Aftenposten > Nyheter

Tuesday, 16 October, 13:51

Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 14:03

Minst ti omkom i oversvømmelser på Mallorca

Minst ti personer har mistet livet og en liten gutt er savnet etter voldsomme regnskyll og store oversvømmelser på den spanske ferieøya Mallorca..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Mallorca

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst ti omkomi , oversvømmelser, Mallorca
Aftenposten - 10 Oct 18 kl. 14:03

Minst åtte omkom i oversvømmelser på Mallorca

Minst åtte personer omkom og mange er savnet etter voldsomme regnskyll og plutselige oversvømmelser på den spanske ferieøya Mallorca..

VG - 10 Oct 18 kl. 12:32

Flere omkommet etter oversvømmelser på Mallorca

Minst åtte personer omkom og mange er savnet etter voldsomme regnskyll og plutselige oversvømmelser på den spanske ferieøyen Mallorca..

NRK - 10 Oct 18 kl. 12:37

Minst åtte døde etter uvær på Mallorca

Minst åtte personer omkom og mange er savnet etter voldsomme regnskyll og plutselige oversvømmelser på den spanske ferieøya Mallorca. Det opplyser lokale nødetater..

NRK - 10 Oct 18 kl. 15:26

Minst ni døde på Mallorca

Minst ni personer omkom og flere personer er savnet etter voldsomme regnskyll og store oversvømmelser på den spanske ferieøya Mallorca. De fleste dødsfallene skal ha skjedd i innlandskommunen Sant Llorenc des Cardassar, øst for hovedstaden Palma..

Aftenposten - 11 Oct 18 kl. 19:58

Femåring savnet etter oversvømmelser på Mallorca

Tolv personer er bekreftet omkommet etter det voldsomme regnværet og oversvømmelsene på Mallorca. En fem år gammel gutt er blant flere savnede..

NRK - 11 Oct 18 kl. 12:48

Nadal stiller opp for Mallorca

Tennisstjernen Rafael Nadal stiller opp for dem som er rammet av oversvømmelsene på Mallorca. Han har blant annet åpnet sitt eget tennissenter. Nadal er selv fra området som de siste dagene har vært hardt rammet av regn og oversvømmelser..

P4 - 09 Jun 18 kl. 20:20

Fare for oversvømmelser

I morgen er det ventet så kraftige regnbyger lokalt i Hedmark og Oppland at det er fare for overvann og lokale oversvømmelser. Det kan også bli jord- og flomskred, advarer meteorologisk institutt. Det ber folk vurdere om det er behov for forebyggende tiltak..

NRK - 11 Oct 18 kl. 15:13

Dødstallene stiger i Mallorca

Tallet på døde fortsetter å øke etter det kraftige regnværet og oversvømmelsene på Mallorca tirsdag kveld. Ifølge myndighetene er tolv personer bekreftet døde..

NRK - 11 Oct 18 kl. 11:55

Femåring savnet på Mallorca

Ti personer er bekreftet omkommet etter det kraftige regnværet og oversvømmelsene på Mallorca tirsdag kveld. En fem år gammel gutt er blant de savnede. Han satt i en bil sammen med sin mor, som er en av de omkomne.

NRK - 11 Oct 18 kl. 15:02

To døde i uvær i Frankrike

To personer omkom da flere biler ble feid bort av oversvømmelser ved den franske Rivieraen onsdag kveld. Uværet var en del av værfronten som har beveget seg over Middelhavet de siste dagene..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 2 timer siden

Audi må betale nesten 8 milliarder i utslippsbot

Det tyske bilselskapet Audi, som er eid av Volkswagen, godtar å betale en bot på nesten 8 milliarder kroner for utslippsjuks..

Aftenposten - 4 timer siden

Ingen pågrepet etter drapet på Majorstuen

Politiet etterforsker drapet på Majorstuen i Oslo med full styrke, men tirsdag formiddag var fortsatt ingen pågrepet etter at en mann døde av knivstikk..

Aftenposten - 2 timer siden

Saudierne vil trolig hevde at Khashoggi-drap var et uhell. Så hvorfor hadde de en beinsag?

ISTANBUL (Aftenposten): Saudi-Arabia kan være i ferd med å snu. De vil trolig hevde at Khashoggi ble drept ved et uhell, opplyser kilder til flere medier..

Aftenposten - 4 timer siden

Politiet har fått inn 130 tips i Tengs-saken

Sørvest politidistrikt har fått inn rundt 130 tips siden de startet å etterforske Tengs-saken på nytt i januar i fjor, men saken står fortsatt på stedet hvil..

Aftenposten - 6 timer siden

Skoleministeren om rom-barn uten skolegang: – Kulturelle forhold er ingen unnskyldning

Kulturelle forhold som at norske romer ofte er på reise, holder ikke som unnskyldning for å holde barna vekk fra skole, mener kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H)..

Aftenposten - 6 timer siden

NVE: Det trengs 2,5 milliarder kroner til flomforebygging

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har regnet ut at det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og skredsikringstiltak over hele landet..

Aftenposten - 7 timer siden

Norge får direkterute til Kina

For første gang åpnes det en flyrute fra Norge til Kina. Fra våren av skal Hainan Airlines fly tre ganger i uken fra Oslo til Beijing..

Aftenposten - 14 timer siden

Vikingskipene på Bygdøy har overlevd over 1000 år med røff behandling. Kan de overleve dagens politikere? | Håkon Glørstad

Dersom det ikke iverksettes nødvendige sikringstiltak, vil skipene til slutt kollapse over sine egne støtter..

Aftenposten - 14 timer siden

Kort sagt, tirsdag 16. oktober

Regjeringen bør se på den tyske barnetrygden. Oslo-skolen. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 23 timer siden

Politiet utelukker ikke terrormotiv i gisseldrama i Köln

Ei 14 år gammel jente ble alvorlig skadd under gisseldramaet som førte til evakuering av jernbanestasjonen i Köln mandag. Politiet utelukker ikke terrormotiv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt