NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 22:00

NRK - 09 Nov 19 kl. 18:32

Mistanke om sykdom i oppdrettslaks

Mattilsynet har mistanke om at et oppdrettsanlegg i Finnøy kommune er smittet med infeksiøs lakseanemi ILA. Sykdommen er smittsom, og oppdrettsanlegg som får dette må slakte ut fisken. Viruset er ikke farlig for mennesker..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnøy, ILA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mistankeom , sykdomi , oppdrettslaks
VG - 25 Oct 19 kl. 03:16

Mor tiltalt for drap på datter: Hevdet hun hadde uhelbredelig sykdom

Olivia Gant døde av det legene først trodde var en uhelbredelig sykdom. Fredag ble moren til syvåringen pågrepet etter mistanke om drap på datteren..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:12

Oppdrettslaks på rømmen

Oppdrettslaks har rømt fra fire merder som tilhører Mowi As utenfor Tennøya på Frøya. Det skal være opp mot 800.000 laks i de aktuelle merdene, men hvor mange fisk som har rømt er ikke kjent.

P4 - 07 Sep 19 kl. 10:48

Flere hunder er syke

Mattilsynet er varslet om at fem eller seks nye hunder har blitt syke i natt, og to av dem døde. Tilfellene er i Nord-Norge, Trondheim, Hedmark, Berge og på Sørlandet. Det er mistanke om at de lider av samme sykdom som har hatt livet av en rekke hunder på Østlanden den siste tiden.

Dagbladet - 27 Oct 19 kl. 05:57

Avslører sykdom

Elton John-konsert i USA flyttes grunnet sykdom. Artisten beskriver seg selv som «ekstremt uvel», men gir ikke ytterlige opplysninger om egen helsetilstand..

NRK - 22 Aug 19 kl. 16:06

Mistanke om norovirus i sjøgress

To varepartier av sjøgresset Goma Wakame Seaweed salad, som utgjør rundt 17.000 kilo, trekkes fra markedet på grunn av mistanke om norovirus, opplyser Mattilsynet. Dette skjer etter gjentatte sykdomshendelser knyttet opp mot de to varepartiene..

NRK - 24 Sep 19 kl. 13:26

Tysk domstol: Bakrus er en sykdom

En domstol i Frankfurt i Tyskland har slått fast at bakrus er en sykdom, om enn aldri så selvpåført. Dette går fram av kjennelsen i en sak mot distributøren av «en drink mot bakrus», som hevdes å gjøre livet lettere dagen derpå.

Dagbladet - 24 Sep 19 kl. 12:58

Domstol: Bakrus er en sykdom

En domstol i Frankfurt i Tyskland har slått fast at bakrus er en sykdom, om enn aldri så selvpåført..

VG - 04 Nov 19 kl. 07:06

Lena Dunham (33) avslører kronisk sykdom

I et svar til paparazziene som tok bilde av henne i nattkjole og med stokk, forteller «Girls»-stjernen at hun lider av en kronisk sykdom som gjør at hun av og til trenger hjelpemidler..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 19:14

Åtte innlagt med mistanke om alvorlig soppforgiftning

Åtte personer er innlagt på sykehus med mistanke om alvorlig soppforgiftning. Det er særlig hvit fluesopp som er forvekslet hittil i år..

VG - 04 Sep 19 kl. 15:03

Utbrudd av farlig sykdom for hunder i Oslo-området

Flere hunder i Oslo-området er døde etter å ha blitt smittet av hittil ukjent sykdom..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Melding om skudd i Gøteborg

En person skal være skadd etter en mistenkt skyting i Gøteborg, skriver Aftonbladet. Politiet skal ha fått flere meldinger om at det ble avfyrt skudd..

NRK - 15 minutter siden

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet.

NRK - 30 minutter siden

Dømt for overgrep mot barn

En 20 år gammel mann er dømt til sju års fengsel i Vest-Telemark tingrett for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, skriver Telemarksavisa. Mannen er også dømt til å betale tre jenter oppreisningserstatning..

NRK - 1 time siden

Se Debatten

NRK - 1 time siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 1 time siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 1 time siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 1 time siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 1 time siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 2 timer siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt