NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:55

NRK - 24 May 19 kl. 19:59

Missouri kan få ny abortlov

Guvernør Mike Parson i Missouri signerte fredag ein avtale som gjer at legar som utfører abortar der svangerskapet har kome lenger enn veke åtte, kan fengslast i mellom fem og femten år. Kvinnene som tek aborten kan ikkje straffast, skriv AP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mike Parson, Missouri, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Missourikan , ny , abortlov
P4 - 18 May 19 kl. 11:39

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri har godkjent en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort. Verken i Alabama eller i Missouri vil det gjøres unntak om graviditet skyldes incest eller voldtekt..

NRK - 18 May 19 kl. 03:08

Missouri med strengere abortlov

De folkevalgte i delstaten Missouri godkjente fredag en innstrammet abortlov som forbyr kvinner å ta abort etter åttende uke. Godkjenningen kommer bare dager etter at Alabamas guvernør signerte en ny abortlov der som tilnærmet forbyr abort..

P4 - 16 May 19 kl. 11:38

Missouri vil ha strengere abortlov

Delstaten Missouri i USA har nå vedtatt å forby abort etter uke åtte i svangerskapet. Det melder nyhetsbyrået AP. Missouri er en av seks amerikanske delstater som nå strammer inn på abortlovgivningen.

VG - 25 May 19 kl. 01:36

Guvernøren i Missouri undertegnet streng abortlov

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet..

NRK - 25 May 19 kl. 01:42

Guvernør underskrev ny abortlov

Guvernør Mike Parson i den amerikanske delstaten Missouri undertegnet fredag loven som forbyr kvinner å ta abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet. Loven vil tre i kraft fra 28. august.

NRK - 13 Jun 19 kl. 19:51

– Abortlov blir ikke strammet inn

Mens opposisjonspartiene raser i debatten om fosterreduksjon på Stortinget, avviser Venstres Carl-Erik Grimstad at endringen i abortlov er et første steg på veien til innskrenking av selvbestemt abort. – Da hadde ikke vi blitt med på det, sier han..

Aftenposten - 23 May 19 kl. 10:33

Tre omkom i tornado i Missouri

Minst tre mennesker har omkommet etter at en voldsom tornado slo inn over den amerikanske delstaten Missouri..

NRK - 16 May 19 kl. 18:18

Abortinnskrenkninger i Missouri

Missouri føyer seg inn i rekken av amerikanske delstater som strammer inn på abortlovene. De folkevalgte har vedtatt en lov som gjør det ulovlig å utføre abort etter åttende uke, selv etter voldtekt eller incest. Loven må godkjennes av guvernøren..

Aftenposten - 27 Aug 19 kl. 23:44

Dommer stanset abortforbud i Missouri

En føderal dommer i den amerikanske delstaten Missouri hindret i siste liten et forbud mot abort senere enn åtte uker ut i svangerskapet..

VG - 23 May 19 kl. 08:18

Tornado i Missouri: Tre døde

Et dødelig uvær traff delstaten Missouri onsdag kveld. Det herjer fortsatt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kallmyr vurderer flyforbudssoner

Justisminister Jøran Kallmyr mener norske olje- og gassanlegg er godt sikret, men vurderer muligheten for flyforbudssoner. Lørdag sa tidligere generalinspektør for Hæren, Robert Mood, at norske oljeanlegg er svært sårbare for angrep fra droner..

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 4 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt