P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:47

P4 - 17 nov. 19 kl. 18:06

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter.
Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..
Les mer på P4


Les mer om:
Fredrikstad, Politiet, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mishandlet, kvinne
P4 - 18 nov. 19 kl. 17:17

Kvinne mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene ble mishandlet med blant annet en gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad i helgen. Hun skal også ha blitt slått, sparket og blitt tatt kvelertak på, opplyser politiet til NTB. Hun ringte selv og varslet politiet.

P4 - 27 mai 20 kl. 15:48

Mann dømt til fengsel for voldtekt og mishandling

En mann i 40-årene fra Oslo er dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha voldtatt og mishandlet sin kone. Han er også dømt for å ha mishandlet datteren som var til stedet da moren skal ha blitt mishandlet. Mannen har tilstått å ha brutt besøksforbud, men nekter straffskyld for voldtekten og mishandlingen..

NRK - 17 nov. 19 kl. 18:15

To pågrepet for mishandling

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet en kvinne i en leilighet i Fredrikstad. Fornærmede skal selv ha ringt til politiet mens volden pågikk, og politiet hørte selv deler av voldsepisoden på telefon..

Aftenposten - 18 nov. 19 kl. 15:17

Fredrikstad-kvinne skal ha blitt mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene skal ha blitt slått, sparket, tatt kvelertak på og brent med gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad sentrum i helgen..

NRK - 15 mars 20 kl. 06:33

Far dømt for æresvold

En mann med pakistansk bakgrunn er dømt til fengsel i vel fem år fordi han fysisk og psykisk mishandlet en rekke familiemedlemmer i troen på at han bevarte familiens ære. Mannen i 40-årene mishandlet fem sønner, ektefellen og to nieser..

Aftenposten - 25 nov. 19 kl. 09:28

Mor og stefar i retten for å ha slått gutt med hundelenke

En kvinne (38) og en mann (39) står mandag tiltalt i Oslo tingrett etter at de ifølge tiltalen mishandlet kvinnens sønn fra han var fem år gammel og bortførte ham som niåring..

NRK - 02 nov. 19 kl. 09:39

Mishandlet familien i sju år

En mann er tiltalt for å i sju år ha mishandlet sin kone og tre døtre. Ifølge tiltalen startet volden og truslene mot kona og døtrene i september 2012 og pågikk fram til februar i år. Rettsaken mot mannen starter i Oslo tingrett på mandag..

Aftenposten - 24 jan. 20 kl. 18:26

Oslomann tiltalt for å ha mishandlet sin ufødte sønn

En mann fra 40-årene er tiltalt for å ha mishandlet kona mens hun var høygravid med parets sønn. Han er også tiltalt for mishandling av sønnen og datteren..

Aftenposten - 27 mai 20 kl. 15:45

Mann dømt for voldtekt og mishandling av sin daværende ektefelle

En mann er dømt til fengsel i fem år og tre måneder for å ha voldtatt og mishandlet sin daværende kone. Han er også dømt for å ha mishandlet datteren..

Aftenposten - 04 des. 19 kl. 07:09

Mishandlet datteren - slipper fengsel

Ekteparet mishandlet datteren i flere år, men slipper fengsel fordi saken mot dem ble liggende uvirksom hos politiet i 21 måneder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner nå klistremerkene på setene i togene på Østlandet slik at passasjerer kan bruke flere seter. Det opplyser selskapet. Nye nasjonale retningslinjer fra Helsedirektoratet gjør at de også vil fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen og Bergen-Voss Det vil fortsatt være begrensninger på bruk av ståplasser og klappseter om bord i togene..

P4 - 30 minutter siden

Nederland vil ta Russland til retten

Nederland vil klage Russland inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen i Haag etter nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet i Ukraina i 2014. Det opplyser Nederlands utenriksminister. 298 mennesker døde da flyet ble skutt ned av en russisk rakett.

P4 - 1 time siden

Reiselivsbransjen jubler for nye reiseråd

– Dette er en gledelig dag for norsk reiseliv. Det sier næringspolitisk fagsjef i NHO Reiseliv, Ole Michael Bjørndal, etter at regjeringen i dag åpnet for reise til flesteparten av de europeiske landene. Men dette året blir forsatt et svart år for reisenæringen, sier Bjørndal, som savnet flere lettelser i restriksjonene..

P4 - 1 time siden

Problemer med flere apper

Det er nå tekniske problemer med flere mobilapper som er tilkoblet via Facebook. Apper som Spotify, Storytel og Tinder lukker seg så fort man åpner den. Problemet rammer brukere over store deler av verden.

P4 - 1 time siden

– Pakk som om du havner i en lockdown

Reiser du til utlandet nå, må du pakke så du har nok for å havne i en eventuell lockdown. Det sa regjeringen og helsemyndighetene da de la fram de nye reiserådene i dag. Til tross for at regjeringen fraråder alle utenlandsreiser som ikke er strengt nødvendige, kan man fra 15.

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Oslo

Det ble satt i gang en stor væpnet politiaksjon ved Operaen i Oslo sentrum i ettermiddag etter meldinger om en truende mann med en blank gjenstand. Mannen nektet å høre på politiets ordre, løp mot havna og hoppet i vannet. Han befinner seg nå ved en flytebrygge og politiet forsøker nå å få ham til å komme opp frivillig..

P4 - 1 time siden

Nordmenn smittet i Afghanistan

Norsk personell i Afghanistan er blitt smittet med koronaviruset. Det opplyser Forsvaret. De ville ikke si noe om hvor mange som er smittet, men ingen har foreløpig utviklet symptomer.

P4 - 1 time siden

Småfly krasjet i Meråker

Et måfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag. En person sitter fast i flyet, den andre skal ha kommet seg ut, opplyser politiet. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Spotify nede

Spotify har nå tekniske problemer og er nede i store deler av Europa og i USA, Musikkstrømmetjenestens app på mobiltelefonen lukker seg så fort man åpner den. Spotify jobber med å fikse problemet..

P4 - 1 time siden

Anker ikke naziflag-dom

Statsadvokaten anker ikke frifinnelsen av de tre mennene som hengte opp naziflagg i Kristiansand 9.april i 2018 til Høysterett. Agder lagmannsrett mente dette ikke var hatefulle ytringer mot spesielle grupper og menne ble frifunnet etter først å ha blitt dømt i Kristiansand tingrett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt