NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 13:07

NRK - 14 Aug 19 kl. 16:07

Mistenkt for å forfalske loggføring

Fengselsvoktere som var på jobb den natten finansmannen Jeffrey Epstein angivelig tok sitt eget liv, skal være mistenkt for forfalskning av loggføringer. Det opplyser en kilde tilknyttet etterforskningen av milliardærens død til nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jeffrey Epstein, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkt, forå , forfalske, loggføring
NRK - 11 Oct 19 kl. 02:45

16-åring mistenkt for drapsforsøk

Svensk politi pågrep torsdag kveld en tenåring mistenkt for drapsforsøk på en annen gutt i Arboga. Offeret ble knivstukket i ryggen og er innlagt på sykehus i Västerås, tilstanden er alvorlig, men stabil..

NRK - 28 Jul 19 kl. 05:46

15-åring mistenkt for knivstikking

I Oslo er en 15 år gammel gutt mistenkt for å ha påført en 18-åring en stikkskade, og politiet undersøker om det er snakk om knivstikking. Politiet sier til NTB at 18-åringen fikk en mindre skade i skulderen..

P4 - 28 Jul 19 kl. 07:31

15-åring mistenkt for knivstikking

En 15 år gammel gutt er mistenkt for å ha påført en 18-åring en stikkskade i Oslo sentrum i går kveld. 18-åringen fikk et mindre kutt i en skulder og han har fortalt politiet at det var snakk om knivstikking, melder NTB. Han fikk behandling på legevakt etter hendelsen.

NRK - 28 Aug 19 kl. 12:00

Bombe-mistenkt utlevert til Danmark

En svensk 22-åring er utlevert til Danmark i forbindelse med sprengningen av Skatteverkets kontor i København, melder Danmarks Radio. Mannen er mistenkt for å ha noe med eksplosjonen å gjøre. En annen mann er internasjonalt etterlyst i saken..

VG - 17 Oct 19 kl. 11:01

Nederland-mysteriet: 58-åring mistenkt for frihetsberøvelse

Mannen som er arrestert etter at en familie på er nå mistenkt for frihetsberøvelse..

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 18:04

16-åring varetektsfengsles etter drap i Sverige

En 16-åring som er mistenkt for å ha drept en jevnaldrende gutt i Sollentuna i Sverige, er varetektsfengslet..

NRK - 29 Aug 19 kl. 13:14

Trafikklærer mistenkt for juks

En trafikklærer i Oslo er mistenkt for å ha løyet om at elever har gjennomført glattkjøring. Statens vegvesen tror det kan dreie seg om nær 200 elever. Vedkommendes godkjenning som trafikklærer har blitt tilbakekalt for en periode på seks måneder..

NRK - 14 Aug 19 kl. 09:08

22-åring pågripen etter eksplosjon

Ein 22-åring er pågripen for eksplosjonen ved skattestyrelsen i København. Éin mistenkt er på frifot. Eksplosjonen skjedde 6.

NRK - 05 Aug 19 kl. 02:19

Kritisk for 6-åring i London

Tilstanden er kritisk for 6-åringen som ble kastet fra en takterrasse i 11. etasje på Tate Gallery i London søndag ettermiddag. En 17-åring er mistenkt for drapsforsøk, melder NTB..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 20:37

17-åring mistenkt for å ha kastet et barn fra taket på Tate Modern

Britisk politi har pågrepet en 17 år gammel gutt, mistenkt for å ha kastet en gutt (6) ut fra takterrassen i 11. etasje på Tate Modern i London..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Etterlyser meir ambisiøse klimamål

FNs generalsekretær Antonio Guterres ber store utsleppsland vere meir ambisiøse i samtalane under klimatoppmøtet i Madrid. – Dei forureinar mest må forstå at dei spelar ei viktig rolle, seier Guterres i eit intervju med Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Drapssikta i Kristiansand avhøyrt

Avhøyra av mannen som er sikta for eit drap i Vågsbygd i Kristiansand held fram onsdag. Ein mann blei funnen død i eit husvære, og skal bli obdusert. Den drapssikta mannen nektar straffskuld..

NRK - 30 minutter siden

Syriske styrkar tek kontroll på veg

Syriske regjeringsstyrkar seier dei har gjenopna hovudvegen mellom provinsane Aleppo og Hasaka, som inntil nyleg var kontrollert av kurdiske soldatar. Opplysningane blir stadfesta av eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 30 minutter siden

Væpnet aksjon ved skole i Trondheim

Politiet har pågrepet en person i en væpnet aksjon ved en skole i Trondheim i dag. Mannen hadde militært antrekk på seg og også militære effekter..

NRK - 1 time siden

Ein person død etter påkøyrsel

Ein person døydde etter å ha blitt påkøyrd i Vindafjord i Rogaland, opplyser politiet. Både krimteknikarar og ulykkesgruppa til Vegvesenet er på veg til staden, melder Sørvest politidistrikt..

NRK - 45 minutter siden

Ein død etter angrep på militærbase

Ein person er drepen og 65 er såra etter at USAs største militærbase blei angripen onsdag. Det er flest sivile afghanarar blant ofra, ifølgje afghanske tenestemenn. Nato seier angrepet var retta mot eit sjukehus som er under oppbygging ved flybasen..

NRK - 45 minutter siden

Skogbrannar kostar Indonesia dyrt

Skogbrannar har forårsaka øydeleggingar for nesten 50 milliardar kroner i Indonesia, ifølgje Verdsbanken. Over 6,2 millionar mål skog gjekk mellom januar og september i år opp i flammar i landet. Mesteparten av dette var på øyane Sumatra og Borneo..

NRK - 1 time siden

Bilen til drapsofferet heva

Bilen til den 44 år gamle mannen som blei funnen drepen måndag kveld, blei onsdag heva. Politiet trur mannen blei drepen etter at tre sikta menn i 20-åra prøvde å ta bilen hans..

NRK - 1 time siden

Ny vulkansk aktivitet på New Zealand

Vulkanen på New Zealand viser auka aktivitet. Det gjer søket etter dei sakna etter utbrotet måndag blir sett på vent, melder BBC. Hittil er seks stadfesta døde.

NRK - 1 time siden

Prøvde å ta bilen til avdøde

Politiet trur 44-åringen som blei funnen drepen måndag, døydde etter at dei tre sikta prøvde å ta bilen hans. Politiet meiner bilen blei dumpa i sjøen nær der den drepne blei funnen. Dei tre arresterte er sikta for drap og medverking til drap..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt