P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 01:55

P4 - 17 Nov 19 kl. 18:06

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter.
Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..
Les mer på P4


Les mer om:
Fredrikstad, Politiet, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mishandlet, kvinne
P4 - 18 Nov 19 kl. 17:17

Kvinne mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene ble mishandlet med blant annet en gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad i helgen. Hun skal også ha blitt slått, sparket og blitt tatt kvelertak på, opplyser politiet til NTB. Hun ringte selv og varslet politiet.

NRK - 17 Nov 19 kl. 18:15

To pågrepet for mishandling

En mann og en kvinne i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet en kvinne i en leilighet i Fredrikstad. Fornærmede skal selv ha ringt til politiet mens volden pågikk, og politiet hørte selv deler av voldsepisoden på telefon..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 15:17

Fredrikstad-kvinne skal ha blitt mishandlet med gassbrenner

En kvinne i 30-årene skal ha blitt slått, sparket, tatt kvelertak på og brent med gassbrenner i leiligheten sin i Fredrikstad sentrum i helgen..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 09:28

Mor og stefar i retten for å ha slått gutt med hundelenke

En kvinne (38) og en mann (39) står mandag tiltalt i Oslo tingrett etter at de ifølge tiltalen mishandlet kvinnens sønn fra han var fem år gammel og bortførte ham som niåring..

NRK - 02 Nov 19 kl. 09:39

Mishandlet familien i sju år

En mann er tiltalt for å i sju år ha mishandlet sin kone og tre døtre. Ifølge tiltalen startet volden og truslene mot kona og døtrene i september 2012 og pågikk fram til februar i år. Rettsaken mot mannen starter i Oslo tingrett på mandag..

Aftenposten - 04 Dec 19 kl. 07:09

Mishandlet datteren - slipper fengsel

Ekteparet mishandlet datteren i flere år, men slipper fengsel fordi saken mot dem ble liggende uvirksom hos politiet i 21 måneder..

NRK - 11 Oct 19 kl. 09:40

Blir mishandlet under fødsel

Mer enn hver tredje kvinne i fire land i Afrika og Asia opplever mishandling eller å bli skjelt ut av helsepersonell under fødselen, viser en undersøkelse for WHO. Den verste mishandlingen skjer i minuttene rett før barnet kommer ut..

Klartale - 09 Oct 19 kl. 09:03

Katter ble mishandlet og drept

Flere katter er blitt drept, mishandlet eller meldt savnet. Politiet er på jakt etter en eller flere personer..

VG - 10 Nov 19 kl. 03:41

Sonet 15 år for barnefarens mishandling: Nå er hun fri

En kvinne som overlevde vold i hjemmet er sluppet fri fra fengsel. Tondalao Hall tilbrakte 15 år bak murene for å ikke ha fortalt myndighetene at kjæresten hennes også mishandlet barna..

P4 - 06 Dec 19 kl. 07:17

Voldtektssiktede drept av indisk politi

Indisk politi sier de har skutt og drept fire menn som har erkjent å stå bak voldtekten av en kvinne i forrige uke. Kvinnen ble grovt mishandlet etter overgrepet, og døde av skadene. Mennene skal ha blitt skutt da de forsøkte å flykte under en rekonstruksjon på åstedet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 3 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 3 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 3 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 19 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 4 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 4 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 6 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 6 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt