha blitt drept under skuddveksling med opprørere. Over 2400 amerikanske soldater er drept i landet siden USA grep inn militært i 2001..

NRK - 30 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 1 time siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 1 time siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 2 timer siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 3 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt