P4 > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:09

P4 - 19 Sep 19 kl. 17:37

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet.
Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet.
Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenker, barner , kidnappeti , Sverige
NRK - 19 Sep 19 kl. 17:43

Mistenker kidnapping i Sverige

Ei jente i 10-årsalderen er mistenkt kidnappet i Sverige, det melder Aftonbladet. Svensk politi har sendt ut riksalarm..

NRK - 19 Sep 19 kl. 17:43

Mistanke om kidnapping i Sverige

Ei jente i 10-årsalderen er mistenkt kidnappet i Sverige, det melder Aftonbladet. Svensk politi har sendt ut riksalarm. Politiet mistenker at hun kan ha blitt ført ut av landet, ifølge avisen..

P4 - 03 Sep 19 kl. 13:52

Mistenker kidnapping av 15-åring

Politiet i Sverige frykter at en 15 år gammel jente fra Ludvika i Dalarna har blitt kidnappet. 15-åringen har vært savnet siden søndag da hun skulle treffe en gutt, skriver Aftonbladet. Politiet sier det haster med å finne jenta..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:44

Frykter at 15-åring er kidnappet

Svensk politi mistenker at en 15 år gammel jente, som heter Emilie til fornavn, har blitt bortført. Emilie ble sist sett ved en McDonalds i den svenske småbyen Ludvika søndag, melder Aftonbladet. Politiet i Sverige sier det haster å finne henne..

P4 - 11 Jul 19 kl. 14:30

Dommer pågrepet i overgrepssak

En mann som i går ble varetektsfengslet i fire uker, siktet for overgrep mot barn, er idrettsdommer på høyt nivå. Det skriver Bergensavisen. Politiet mistenker at mannen, som har vært instruktør for barn, skal ha forgrepet seg på flere barn mellom 14 og 16 år..

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:52

Mistenker at brann er påsatt

En kraftig brann brøt ut i en bygning nær jernbanen i Hässleholm i Skåne sør i Sverige onsdag ettermiddag. Togtrafikken er stanset og et tog med omtrent 350 passasjerer blir evakuert i kveld. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 14 Aug 19 kl. 21:43

Mistenker at brann er påsatt

Svensk politi mistenker at en stor brann som brøt ut i en industribygning i Skåne sør i Sverige i ettermiddag var påsatt. Hendelsen skjedde nær en jernbane, noe som førte til at flere hundre måtte evakueres, og togtrafikken ble innstilt. Flere personer som befant seg like ved bygningen før brannen er ettersøkt av politiet..

P4 - 24 Sep 19 kl. 12:52

- Må bli mer lik kunnskap om vold mot barn

- Det er helt nødvendig at flere tør å varsle hvis de mistenker vold mot barn. Det sier spesialsykepleier Tone Emilie Sinnangr ved Stine Sofie Stiftelse. Kripos har for første gang gjort en gjennomgang av straffesaker som gjelder alvorlig vold mot små barn, og blant funnene kommer det frem at kunnskapen om vold mot barn i politidistriktene og ved ulike helsestasjoner og barnevernstjenester varierer mye..

P4 - 06 Oct 19 kl. 20:21

Mistenker dobbeltdrap i Sverige

I Sverige etterforsker de et mulig dobbeltdrap etter at et eldre par ble funnet døde i en bolig i Skåne i ettermiddag. Kriminalteknikkere er på stedet og gjør undersøkelser, melder Expressen. Ingen er pågrepet og politiet har så langt ingen mistenkte..

P4 - 07 Jun 19 kl. 09:13

Mistenker dødsfall av drikkevann

En ettåring kan ha dødd som følge av drikkevannsproblemene i Askøy. Det mistenker kommunen, som i dag har sittet i krisemøte. Også fem av de ti som så langt er innlagt på sykehus er barn.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Støre inn i EØS-kampen

Partileder Jonas Gahr Støre (AP) snur i EØS-striden. Tidligere har partiledelsen avvist forslag om å utrede EØS og alternativer til EØS, men nå har Støre snudd, skriver Klassekampen. Han sier til avisen at han mener EØS er et godt svar, men at en utredning som gir bedre forståelse av handlingsrommet som EØS åpner, kan være en god idé.

P4 - 45 minutter siden

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 1 time siden

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte

Oslo vil kutte i kjøttspising for ansatte. Sammen med byer som Paris, Stockholm og København har den norske hovedstaden skrevet under på å skjære ned kjøttforbruket for ansatte, skriver VG. Avtalen ble gjort mellom 14 byer i C40-nettverket under et møte i København forrige helg.

P4 - 1 time siden

Stadig dyrere å bo på hotell i hovedstaden

Det kan bli en kostbar affære hvis man er sent ute med å booke hotell i Norges hovedstad. Samtidig som antallet hotellrom har økt med 15 prosent det siste året, har det også blitt solgt 15 prosent mer. Det er et belegg på nærmere 80 prosent, og hotellene er så godt som fulle når forretnings-og konferansetrafikken er størst, skriver Dagens Næringsliv..

P4 - 1 time siden

Dødstallet stiger i Japan

Antallet omkomne etter tyfonen som rammet Japan lørdag, har steget til 60. Fremdeles leter redningsmannskapene etter 14 personer som fortsatt er savnet. Ifølge Japans samferdselsdepartement gikk 37 elver over sine bredder, og alle vannmengdene førte til at det gikk til sammen 140 jordskred..

P4 - 1 time siden

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - 1 time siden

Hellas evakuerer overfylt migrantleir

Greske myndigheter evakuerer en overfylt leir for migranter øst på øya Samos. I leiren er det over 4.000 mennesker, men den er egentlig laget for et par hundre.

P4 - 1 time siden

- Bagatelliserer lovbruddene i Oslo kommune

Oslo Høyre anklager Fagforbundet for å bagatellisere de 15.000 lovbruddene som er avdekket i Oslo kommune. Fagforbundet sa forrige uke at bruddene var alvorlig, men ville ikke omtale det som en skandale.

P4 - 1 time siden

Trump ringte Erdogan

USAs president Donald Trump pratet i går direkte på telefon med Tyrkias president Recep Erdogan. Trump gikk kraftig ut på Twitter i går og truet med å ødelegge Tyrkias økonomi om de fortsetter invasjonen av Nord-Syria. Han sier de økonomiske sanksjonene vil omfatte stans i forhandlinger om en handelsavtale, økt toll på stål og personlige sanksjoner mot tyrkiske ledere.

P4 - 1 time siden

Salget av middagsmat på boks ned 30 prosent på ti år

Vi spiser mindre mat på boks. Salget av middagsmat fra hermetikkbokser har stupt ned 30 prosent på ti år. Ferdigmiddager fra takeaway, kjøledisk og ferskvare spiser opp markedsandeler fra middag på boks, men noen hermetikkfavoritter holder stand.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt