NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 17:42

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involverte

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld. Han sa også politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen av mannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsberg, Aas, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, ikke, flere, involverte
NRK - 18 jul 21 kl. 22:40

Politibil krasjet under utrykning

En politibil krasjet med en privatbil under utrykning etter en båtulykke på Tysnes i Vestland søndag kveld. De involverte var våkne og ved bevissthet. – Det skal være store materielle skader på begge bilene, og skadeomfanget på de involverte er foreløpig ukjent, men begge de involverte var våkne og bevisste.

NRK - 03 aug 21 kl. 12:40

Høyeste antall narkotikadødsfall

Ikke siden 1993 har det vært registrert flere narkotika-relaterte dødsfall i England og Wales enn i 2020, melder BBC. Totalt ble det registrert 4.561 dødsfall relatert til narkotika og legemiddelbruk i 2020.

NRK - 02 aug 21 kl. 20:39

Familært forhold mellom involverte

Det var ein 53 år gamal mann som måndag kveld påførte ei 74 år gammel kvinne skader med kniv i ein bustad i Fana i Bergen. Kvinna framstår ikkje livstrugande skadd, og får ifølge politiet behandling for mindre skader på staden. Den mistenkte blir i første omgang køyrd til Bergen legevakt, opplyser operasjonsleiar Eivind Hellesund.

NRK - 19 sep 21 kl. 21:42

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 13 okt 21 kl. 23:25

Mistenker ikke flere involvert

Politiet mistenker ikke at flere personer var involvert i angrepet på Kongsberg enn mannen som er pågrepet. Det sa politiinspektør Øyvind Aas i Sør-Øst politidistrikt på en pressekonferanse onsdag kveld..

Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

NRK - 03 okt 21 kl. 08:24

Festbråk og slåssing i natt

Politiet har hatt en del å gjøre natt til søndag i en rekke byer i landet. Det har vært slåsskamper, festbråk og uro flere steder. I Oslo har det vært flere voldshendelser.

NRK - 10 okt 21 kl. 03:30

Mistanke om drap på kenguruer

Det ble lørdag funnet 14 døde kenguruer på to strender i den australske delstaten New South Wales. Politiet mistenker at det er begått massedrap på dyrene. Det var i nærheten av Batemans Bay kenguruene ble funnet lørdag morgen, skriver Sky News.

NRK - 09 jul 21 kl. 10:26

Mistenker sprengstoff i hus i Arna

Politiet i Bergen har fått melding om mistenkelig gjenstand i et hus i Arna. Politiet mistenker at gjenstanden inneholder sprengstoff og får i dag bistand av politiets bombegruppe. Bombegruppen kommer over fra Oslo fredag formiddag.

NRK - 15 sep 21 kl. 01:22

Flere slåsskamper i Oslo

Politiet melder om slåsskamper i Oslo natt til onsdag. Flere personer var involvert i en slåsskamp ved Europarådets plass. – En person blør fra hodet, og vil få behandling av ambulansen, skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Tre IS-kvinner landet i Sverige

Tre kvinner og åtte barn, hvorav tre foreldreløse, har ankommet Sverige etter at de ble utvist av selvstyremyndighetene nordøst i Syria. Kvinnene ble pågrepet av politiet på Arlanda da de ankom ved 17-tiden. Barna er tatt hånd om av sosialtjenesten, skriver SVT.

NRK - 10 minutter siden

NVE-sjef varsler dyr strøm i vinter

– Mye tyder på at vi får en vinter preget av høyre strømpriser, sier NVE-sjef Kjetil Lund til NRK. – Så ser vi et annet fenomen også. Og det er at prisene varierer mer enn før, og raskt og sterkt.

NRK - 30 minutter siden

Triceratops gikk for mer enn ventet

Verdens største Triceratops-skjelett gikk under hammeren i Paris i ettermiddag. Skjelettet med kallenavnet «Big John» er anslått å være 66 millioner år gammelt og er åtte meter langt. En amerikansk samler sikret seg beinrestene til den nette sum av 6,6 millioner euro.

NRK - 1 time siden

Oppjusterer skredvarselet

NVE oppjusterer farevarselet for jord- og flaumskredfare i fleire kommunar i indre strøk av Møre og Romsdal, og sør i Trøndelag. Der er det no oransje nivå på farevarselet, som inneber at mange skredhendingar er venta. Nokre av dei kan få store konsekvensar.

NRK - 45 minutter siden

Kolonnekjøring over Haukeli

Det er nå kolonnekjøring på E-134 over Haukelifjell. Bilister må regne med en ventetid på inntil en time begge veier. Vinterdekk er påbudt hvis du skal over fjellet..

NRK - 1 time siden

Finn Remen fra Unit Five er død

Finn Remen fra Hammerfest-bandet Unit Five døde natt til torsdag. Musikeren ble 64 år gammel. Det var iFinnmark som først omtalte saken.

NRK - 1 time siden

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 1 time siden

24 døde av alkoholforgiftning

Antallet som har dødd av alkoholforgiftning i Russland har nå økt til 24. Myndighetene medlte lørdag at antallet var 18 personer. Masseforgiftningen skal være knyttet til illegal alkohol som inneholdt metanol.

NRK - 1 time siden

Kidnappingsrekord på Haiti

I fjor var det snaut 800 kidnappinger på Haiti. Innen 16. oktober var det registrert 782 kidnappinger på øya.

NRK - 2 timer siden

Gikk på skjær i Færder

To personer har gått på skjær med båten og sitter og venter på redning, informerer vaktleder i sørøst 110, Marthin Haugen. Begge personene skal sitte på trygg grunn i nærheten av Haneflu i Færder mens brannvesenet er på vei. Det er meldt om mye vind og en del sjø i området, forteller Haugen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt