VG > Økonomi

Onsdag, 02 Desember, 23:17

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Mistenkelig dødsfall i Verdal: Gjør undersøkelser på naboens tomt

En mann i 50-årene har omkommet i Verdal i Trøndelag. Funn på stedet fører til politietterforskning, opplyser oppdragsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Brandmo til VG..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Verdal, Trøndelag, Brandmo, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistenkelig, dødsfalli , Verdal, Gjør, undersøkelser, naboens, tomt
P4 - 01 aug. 20 kl. 09:44

Mistenkelig dødsfall i Verdal

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Verdal etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs på en privat adresse i morges. Etter gjenopplivingsforsøk ble mannen bekreftet død av en lege. Det er funn på stedet gjør at politiet har startet etterforskning, og har sperret av åstedet for krimtekniske undersøkelser..

NRK - 01 aug. 20 kl. 10:04

Mistenkelig dødsfall i Verdal

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Verdal i Trøndelag, melder Adressa. En mann i 50-årene ble funnet død i en bolig i dag tidlig..

Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 15:19

Politiet undersøker mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann i 50-årene døde i Verdal lørdag morgen. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning..

NRK - 27 sep. 20 kl. 12:09

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet og helsepersonell måtte ta seg inn i en leilighet ved Gressvik Torg etter et mistenkelig dødsfall, skriver Fredriksstad Blad. – På bakgrunn av alder og ukjent dødsårsak må vi behandle dette som et mistenkelig dødsfall, sier politiet til FB..

P4 - 22 juni 20 kl. 11:45

Mistenkelig dødsfall

Politiet etterforsker nå et mistenkelig dødsfall i Ålesund sentrum. En person ble funnet med hjertestans en adresse i dag tidlig. Politiet i Møre og Romsdal ønsker ikke å gå ut med informasjon om hva som gjør at de ser på dødsfallet som mistenkelig, men gjør nå undersøkelser på stedet.

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann i 50-årene har omkommet i Verdal i Trøndelag. Funn på stedet fører til politietterforskning, opplyser oppdragsleder i Trøndelag politidistrikt, Rune Brandmo til VG..

Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 23:50

Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag. Kvinnen nekter straffskyld..

Aftenposten - 02 aug. 20 kl. 10:35

Begge de siktede nekter straffskyld etter mistenkelig dødsfall i Verdal

Også mannen i 40-årene som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, nekter straffskyld, etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag..

NRK - 01 mai 20 kl. 06:29

Leteaksjon etter 17-åring i Verdal

Politiet i Trøndelag har igangsatt søk etter en 17 år gammel gutt som er savnet i Verdal. Sea King redningshelikopter og frivillige mannskaper bistår. Det søkes primært i området Havfrua og Verdal kalk..

P4 - 18 juli 20 kl. 20:19

Mistenkelig dødsfall på Askøy

Politiet har satt i gang etterforskning av et mistenkelig dødsfall på Askøy. Det skriver Bergensavisen. En person ble funnet død litt før klokken 19 i kveld.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Solskjær får refs etter hjemmesmell mot PSG: – Meget merkelig

(Manchester United – PSG 1–3) Tre lag står med like mange poeng før thrilleravslutningen i Champions Leagues gruppe H..

VG - 30 minutter siden

Utrolig milepæl

(Juventus - Dynamo Kiev 3–0, Ferencváros - Barcelona 0–3) Cristiano Ronaldo (35) nådde en milepæl av de sjeldne da Juventus la press på Barcelona - som på sin side hadde få problemer med Tokmac Nguen (27) og kompani..

VG - 1 time siden

Jan Egeland om Etiopia: – Fredsprisvinneren må inngå våpenhvile

Etter å ha møtt mennesker på flukt fra krigen, kommer Flyktninghjelpens Jan Egeland med en bønn til Etiopias statsminister. – Fredsprisvinneren må inngå våpenhvile og forhandle med opprørerne..

VG - 1 time siden

Endelig scoret en Stabæk-spiss – Vålerenga tapte poeng igjen

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Vålerenga 1–1) Stabæk-spissene har hatt en uhyre mager sesong, men mot Vålerenga fikk Marcus Antonsson (29) i det minste åpnet målkontoen..

VG - 1 time siden

Endelig scoret en Stabæk-spiss – Vålerenga tapte viktige poeng

BEKKESTUA (VG) (Stabæk – Vålerenga 1–1) Stabæk-spissene har hatt en uhyre mager sesong, men Marcus Antonsson (29) fikk i det minste åpnet målkontoen..

VG - 3 timer siden

Mjøndalen mistet seier etter rødt kort: – Veldig billig

(FK Haugesund - Mjøndalen 1–1) Mjøndalen så ut til å ta en vital seier i bunnstriden, men etter Sosha Makanis røde kort fikk de en brutal smell mot slutten..

VG - 3 timer siden

Viking fortsetter å imponere – banket Brann

STAVANGER (VG) (Viking - Brann 2–0) Veton Berisha (26) scoret sitt første mål mot gamleklubben da Viking vant vestlandsderbyet..

VG - 3 timer siden

Rykket fra bunnstriden etter drømmetreff : – Utrolig viktig

(Aalesund-Sandefjord 0–1) Drømmetreffet til Deyver Vega tok Sandefjord et langt steg nærmere ny Eliteseriesesong. Nedturen til Aalesund har ingen ende denne sesongen..

VG - 3 timer siden

Rykket fra bunnstriden etter drømmetreff

(Aalesund-Sandefjord 0–1) Drømmetreffet til Deyver Vega tok Sandefjord et langt steg nærmere ny Eliteseriesesong. Nedturen til Aalesund har ingen ende denne sesongen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt