NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 22:04

NRK - 24 May 19 kl. 19:59

Missouri kan få ny abortlov

Guvernør Mike Parson i Missouri signerte fredag ein avtale som gjer at legar som utfører abortar der svangerskapet har kome lenger enn veke åtte, kan fengslast i mellom fem og femten år. Kvinnene som tek aborten kan ikkje straffast, skriv AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mike Parson, Missouri, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Missourikan , ny , abortlov
P4 - 18 May 19 kl. 11:39

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri har godkjent en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort. Verken i Alabama eller i Missouri vil det gjøres unntak om graviditet skyldes incest eller voldtekt..

NRK - 18 May 19 kl. 03:08

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri godkjente fredag en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort..

P4 - 16 May 19 kl. 11:38

Missouri vil ha strengere abortlov

Delstaten Missouri i USA har nå vedtatt å forby abort etter uke åtte i svangerskapet. Det melder nyhetsbyrået AP. Missouri er en av seks amerikanske delstater som nå strammer inn på abortlovgivningen.

VG - 25 May 19 kl. 01:36

Guvernøren i Missouri undertegnet streng abortlov

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet..

NRK - 25 May 19 kl. 01:42

Guvernør underskrev ny abortlov

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet. Loven vil tre i kraft fra 28. august.

NRK - 13 Jun 19 kl. 19:51

– Abortlov blir ikke strammet inn

Mens opposisjonspartiene raser i debatten om fosterreduksjon på Stortinget, avviser Venstres Carl-Erik Grimstad at endringen i abortlov er et første steg på veien til innskrenking av selvbestemt abort. – Da hadde ikke vi blitt med på det, sier han..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 10:33

Tre omkom i tornado i Missouri

Minst tre mennesker har omkommet etter at en voldsom tornado slo inn over den amerikanske delstaten Missouri..

NRK - 16 May 19 kl. 18:18

Abortinnskrenkninger i Missouri

Missouri føyer seg inn i rekken av amerikanske delstater som strammer inn på abortlovene. De folkevalgte har vedtatt en lov som gjør det ulovlig å utføre abort etter åttende uke, selv etter voldtekt eller incest. Loven må godkjennes av guvernøren..

VG - 23 May 19 kl. 08:18

Tornado i Missouri: Tre døde

Et dødelig uvær traff delstaten Missouri onsdag kveld. Det herjer fortsatt..

VG - 22 May 19 kl. 05:02

Avbryter planlagt innspilling i protest mot abortlov

Hun står bak suksess-serien «The Handmaid’s Tale». Nå stopper regissøren planene om innspillingen av sin nye serie i protest mot delstaten Georgias nye abortlov..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 15 minutter siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..

NRK - 30 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 45 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 1 time siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt