P4 > Nyheter

Saturday, 22 February, 20:40

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:37

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet.
Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet.
Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, barner , kidnappeti , Sverige
NRK - 19 Sep 19 kl. 17:43

Mistenker kidnapping i Sverige

Ei jente i 10-årsalderen er mistenkt kidnappet i Sverige, det melder Aftonbladet. Svensk politi har sendt ut riksalarm..

NRK - 19 Sep 19 kl. 17:43

Mistanke om kidnapping i Sverige

Ei jente i 10-årsalderen er mistenkt kidnappet i Sverige, det melder Aftonbladet. Svensk politi har sendt ut riksalarm. Politiet mistenker at hun kan ha blitt ført ut av landet, ifølge avisen..

P4 - 27 Dec 19 kl. 15:11

Familie i sjokk etter forsvinning i Sverige

Familien til den norske kvinnen som er savnet i Sverige sier de er svært bekymret og håper å finne henne i god behold. Den 43 år gamle kvinnen fra Bergen har vært savnet siden julaften i Landskrona i Skåne, og politiet mistenker at hun kan ha blitt kidnappet. Kvinnen ble sett her sammen med en mann, men politiet har så langt ikke noen mistenkte i saken.

P4 - 30 Nov 19 kl. 08:20

Kvinne savnet i Sverige

En 20 år gammel kvinne har vært savnet i Sverige, siden hun forsvant fra sitt bosted i Tollarp i Skåne for litt over en uke siden. Kvinnen ble sist sett da hun forlot sitt eget hjem forrige uke, skriver Aftonbladet. Politiet mistenker at hun kan ha blitt kidnappet..

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Mistenker kidnapping av 15-åring

Politiet i Sverige frykter at en 15 år gammel jente fra Ludvika i Dalarna har blitt kidnappet. 15-åringen har vært savnet siden søndag da hun skulle treffe en gutt, skriver Aftonbladet. Politiet sier det haster med å finne jenta..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:44

Frykter at 15-åring er kidnappet

Svensk politi mistenker at en 15 år gammel jente, som heter Emilie til fornavn, har blitt bortført. Emilie ble sist sett ved en McDonalds i den svenske småbyen Ludvika søndag, melder Aftonbladet. Politiet i Sverige sier det haster å finne henne..

P4 - 27 Dec 19 kl. 11:10

Norsk kvinne savnet i Sverige

En 43 år gammel norsk kvinne er savnet i Landskrona i Sverige, hun har vært savnet siden julaften. Politiet mistenker at noe kriminelt har skjedd, de mistenker kidnapping. Hun ble sist observert på en pub sammen med en mann.

P4 - 27 Dec 19 kl. 20:08

Kvinne kidnappet i Göteborg

Politiet i Sverige har ingen spor etter at en kvinne i 50-årene ble kidnappet i Göteborg onsdag kveld. Hun og mannen ble angrepet av flere menn. Mannen ble skadet med kniv, mens kvinnen har vært savnet siden hendelsen, melder SVT.

P4 - 11 Jul 19 kl. 14:30

Dommer pågrepet i overgrepssak

En mann som i går ble varetektsfengslet i fire uker, siktet for overgrep mot barn, er idrettsdommer på høyt nivå. Det skriver Bergensavisen. Politiet mistenker at mannen, som har vært instruktør for barn, skal ha forgrepet seg på flere barn mellom 14 og 16 år..

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:52

Mistenker at brann er påsatt

En kraftig brann brøt ut i en bygning nær jernbanen i Hässleholm i Skåne sør i Sverige onsdag ettermiddag. Togtrafikken er stanset og et tog med omtrent 350 passasjerer blir evakuert i kveld. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Rykket ut til skrik og skrål

Politiet i Tromsø fikk melding om skrik og skrål fra en privatbolig i kveld. Det hadde en naturlig årsak, men av helt andre grunner enn politiet fryktet. Hylingen var rett og slett gledeshyl - for beboerne viste seg å være en heldig familie som hadde fått full klaff på Lyntoto.

P4 - 1 time siden

Sanders leder før debatt

Bernie Sanders leder på målingene før velgerne i Nevada skal stemme på Demokratenes presidentkandidat i natt, norsk tid. Gjennomsnittet av meningsmålingene gir Sanders 32,5 prosent, mens Pete Buttigieg og Joe Biden begge får 16 prosent..

P4 - 23 timer siden

85 regelbrudd innen hundeoppdrett

Norsk Kennel Klub registrerte i fjor 85 brudd på klubbens etiske grunnregler for avl og oppdrett av hunder. I 32 av sakene gjaldt det paring av tispe som er under 18 måneder gammel, noe som ikke er lov. NKKs regler skal bidra til å ivareta dyrevelferden, og sikre god helse blant hund..

P4 - 1 time siden

Nordmenn sandfast på Kanariøyene

Det er vind som plager nordmenn på på Kanariøyene også - der er det rett og slett sandstorm i kveld, så Flyplassen ved Las Palmas er stengt pga dårlig sikt. Det betyr at tre passasjerfly som skulle til Oslo ikke kommer seg av gårde i kveld. En av passasjerene opplyser til p4-nyhetene at de er hentet ut av flyet og tilbake til terminalen, og så skal de plasseres på hotell natten over..

P4 - 1 time siden

- Sprer konspirasjoner om koronaviruset

USA hevder Russland sprer konspirasjonsteorier og koronaviruset på sosiale medier. Ifølge amerikanske myndigheter er russerne knyttet til flere tusen kontoer som sprer usannheter, melder nyhetsbyrået AFP. Amerikanerne mener målet er så ødelegge for den internasjonale innsatsen for å bekjempe lungeviruset..

P4 - 1 time siden

Over 10.000 sivile drept eller skadd

Mer enn 3.400 sivile ble drept i Afghanistan i fjor. Og rundt 7.

P4 - 4 timer siden

75 barn bortført i fjor

75 barn var i fjor registrert som bortført fra Norge til utlandet. Samtidig er elleve barn registrert som bortført til Norge, viser ny statistikk fra regjeringen. Innad i Norge var 86 barn bortført i 2019, mot 95 barn året før..

P4 - 4 timer siden

Koronaviruset sprer seg i Iran

Flere er smittet av koronaviruset i Iran. Det er rapportert om ti nye tilfeller, og totalt 28 smittede i landet. En person som var smittet har mistet livet..

P4 - 6 timer siden

Norsk medalje på herrestafetten

Norge måtte ut i en strafferunde, og brukte hele 12 ekstraskudd, men tok sølv på herrenes VM-stafett i skiskyting i Anterselva i ettermiddag. Frankrike vant klart, mens Tyskland ble nummer tre..

P4 - 4 timer siden

Ber folk være forberedt

Hovedredningssentralen ber folk være forbereft før de legger ut på tur langs kysten og i fjellet nå. Det blåser kraftig fra sør til nord. Hovedredningssentralen sier det kan ta lang tid før hjelpen kommer om det skulle oppstå eventuelle hendelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt