NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 11:24

NRK - 26 okt. 20 kl. 03:54

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Libya, IOM, Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Minst elleve, dødei , båtforlis
Aftenposten - 26 okt. 20 kl. 05:54

FN: Minst elleve døde i forlis i Middelhavet

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke..

NRK - 27 okt. 20 kl. 08:53

Elleve nye smittede i Drammen

Elleve personer i Drammen har fått påvist koronasmitte siste døgn. For sju av dem er smitteveien uklar. Smittevernoverlege Einar Sagberg sier det er bekymringsfullt at smittetallet stiger, og at man ikke kjenner hvordan de er blitt smittet..

Aftenposten - 21 okt. 20 kl. 20:35

Sagosen ble toppscorer i mesterligakamp

Sander Sagosen ble kampens store stjerne med elleve mål i Kiels 31-23-seier borte mot Aalborg i mesterligaen i håndball..

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:00

11 døde i gruveulykke i Indonesia

Elleve arbeidere mistet livet da kraftig regn utløste et ras i en kullgruve på øya Sumatra, opplyser myndighetene i Indonesia. Store regnskyll har de siste dagene forårsaket store ras og omfattende flom i store deler av landet, skriver NTB..

VG - 25 okt. 20 kl. 22:08

Innbytter Vardy avgjorde mot Arsenal – scoret mål nummer elleve mot «drømmemotstanderen»

(Arsenal - Leicester 0–1) Skadetrøbbel og en time på benken hindret ikke Jamie Vardy (33) i å score mot Arsenal, klubben han tydeligvis elsker å spille mot..

NRK - 26 okt. 20 kl. 10:56

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 27 okt. 20 kl. 10:00

Ber 400 elever være varsomme

Sandgotna ungdomsskole i Bergen ber alle elevene om å oppføre seg som om der er i karantene etter at det ble kjent at elleve personer er smittet på skolen. Det skriver Bergens Tidende. De ber elevene redusere kontakt med andre og unngå vennebesøk..

Aftenposten - 28 okt. 20 kl. 16:58

Landro skviser halve laget, men toppscoreren er tilbake

Seks av de elleve som startet mot Lillestrøm søndag, er benket når Sandns Ulf møter Strømmen på Øster Hus Arena i kveld (onsdag)..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 18:10

Dagens Molde-helt kom inn og avgjorde kampen på elleve minutter: – Hadde ikke sett den komme

Martin Ellingsen fortsetter å vise imponerende allsidighet i spillet sitt. Denne gangen kom han inn fra benken og ble tomålsscorer..

NRK - 02 nov. 20 kl. 11:36

Reisegarantifond fryktar konkursras

Reisegarantifondet fryktar at dei fleste av kring 800 pakkereiseselskap i Noreg kan gå konkurs som følge av koronapandemien, og etterlyser statsgaranti, melder Dagens Næringsliv. Så langt i år har elleve norske pakkereiseselskap gått konkurs..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CIA-offiser drept i Somalia

En offiser i CIAs topphemmelige kampenhet Special Activities Center (SAC) er drept i Somalia, skriver New York Times. USA har rundt 700 soldater og et ukjent antall etterretningsoffiserer stasjonert i landet..

NRK - 15 timer siden

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 15 minutter siden

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..

NRK - 15 minutter siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 30 minutter siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 45 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

NRK - 1 time siden

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..

NRK - 1 time siden

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..

NRK - 1 time siden

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt